又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
月頭amazon 買入的GL702VS

上星期五送上去牙石度整

中午打完去催,剛剛已經攞返部機,都唔知佢整好未

如果佢hea 鳩我的話我會上嚟報導大家知
Windows機會唔會好易壞 想買去外國用但係apple又貴到痴線 想問樓主有無推介?主要係做下文書野睇YouTube 可能打下機咁
Push, 我都係哩兩部之間揀緊
但我會用黎駁落個2k 34寸mon
咁其實係咪個1060緊要過8th gen cpu?
2k 34寸, 最好用返1060.
但1060推2k其實都唔會好夠力....玩大作可能都係要set低效先得
咁如果玩大作就用番本身個mon,個2k mon淨係用黎睇下youtube,最多用黎玩下爐石同LoL,其實係咪1050ti都夠做?因為個8th gen cpu好吸引. 定還是用2k mon睇youtube 1050ti已經唔係好夠力?
唔該曬
1050 ti絕對夠推2k lol.... 鐘意8th gen就買返8th gen
有無2 in 1 推介?暫時望緊yoga 730但香港好貴
你要拆開定可以360摺埋果隻.
拆開果隻通常都貴
乜又加番價
我5月買i7 16GB版, 都係$999
摺埋就可以了,唔需要拆開。
見yoga 730有得pd叉電,重量都1.2kg內,
但問題係香港個價貴美國4-5千,真係痴線
終於收到部notebook
但係唔會有receipt?
receipt你可以自己係amazon account睇, 有粒制係按返個invoice出黎
保養都係用果張野就得?

btw d送貨唔打去問下都唔送黎

本地送貨, 例如星期一紅日, 佢地呢個星期schedule緊d, 就會甩左打電話果d
請問有無5000蚊以內
13寸 8th Gen Cpu 輕薄 8gb ram 256gb SSD
用黎文書用途
唉 部desktop打咗柴 本來諗住出樓主個部做後備機 而家直接換部貴啲算
求1000usd左右推介 會打大作唔洗輕
Thanks
我都有興趣 你哋運輸嗰度揀邊個?試用prime會唔會平D?

同埋香港得i7嗰隻gl503ge 如果我買i5版會唔會冇保養
唔記得咗問埋 使唔使等獨立日?會唔會平啲
想問下有冇巴打知邊到有可靠laptop電買,部gs60舊電脹晒
呢個我都唔太清楚, 運輸方面唔想煩申請一年免費果個用返standard就ok.
睇左amazon/ebay好多都唔送香港
有無得拎去原廠維修換電?
追個陣舊文 acer好似無全球保
1000-1100usd左右有無1060推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞