又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
怕load野慢就買返ssd
第3部果機款其實係抄macbook air/pro, ram叫做lpddr3 (low profile), 空間不足所以要用呢款
功能上一定唔夠ddr4黎, 但你可以當apple電腦都仲係用緊呢隻.
唔該師兄

唔該
我果件9號落order
13號出國
到依家都未有update
pish
有無人買過vaio 機
好似幾好J
係i-parcel
好撚慢,已經5日冇郁過
可唔可以搵amazon 叫佢搞快啲
好似copy個tracking code去 iparcel個網去check會準d
巴打我買左post頭第一部asus 明天應該會送到
想問如果想加ssd 係唔係128gb ssd就夠?有無推介買邊隻? 難唔難裝?
如果想出部8代 i7 u版 cpu, GPU gtx1050或以上 slim機請問有乜嘢選擇
咁真係好睇彩數

到左啦 隻色比我想像中靚
16號到左香港 等佢派
價錢以香港行貨黎講算合理
Amazon 個匯價食水咁深嘅
1 USD = 8.1523395766

係咪用美金找數抵啲
amazon, paypal呢d一定唔會用佢個匯價,
個價閪到仆街
依部定樓主部asus好啲
材料黎講幾乎一樣, 睇你個人喜好.
行貨黎講價錢算ok.
想買部Zephyrus M, 真係平好多
但係話This item does not ship to Hong Kong. 係咪無解
係, 但通常一部機都有幾個buying option(其實即係由美國唔同電腦鋪賣出), 睇下是咪全部都唔送香港先放棄
今日部機到左 但覺得用落唔太順暢 應該要裝ssd
想知買邊隻ssd岩裝?
呢部我都有留意,有陣時會轉ship to Hong Kong,見佢呢家3 to 5 weeks 我估可能缺貨先唔送,唔想等可以搵其它零售商
應該有m2槽, 不過拆開confirm左有先出去買零件加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞