[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有無人in左GWAP可以分享下點in?

自介 情境題 個人短答
最後會講你CV可以點改善之類

D問題難唔難?
唔知點準備好
有無人in左GWAP可以分享下點in?

自介 情境題 個人短答

D問題難唔難?
唔知點準備好

算易 放心

但佢係咪都係靠人carry先?你要小心有d人拎dean's list絕對唔代表佢會好努力或做得好個group project

Year 4 姓 cheng唔知你識唔識
有時真係想識啲叻同學,自問都俾心機讀

咩major先?

我都唔知,但同佢一齊上marketing 同 intro to financial account
之後上網睇個14/15 dean list點知有佢份咁勁

自介 情境題 個人短答

D問題難唔難?
唔知點準備好

算易 放心

係問左d咩問題?
係咪都係問點解想去果d?
Thanks
想問下cse 今年有無人去college level 嘅Denmark
已經唔想讀中日韓了
又係時候講Exchange
有冇人有interview心得分享
唉 點解我會衰Ielts
已經唔想讀中日韓了

多嘢背到嘔呢
唉 點解我會衰Ielts

咩major先?

我都唔知,但同佢一齊上marketing 同 intro to financial account
之後上網睇個14/15 dean list點知有佢份咁勁

你係邊個網見到佢dean list?
CB果個(https://www.cb.cityu.edu.hk/bba/4year/deanslist/)應該係for year 1冇major個d,跟dept既話就有d會放上網有d唔會

係呢個網呀
但算啦,今個sem啲堂都唔見有佢

D問題難唔難?
唔知點準備好

算易 放心

係問左d咩問題?
係咪都係問點解想去果d?
Thanks

點解想去 你申請嘅時候咪打左 仲問黎做咩
大約係同其他人住埋一齊有衝突咁點之類
可能題目已經轉左
想痴勁人真係冇樣睇,我以前如果唔識人同一班,就會同d樣衰既一組,多數同女仔,以為樣衰既人會得閒d讀書啦,點不知交垃圾,或者豬西咁蠢

但我自己本身識d人都係靚女,個個拍拖又返工咪一樣交足貨,我都係做過幾次project剔走d垃圾groupmate先夾到呢班人一齊

之前仲正,同著幾個本身唔識既靚仔靚女一組,我開頭都以為會地會唔做野,點不知落力過我多多聲,做野極度認真、超級快同高質素,結果齊齊輕鬆A range

揀groupmate真係抽獎一樣
揀D自己一個坐既一組以為佢係摺毒頹高gpa咩? 佢分分鐘hea過你
想痴勁人真係冇樣睇,我以前如果唔識人同一班,就會同d樣衰既一組,多數同女仔,以為樣衰既人會得閒d讀書啦,點不知交垃圾,或者豬西咁蠢

但我自己本身識d人都係靚女,個個拍拖又返工咪一樣交足貨,我都係做過幾次project剔走d垃圾groupmate先夾到呢班人一齊

之前仲正,同著幾個本身唔識既靚仔靚女一組,我開頭都以為會地會唔做野,點不知落力過我多多聲,做野極度認真、超級快同高質素,結果齊齊輕鬆A range

揀D自己一個坐既一組以為佢係摺毒頹高gpa咩? 佢分分鐘hea過你

不嬲都冇樣睇
好彩我最多都係遇過一個做做下自己 drop 左科又唔講
ge同韓國人一組係咪=gg ?

不嬲都冇樣睇
好彩我最多都係遇過一個做做下自己 drop 左科又唔講

有好多比較會打扮既都係中學讀名校唔小心衰左DSE入Shitty又或者係ad/hd升上黎 所以真係差極有個抱 除非真係報左好多soc又上莊
頹摺毒好多都伏

韓國女仔同男仔都有伏
利申識幾個韓國人都伏

韓國女仔同男仔都有伏
利申識幾個韓國人都伏

想問 exchange 佢2月10收ielts
但我2月18先考ielts
(我認我衰唔早啲考)
仲交唔交得切?

韓國女仔同男仔都有伏
利申識幾個韓國人都伏

真係睇人
我識既都好做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞