又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
13~14寸 主要文書睇下片 有冇5k以下推薦
細機通常都過5k
如果唔理重量大細,但係要手提電腦
最重要for睇片:1080,都打下rocket league,r6[好少]
係咪個mon愈大愈好?最大好似有21吋
budget5k-7k超過都可以拎黎參考下
手提電腦既畫質其實有咩因素影響同點選擇呢?
如果唔打機,可唔可以比多個選擇我?
貴啲都可接受
第一版第三部對學生黎講係咪夠用?
夠...但買之前最重要考慮係咪自己真係需要一部notebook, 免得買完返黎封塵
留名
部電腦壞咗 開sem之前要買過部 唔該晒巴打
帶番學用個部幾好 夠輕
最後都係買咗頭post第二部,加埋128gb SSD。依家用 Citibank 信用卡仲平多60美金 連運費 USD526

https://www.amazon.com/dp/B0795W86N3/ref=cm_sw_r_cp_awdb_t1_o.jjBbP3KC4SN
有機會返黎開箱
最後買左7字頭個部
13號買 今日已經收到DHL sms話19號派貨
tracking件貨家陣去到邊?
星期一放假, 理論上dhl星期二會積左好多貨要派, 派唔到應該會有師父打比你.
價錢算正常
件貨仲係美國
因為本身買個時佢預計係7月4號先到 突然快咁快
我都係13號買
但係佢仲未ship...
係咪買完仲要confirm 嫁🤦🏻‍♂️
仲係美國的話就有好多變數
唔洗呀
我都想買
點先可以用到citi bank60美金
買之前去美國嘅花旗銀行分行排隊申請拎code

推一推
今日個Code 用唔到
i5以上
有Ssd
8gb ram
Sim card 4g lte上網
Size 越細越好
最好可拆keyboard or 摺變tablet
Budget within $10000
想問下Asus有無?
要sim card上網真係唔太熟
淨係聽過有部叫小米air有呢個功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞