又係時間推下amazon平價notebook (2)

1001 回覆
36 Like 2 Dislike
巴打有冇d類似 屎米notebook pro 硬件咁,唔想買屎米,想要15.6 2kg左右 mx150就夠,唔打大作,mon唔差就得🙇🏻🙇🏻
巴打買左UA定UN, 我都買左部S510UN開心使用中,
美中不足係為左佢, 用左百幾蚊買左個扁腳拖板
但asus個火牛真係好輕, 同我acer隻牛比...
想問其實係咪就咁用普通轉插都可以用番佢果隻火牛?
S510UN
我用普通10蚊個啲adapter
pish
性價比應該第2部高d
打機黎講1050ti快1050 1x%
8300h快過8550u.
連登最緊粒黃燈制好似壞壞地
有時有reply可以會無睇完
見我無回可以再push下
其實可以等下, 可能係之前779個seller無哂貨, 邊左第2間賣8字頭
呢個post第一果部有事都會咁
我前星期779係sold by amazon
上星期好似799
今日巴打呢個865都係sold by amazon
唔該哂巴打,本身仲諗住K570個部,但個mon好似唔係好得,呢部就fit哂
WMG Hong Kong依間野係咪好濕鳩
除了 Asus有國際保,仲有咩牌子有了都有國際保?
最平送貨option 一星期送到
F510UA

用美金計埋1.95% 外幣結算手續費都喺8.0034
用shitty仲有2%現金回賺
舊notebook用咗三年幾 張840m打機激到嘔血
想upgrade 應該買過部
or 試下ext graphic box

ps 好耐冇留意電腦嘢 見到覺得幾得意
可以插到full size graphic card
不過唔知部notebook sub 唔 support 到....
想問下巴打覺得邊部好?2部都係999USD

ASUS FX503VM 15.6” 120Hz FHD Powerful Gaming Laptop, Intel Core i5-7300HQ Quad-Core 2.5GHz Processor, GTX 1060, 128GB SSD + 1TB HDD, 8GB DDR4, Windows 10 Home
https://www.amazon.com/dp/B07CK1Q71Z/ref=cm_sw_r_cp_api_9aWkBb3W84JZH

ASUS ROG Strix Hero Edition 15.6” Gaming Laptop, 8th-Gen Intel Core i5-8300H processor (up to 3.9GHz), GTX 1050 Ti 4GB, 120Hz 3ms display, 8GB DDR4, 128GB PCIe SSD + 1TB FireCuda, GL503GE-ES52 https://www.amazon.com/dp/B07BP9B1NT/ref=cm_sw_r_cp_api_BcXkBbWCRSCBG

同埋想問ASUS 係咪已經有國際保?
留名
如果你部notebook係840m, 應該無tb3插頭比你玩egpu
一係就屈就用上一代tb2 (但都要部機有先得)
想買部輕輕地,文書、睇片用多,最多玩下LOL,上限4500有無得諗?
https://www.youtube.com/watch?v=2o4kLTmIkJc

第2部的話大約都打到, 但就唔會行到60 fps
舊嗰部係 Asus ux303ln 應該無thunderbolt 鳥
唉屌 部機用左3年倒仲幾新
唔要好似好哂咁

定係買部xbox算膠數
好難諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞