又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
第一部都得
通常都有退貨服務, 但要自己出運費寄返去.
New 先寄香港
唔識唔好搞咁多
但佢話包運費㗎喎
你住美國就包
不如草下錢先啦

千幾文書仲要搞咁多
Sry
慢就梗
普通文書夠用 岩預算咪買
YouTube 有教點樣拆
唔算好難
如果唔想煩 可以買128ssd
S510 有Keyboard 燈
自己換256SSD 都係5K 有找
係amazon買左部asus 8750h+1070 仲有144gsync
好貴下wo, 有機會返黎開箱
1899usd 唔知香港賣幾多錢呢
牙石真係
巴打點睇Pixelbook
呢個偵要諗下是咪真係需要laptop先買
1899 usd, 1080 desktop都砌到了
呢個價*
呢樣真啊 有位我都想砌desktop
有冇巴打可以簡單解釋下第二部同第三部有咩分別? 除左mon size同價錢
樓主呢部點睇?
So0 見到

sorry手震
你要拆開定可以360摺埋果隻.
拆開果隻通常都貴
摺埋就可以了,唔需要拆開。
見yoga 730有得pd叉電,重量都1.2kg內,
但問題係香港個價貴美國4-5千,真係痴線
https://www.amazon.com/TouchScreen-i5-7200U-GeForce-802-11ac-Blutooth/dp/B074BBK9WK/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1529568980&sr=8-18&keywords=7200u+tablets
呢部用舊u+display,又重
本來睇中左asus ux461,但美版得1年保,港版又冇i7揀
https://www.amazon.com/UX461UN-DS74T-Ultra-Slim-Convertible-wideview-Fingerprint/dp/B078YN3VY9/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1529742231&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=asus%2Bux461&th=1&psc=1
999變649
美國買dell個保養唔知點攪
價錢黎講好抵...但m$美國website唔知送唔送香港, 唔送要集運 (用集運粒電池又會好煩)
同埋好似你咁講個保唔知點攪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞