又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
唔該晒巴打
請問2.部vivobook,主要文書,但如果剪下片同PS夠唔夠推?如果唔夠有冇咩文書機好介紹?想盡量避免notebook有顯卡,輕啲

GM501又送香港了
買左第一部 其實使唔使買變壓器

差唔到電 直接用轉插 又好似搞到燒左個轉插
用轉插就得, 轉插只係金屬黎理論上唔會咁易燒
幾$都有一個會唔會考慮買多個黎試下
寄過黎d包裝都好簡陋 好驚撞壞左
你指個轉插? 其實你是但去一間五金鋪買轉插, 好似都係幾蚊個....唔駛特登上網訂
我都係買左第一部 都係用緊幾蚊轉插

BTW 我想問下火牛去電制條線 照計換香港果D應該都用得?
傳電配件唔係連埋火牛果part, 其他所有野都係只係普通電線.
係講部電腦包裝
理論上唔會咁易壞, 寄返去美國換可能都要一百蚊運費
你係咪confirm一定係壞插電, 其實一個都係2xx$到.
個包裝係好窺, 基本上個電腦盒本身就係包裝, 我果時訂隻電競mon都係咁
粒u係一樣
509嗰部只係標左降頻後clockrate
個表有誤導成份
係, 應該粒u係一樣
一個寫緊自己turbo boost最大(3.4), 一個寫base clock(1.6)
正常都係ddr4, ddr3 (lpddr3)係因為空間不足先用, 好似第3部/macbook pro咁
理論上唔會咁易壞, 寄返去美國換可能都要一百蚊運費
你係咪confirm一定係壞插電, 其實一個都係2xx$到.
個包裝係好窺, 基本上個電腦盒本身就係包裝, 我果時訂隻電競mon都係咁

之前送黎連一D bubble紙保護都無
巴打,有無啲1kg重既文書機推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞