又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
即係唔抵?
平就有風險

我未試過 我都郁郁
想問下 i5-8300H 是咪快過 i7-8550u?
係...8250u同8550u係8代既basic u
之後到8300h同8750h
聯想新果部Y530 同一配置差成5k
請問asus保養洗唔洗登記
搭單一問雖然唔係amazon

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAEYJ6PJ9792

呢部點解可以做到咁平?
呢種價位買咁的spec係咪好大機會中伏?
係香港食水太深
可以登記

可以唔登記

你要用保養時一係出示到單

一係佢用出廠日計仲喺保養期內
如果買第一部
想自己加 256 SSD

樓主會推介邊隻SSD?
同問
係唔係買PCIE既SSD插落去就得
咁原裝WINDOWS同啲Driver點攪
如果我無記錯, macbook pro既ssd係samsung牌子, 你可以考慮下
我amazon買好似無單
Print 出嚟咪得囉

Amazon 果張呀
係喎
今日收到貨喇

型號係Asus F510UA-AH55

6月16號落order,用最平的運送方式,但6月25號上午就已經收到

Notebook本體包裝

開盒後,只見到部機同右邊配件盒:

打開右邊配件盒,就只有一個兩腳充電器

攞出本體

揭起螢幕,有膠紙分隔開鍵盤同螢幕:

開機!

大概10秒內入到主畫面
Lm
我啱啱都收到,巴打有冇咩方法可以備份成個HDD,都壞嘅時候成個擺返落去?

仲有我更新左好耐,hold住喺重新開機個更新畫面成個鐘先攪掂
有冇啲輕啲薄啲嘅laptop介紹下
同問
想要部輕身薄啲既notebook 純粹睇下片 做下文書野 budget $4-6k 有無好介紹
個個都在收到
我13號訂都好似仲未到香港
https://www.amazon.com/VivoBook-i7-8550U-GeForce-Windows-S510UN-EH76/dp/B0786TPWBP/
呢部冖心前793 + 17 運費
用Citi 卡減60
啱啱好6000
依家唔知做咩加左價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞