又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
有無啲再輕小小嘅成日拎出街既文書機,我見都3.7磅帶出街無甘方便,求巴打推介
tracking去到邊.
第3部
備份harddisk你要準備另外一隻外置harddisk/大容量usb, 都要返幾舊水
之後好多第三方軟件都做到
佢update咁耐原因可能係因為要升幾個patch.
其實唔想浪費錢玩成個harddisk backup而家個玩法應該係你將重要既資料copy去usb
將來真係壞hdd, 換左佢, 直接裝個新windows, 裝返d software就得
咁就唔駛洗幾百蚊
ASUS X556UQ-NH71 VivoBook 15.6" FHD Laptop, 7th Gen Intel Core i7, 8GB RAM, 512GB SSD, 940MX Graphics, DVD-RW, USB-C, Windows 10, Dark Blue https://www.amazon.com/dp/B01N0ZYFTW/ref=cm_sw_r_cp_api_SnBmBbA2ERM4M

依部點睇
我本來都睇中呢部
而家 $879
仲要CITI 減得 40
有一個CODE而家用唔到...

我今日收到,最平個郵寄方式。10日。好彩
MSI GE63 Raider RGB-010 15.6" 120Hz 3ms Performance Gaming Laptop GTX 1070 8G i7-8750H (6 Cores) 16GB 256GB SSD + 1TB Per Key RGB KB, VR Ready, Metal Chassis, Windows 10 64 bit https://www.amazon.com/dp/B07BBCMKLW/ref=cm_sw_r_cp_tai_lRCmBbP30X9TK

呢部點睇?
咩game都玩下,一部機諗住玩幾年
呢部都1.7kg wo
七千幾1060 + 8750h 好OK 啦,啲comments 都係打機先熱同嘈。
Dell 官網家下又有一樣價wor
屌你 hk: -500 唔撚係discount呀
2.6 有d重wo
有冇1.x kg
好難追post 有無人推介下打機嘅laptop
呢部2.6磅呀
sor 高登數學家
我都對第三部幾有興趣 小弟想問下如果用黎打下program會唔會慢
平時都唔會用laptop黎打機
#1 第1部,另買SSD加落去
留名
係台灣睇到部 lg gram 好正, 又可以自加 ram ssd...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞