究竟幾時開始喺支那食嘢變咗潮流?

937 回覆
2975 Like 98 Dislike
攞食物中毒同黑心食物比
你搵到啲同個list同level既再貼出黎ok?
又係你地攞深圳d食物中毒話我地唔覆
攞返同香港食物中毒又話要黑心食品
一講人仔匯率,真係屌你老母快d落番去對110,食飯揼骨同香港差唔多
重要晒時間撘車
香港避無可避 已經儘量少出街食 但論食物安全程度 都唔係強國個皮
但你地係專登走去強國食毒品
講左咁多淨係見到食物中毒?
果然係連登仔

應該開多個post叫究竟幾時開始出街食飯變咗潮流?

水都少飲啦 好多鉛水事故
用下你個腦啦
一個係避無可避
一個係你主動上去食
仲要食毒好多倍既野
咁都唔識分?
班人又扮睇唔到 又話假新聞
Btw, 唔咁樣睇一睇 都唔知多到咁離譜
真係好恐怖
一過關就百尻幾支 cam 對住, 去到邊都 scan 緊個樣,就開懷地吃喝玩樂
響地鐵被人望兩眼就嘖嘖嘖,呢啲人真係趣緻過啲貓貓狗狗
唔知你想講台灣定廣東省
真係一單半單,仲要係食物中毒腸胃炎
起碼整多幾單説服到依家d細路唔敢返去食先好再講
你咪慢慢食 食死你都唔關我事
不過食垃圾咪認左佢囉
唔好搞到d人真係以為好多好野食
依家真係差唔多價,計埋車錢仲貴過香港
係唔關你事既
正如係連登叫人唔好食煙一樣咁on9
無話唔俾你食 食垃圾咪認左佢
又要懶係食好野 又話唔去食係思想落後 盲反
講咁多把撚咩 咁撚鍾意食支那野飲支那野既 移民返去囉 仲留係香港托柒咩 躝屍趌路啦仆街
正解
新一代嘅人對中國「文化」好受落
d人幾撚時講去食又平又好食就唔理食物安全問題呀! 係你講所有大陸嘢都有食物安全問題咋,我就冇你咁撚偏激嘅,大陸好香港好都有機會食撚到入廠,如果聽你鳩up咁講,全撚部大陸人食嘢都死撚晒啦,點解重未死撚晒。
你係香港食緊果d腸仔餐肉火腿都係大陸生產,咪一撚樣食到致癌,做人就咪撚幾重標準啦。
係2012香港唔撚爆出地溝油,個撚個以為係香港食嘢好撚安全,總之一句講晒,邊撚度都有黑心食物,香港夠有鉛水啦,果d居民有撚得揀哂,而家講緊慢性中毒,重要係你知撚道
http://evchk.wikia.com/wiki/2012年香港食肆地溝油恐慌
屌你老母攞香港黎比較做乜鳩
而家話緊d人犯賤上支那食黑心食物當潮流咁
大家香港人 香港衛生點 大陸衛生點
心照啦 覺得冇分別既 你咪放心返大陸囉
副body你自己既
支那人死就未死撚哂既
支那人死就未死撚哂既 不過百病纏身囉
重金屬又食到個個弱智咁 第時就到你
吖sor, 你已經係弱智支那狗
好心你就咪撚on9啦! 你飲緊D水都有重金屬, 你又幾時死撚埋!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞