[City] 又一城大討論區(3)開 sem 時間到

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
想問下有無人曾經報過/去過/今年報左GWAP

上年去完

比錢做intern

有冇報日本?
timetable有D堂冇課室編號, 咁姐係點?

某個 course 啲 cn?

係,cn 姐係咩黎

Consultation
即係叫你直接去 lecturer 間房,有嘢唔明就去問,冇就唔洗去
點解今年水會收左皮
曬莊唔見佢

好後悔當年無去目及野...........
timetable有D堂冇課室編號, 咁姐係點?

某個 course 啲 cn?

係,cn 姐係咩黎

Consultation
即係叫你直接去 lecturer 間房,有嘢唔明就去問,冇就唔洗去

thx
政政jj上堂無frd子悶撚到想死
有冇人做過Asean intern?
2月3號大唔大機會要番學

點解唔使???
個post死啦
semb ge2315 好唔好?
banl regression 90分先有a

入面成班痴線佬

想連假你可以走堂

入面成班痴線佬

依加banl 係咪做左神科?

入面成班痴線佬

practical又比高登仔吹
acc就係人都知咩事 不停跌

入面成班痴線佬

practical又比高登仔吹
acc就係人都知咩事 不停跌

ACC 發生咩事?
真係唔知

上年去完

比錢做intern

有冇報日本?

唔識日文
this post is dead
小弟year1住hall已經比人Term左(其實因為填左單位) 想問有無機會/方法住得番
有無巴絲聽日3點上business communication
個 tutor sarah sin好撚正
中東黑絲美女
有無巴絲聽日3點上business communication
個 tutor sarah sin好撚正
中東黑絲美女

I mean 星期二三點
this post is dead

hi
掛住瘋狂剪片冇上黎
想問有無人會報下個sem exchange
CLASS果個23號dead 但我未考ielts 可唔可以23號apply完2月後補
同埋係咪依家要搵prof簽tran cred既野?
non jupas升上黎 好多野唔識 去過gso問但答完等於無答 但唔報又怕無機會
CLASS果個23號dead 但我未考ielts 可唔可以23號apply完2月後補
non jupas升上黎 好多野唔識 去過gso問但答完等於無答 但唔報又怕無機會

好似話ielts個成績過左deadline唔會consider

好似話ielts個成績過左deadline唔會consider

利申 我都未考要下個sem報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞