又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
應該過80度先係lag lag下主因, ,但又搵唔返d巴打比我做實驗睇下救唔救得返佢部機
Notebook打機散熱難都預咗

你砌大機散熱都唔易啦

依家我打算mod部機

詳情睇我post
我自己幾睇好8300h+1050系列
8300h得4核, 1050 , 2者tdp都有個極限 notebook打機真係不能有太高要求
1050 打到都低效

暫時我部7700 1070打 full hd 都算可以高效

又或者學另一個成日換notebook 的巴打

買勁貴,散熱勁好但唔多portable的nb
Citi卡有折
autocad 2d睇cpu多, 剪片通常都係cpu bound
5百美果部: 8代basic i5 + 128 ssd (文書機)
7字頭果部: 8代basic i7 + 256 ssd + mx150獨顯 (可打電競game)
thank you
係咪話電子產品唔得
訂左Asus F510UA 原價569
減完連運費526
不過好似有d唔得
見到上限 40 唔知喺咪部部得
尋日試過有部唔得
我用左10再用15
最後減咗60
有冇類似surface既windows平板推薦surface好正但係有d貴
諗住用黎平時睇片 做下輕量ai/ps 打小遊戲
上星期五已經買左 蝕左
尋日比左40us 運費又話5-10日到
今日睇一睇話29號先到
揀左最平
話7月4日前到
用CITI 卡平左60
但佢又唔洗認證又無EMAIL CONFIRM
好似好怪咁~
5-10 business days
急就用最快,保證某一日前到

送遲一日仲退晒運費俾我
又唔係話好急用,但等成半個月真係
早知咁耐嘅話會揀最貴
Ship咗? 未ship咪cancel order再送囉

但事實係一般佢會比預計時間早到(以我以前喺amazon 買其他嘢的經驗)
Btw咁大盒嘢美國寄過嚟

40蚊美金唔係好多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞