又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
又加左價啦,之前係569.99USD
個人好mai
巴打有冇好推薦
個人好msi
巴打有冇好推薦
msi 買返行貨先有保, 入門打大作就呢部 , 材料同post頭1部相約

https://www.price.com.hk/product.php?p=271619&gp=71
Thx 但post頭一部有冇得自己加ssd?
有.
入門用 asus 散熱掂唔掂?
明白,Thanks 巴打

啱啱今日加價
兩部唯一分別好似係SSD
USD100 買到256 有找
gs65 買唔買得過,心絲絲,spec+外形
ASUS ROG Zephyrus M GM501GM 邊條link會送香港? 搵左好耐都搵唔到
Newegg都有部asus i5 8gb ram 256ssd 加mx150 $5500左右 不過支援最高只係16gb ram 唔係32gb
香港行先有保 好貴下wo...
我上amazon都唔係好搵到, 你睇下其他美國notebook website有無
想要差唔多SPEC,又想拎返學靚靚仔仔,好似得呢部

XPS 15好似好多QC問題
你果個價razer blade都買到, 都係1060
諗住買1070 version
用緊跟機既ssd,4至5秒入到Windows
但係得128gb 真係好唔夠用
請問各位Asus有冇touch screen嘅notebook好介紹?
預$10000以內左右
加晒價既
可能太多人買, 原本平果個商鋪無哂貨
又可能係原商鋪果個見太多人買所以加價.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞