[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
突然安排個NPC限時限刻出現講鬼故,照計應該同神台匙石有關掛,但其實個NPC是在母服定俄服
講明白頭髮
應該係俄服個賣花女仔
文呢
我花左兩個鐘打左300字,最後刪哂重打 唔滿意
加速加速
我花左兩個鐘打左300字,最後刪哂重打 唔滿意

扮工可恥
明明冇郁過扮有做野
文呢
300 字
3點鐘會有咩發生???
btw
我幾時出黎呀 等到花兒也謝了
3點鐘會有咩發生???
btw

你係唔係入廢青狼果個?
3點鐘會有咩發生???
btw

你係唔係入廢青狼果個?

出多次你個角色比我,我係公司冇人物名個FILE
3點鐘會有咩發生???
btw

你係唔係入廢青狼果個?

我第一季等到第二季先出現過兩句對白先
巴打等第三季啦
3點鐘會有咩發生???
btw

你係唔係入廢青狼果個?

名字:乞衣王子
SEX: 男
性格:沉厚寡言
職業:槍騎士
想入廢青狼陣營

3點鐘會有咩發生???
btw

你係唔係入廢青狼果個?

巴打等第三季啦

樓豬話我今季好撚勁 第一個5轉 好似係

你係唔係入廢青狼果個?

名字:乞衣王子
SEX: 男
性格:沉厚寡言
職業:槍騎士
想入廢青狼陣營

等多陣,今朝花左好長時間處理一個bug,睇下出文果時你地睇唔睇得出

每當我想落筆就比人叫到做嘢。無啦啦叫我搬盆桔入office,重到仆街盆桔

巴打等第三季啦

喂我冇個file係身唔代表我冇記性 樹巴係第一個5轉

巴打等第三季啦

我反而想知樹巴點樣5轉

我反而想知樹巴點樣5轉

睇下一開始佢入server同其他人有咩唔同 不過我未必會係正文解釋。

我反而想知樹巴點樣5轉

睇下一開始佢入server同其他人有咩唔同 不過我未必會係正文解釋。

唯一冇肉身都出到技的樹巴,我當佢一變魂就五轉左
姐係樹要魂先開到5轉技?
有肉身就用唔到5轉技?
儲左幾日唔睇然後一次過追晒,正

btw期待pvp有我的角色會開無雙
期待啦渣渣
姐係樹要魂先開到5轉技?
有肉身就用唔到5轉技?

等睇樓主會點玩,俄佬五轉死左隻寵不能復活都會變番四轉翼騎
今日我冇補假.....唔瞓都出6000,決不食言.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞