又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
買咗部asus vivobook s full hd

咁樣唔會唔係掛
I9又點
個散熱又頂唔到同i78750冇分別
垃圾還垃圾
但上次入廠的確換曬野
呢間我真係唔知從來冇幫襯過都係上佢個網睇人講, 幫襯開msy, 同scropter
https://www3.lenovo.com/hk/zf/laptops/thinkpad/thinkpad-e-series/ThinkPad-E480/p/22TP2TEE480

最平6000$都有, 8代雙核i3, 不過行貨先有保, 上面條link係hk website所以買係有保.
巴打如果第3部有埋獨顯就好
正宗頭大身細,用i9得1060仲要max Q,又唔算平。
Off-topic一問 有冇人係AMAZON買過大廠Prebuilt PC? 講緊iBuyPower同CP果種
香港無相關代理保
你拎住張單拎件零件去修都唔得, 當你水貨
你壞左成部寄返去整唔知幾錢
就黎prime day
nb係咪大割引
利申:電腦白癡
一直都有追post,打算等independence day睇下有無sale先買,不過琴日見到屋企樓下有電腦展,所以想問呢部買唔買得過
https://www.acer.com/ac/zh/HK/content/model/NX.GTDCF.002

我見price.com話7900至8180,我諗電腦展會減到7千頭掛
唔該曬巴打
想問下而家部NB係i5-3230M, Gtx 720M, 8gb ddr3 1600 ram
文書上網(開好多分頁果種),打lol, 偶爾執相剪片
花幾百加多個ssd好定花幾千買過部好?
屋企細,唔想製造電子垃圾
買部新,內顯hd630快720m 50%
加多句我係主要文書處理、睇片同間唔中打下機既
想問下Amazon買會唔會有假野?

呢邊點睇?

lemon maybe
但應該都係正版掛
第一次買 主要係屋企人唔信
我見佢有寫ships from and sold by Amazon.com 咁係咪ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞