又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
呢部
唔該晒 師兄

想問下個SquareTrade既保養抵唔抵玩
https://www.amazon.com/VivoBook-Portable-i5-8250U-processor-S510UA-DS51/dp/B078YMY5VZ/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1529778643&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=asus+vivobook+s&dpPl=1&dpID=515uctxudWL&ref=plSrch
想買呢部,但佢就咁寫256SSD即係無HDD?
佢另外同款i7 128ssd+1Tb hdd

我文書同煲劇睇戲多,i5好似啱啲,但驚好快唔夠位用。電腦唔太叻,求指點
8258u同8550u 其實速度差唔太多,你要考慮既不如有無display好過,開多幾個網頁拉左拉右都有啲殘影
如果想買部打到機 普普通通既 有冇巴打有好介紹
我電腦白癡唔多識睇
我都想買
連登日日屌牙石品質
我想問下2kg 以下嘅ultrabook
其實有冇需要有獨顯?
睇其他post 好似話會發揮唔到佢功用
有無d 千幾蚊 7~9 吋既平板介紹?
第1部
好似行windows 10 最少都11吋
減到$6800 pmpm
2d一定夠
收據係amazon網站可以隨時down返再印出來.
我畫3D 係咪買返1050哥gpu 好d?
睇你畫咩圖, 3d真係好難講
有d畫圖卡, 可以同1080同級 你平時desktop係用開咩level既specs
呢部ASUS FX504GE而家又做特價,不過比上次特價貴左US$100,而家US$899
已放, thanks
同樓主第一部比
依部除左有ssd,mon細少少之外

粒u,display 效能上
邊個會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞