又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
ship 咗
希望早到啦
忘記它~ 忘記它~

咪諗咪check, 你日子會易過d

嗱,你咁諗

原本最快都要23號,依家等多5-6日啫
想問下 i7 8550 u +1050 打一般onlinegame夠不夠做?
見i7 8550u 同i5 8300h分別冇想像中咁大
http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-8550U-vs-Intel-Core-i5-8300H/m320742vsm425634
睇完post心郁郁想買第一部 通常都係用黎打下Overwatch 同係屋企用多 係咪post頭第一部已經夠做?洗唔洗買d咩升級
想問埋link入面佢推介隻mouse o唔ok
$9.99
其實唔大, 因為都係4核, 但8300h最高頻
但扛一般online game應該無分別
mon 買玻璃面定係磨砂好 磨砂d色係咪會無咁靚
呢個分別唔清楚, 睇下有無其他巴打解答
唔知點解睇laptop mon隻眼會有d辛苦 好似會覺得好光咁 但明明都唔係較到好光 睇多陣隻眼就覺得好乾 有無人都係咁 以前睇desktop tn mon都無呢d情況 睇而加部laptop ips mon就會
呢個係會發生的...因為你用mon係21吋睇1920x1080野
但你用laptop係15.6吋睇1920x1080野, 變相隻眼睇既野要精細好多
以上係其中一個原因
留名
而加較低resolution好似舒服d 但好似都係覺得好光咁 有種望住燈膽一陣隻眼會暈暈地既感覺
但點解手機mon又無事既

個盒好撚細個

一打開 就見到部機啦

外型都仲可以接受 拎上手又唔算太重

玩落仲唔錯添
請問型號?
手機既網頁同apps都係特別設計
應該咁講, 你想像下你用手機行電腦windows 10黎玩, 可能玩一粒鐘你都會出現同樣情況
訂左幾多日到🙏🏻
sor對我黎講 有d複雜 所以係所有laptop既通病? 睇多陣隻眼真係好辛苦
laptop長時間打機可以會累小小.
如果屋企有空間當然係砌desktop, laptop係比空間有限制+要帶出街既人用
所以最後都係睇你自己
用最貴個隻 大約3個工作天就到
ASUS K570UD-DS74 VivoBook Laptop, i7-8550U, GTX 1050 2GB, 8GB DDR4, 15.6" FHD Wide View, 256GB SSD + 1TB HDD, 802.11ac, Casual Gaming Laptop https://www.amazon.com/dp/B07B22NSPG/ref=cm_sw_r_cp_apip_CBWRdGPhcOuNa
同lenovo一樣要有美國護照先整
正路cpu過95度先降頻
Gpu 10系過90先降
部機本身散熱差根本冇得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞