[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
名: 春德濟

職業:
毒劑師:精通毒術,常把毒附在各種物品進行攻擊(飛刀、弓箭、毒霧等遠程方式為主),由於職業關係對毒抗性大增,必要時會短時間內把毒塗在身上進行近身戰。

性格:平日不拘小節,執行任務時十分認真、謹慎

目標:毒殺廢青狼

喂!正!下章立即安排你既角色試鏡

BTW點解要殺佢

因為佢殺唔到人

係咪因為你

sure
新讀者留名

姓名:賢曦

技能:弓手系頂級玩家,必中、連珠、拋射、破甲等所有弓箭手技能都為大師級。擁有附魔弓 「Angle breaker」,射中膝蓋100%造成斷肢效果。

性格:固執,愛囉嗦,性格多變

興趣:尋找使用弓箭的轉職職業,和狙擊廢青狼

希望有得出場
新讀者留名

技能:弓手系頂級玩家,必中、連珠、拋射、破甲等所有弓箭手技能都為大師級。擁有附魔弓 「Angle breaker」,射中膝蓋100%造成斷肢效果。

希望有得出場

又係狼巴,點解
新讀者留名

希望有得出場

又係狼巴,點解

因為狼狼以前成日斷我文,所以要斷佢腳報仇
新讀者留名

希望有得出場

又係狼巴,點解

要諗諗
新讀者留名

希望有得出場

又係狼巴,點解

要諗諗

斷左就幫佢駁返,再射斷再駁返,再再射斷……
新讀者留名

技能:弓手系頂級玩家,必中、連珠、拋射、破甲等所有弓箭手技能都為大師級。擁有附魔弓 「Ankle breaker」,射中膝蓋100%造成斷肢效果。

希望有得出場
變左"勇者別囂張"?
變左"勇者別囂張"?

我知咩嚟~唔係
新讀者留名

技能:弓手系頂級玩家,必中、連珠、拋射、破甲等所有弓箭手技能都為大師級。擁有附魔弓 「Ankle breaker」,射中膝蓋100%造成斷肢效果。

希望有得出場

射中第二度斷肢
新讀者留名

希望有得出場

射中第二度斷肢

嗰度無野架喎
變左"勇者別囂張"?

我知咩嚟~唔係

呢個蟻巢喺俄服?魔王知唔知自己玩緊咩服?

同埋想問點解之前蟻城冇得生蟻兵,係咪
變左"勇者別囂張"?

我知咩嚟~唔係

呢個蟻巢喺俄服?魔王知唔知自己玩緊咩服?

同埋想問點解之前蟻城冇得生蟻兵,係咪

會提及
新讀者留名

希望有得出場

射中第二度斷肢

嗰度無野架喎

難道係私冤
新讀者留名

希望有得出場

射中第二度斷肢

嗰度無野架喎

難道係私冤

睇到神神子消失同廢青狼實力真係嚇親我
btw應該真係要廢青先玩到佢咁既程度

哇~~~~~~~~原來你仲係咁前.....加油呀~~~我怕我LIVE都快過你...

今晚我會出多一千左右

結果都係一日三千
係咪12點又有呀

哇~~~~~~~~原來你仲係咁前.....加油呀~~~我怕我LIVE都快過你...

今晚我會出多一千左右

結果都係一日三千

加班 務求快到個巴打live唔到
提提你~ 我其實可以講野嫁喇變左做魂

我做咩可以變個假幕出黎? 五轉左?

Btw我有樣野一直唔明

例如:真子佢地去左俄服魔王城個房間度策劃巢穴:

1. 咁其他服既人都黎左俄服既話,會唔會同佢地同一間房?

2. 俄服既人要去魔王房間傳送去真子佢地個server既時候,係咪即係要入去真子佢地 set緊巢穴個房間? 咁所以先要假幕黎做防諜?

3. 承上題,如果唔係同一間房既話,咁個假幕有咩用?

4. 其實係咪本伺服器既人係魔王房間都唔會變到做魂,所以先發現唔到真子佢地? 但你之前又有伏筆話真子佢地feel到魔王房間入面有其他視線(唔知有沒記錯

5. 出多d好沒呀? dllm

其實我一直都唔係好明魔王房間個設定。 因為魂狀態如果可以穿牆既話(其實魂狀態個設定都唔係好明朗)咁其實只要有一隻俄國/其他伺服器既魂衝左入去真膠佢地既房間,就可以知情晒佢地既秘密嫁喇wor?

1)冇其他服既人可以入俄服,因為俄服既傳送門比尼菲特打通左
岩岩月紅有講?

2)
巢穴唔係魔城
俄仔搵到並推毀巢穴係不能算作打敗尼菲特,要攻陷魔王城先得.

3)假幕係令俄仔既哨兵睇唔到魔都情況,判斷唔到魔都既防守力

4)攻方先會入魂狀態, 尼菲特攻入魔都係見到好多'鬼' 其實盲係俄仔,但係因為佢地冇媒介並唔可以攻擊尼菲特,所以眼白白睇住佢地入傳送門.

異空間GM講過本土玩家由其他SERVER傳送番去會直接去左大教堂,所以尼菲特再冇見過佢地.

5) 00:00

好多設定會仔細講,唔好咁心急, 我唔想寫到好似百科全書咁,想逐啲逐啲出先有趣味. 你明白我出第二季有幾難未 唔單只設定要仔細,連寫作技巧都要求高左
終於到第二季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞