[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
推到出1萬
其實我反而好奇我個身體依家係咩顏色
木靈 綠色
地靈 啡色
原靈 彩色?

Gay

你再出埸果時就會好明顯架喇,不過真係好大機會死.未決定
木靈 綠色
地靈 啡色
原靈 彩色?

Gay

無左肉身既樹巴仲識唔識嘔血
樹巴rip
木靈 綠色
地靈 啡色
原靈 彩色?

Gay

木靈應該係樹啡色
地靈屎泥色
原靈應該可以隨意變色,不過會嘔血

樹巴死左咁里奧點算
木靈 綠色
地靈 啡色
原靈 彩色?

Gay

同工程師一齊死
RIP
死又有咩可怕wo
學加奈課金重升過啦
星期六,晚上7時。

神神子由中午開始逗留在俄服,松美終於得到寶貴的‘休息’時間,偷偷
上線。

母伺服器的維妮芙宮殿王座上─────

「呵~~~~~~~欠。」松美拖著疲倦的身體坐在階級上。

「喲~神神子說你身體虛弱,生病了?」帕修斯正在點算‘幽語森林’的
物資,篤見松美擔憂問。

「嘻~你不明白,我已經進入一個你未知的世界。」松美垂到地面的熊
貓黑眼圈反映她身軀多疲累,但眼神有如煙花般燦爛。

「未知。。。的世界?!」帕修斯心頭一震,把整箱物資摔到地上抓起
松美。

「坦白從寬!」帕修斯咧起尖牙,幾乎想把松美吞下肚。

「嘛~~~~~~嘻。」松美送他一個耐人尋味的笑容。

「神神子被你。。。。。‘那個’了?」帕修斯瞪著銅鈴大眼,震驚問。

松美扁著嘴,嘴角不禁泛起猥瑣意淫的笑容點頭。

「我*!!!」帕修斯反手一甩,把松美擲下十米高台。

「喂等。。。嗚阿~~~~!」松美砰一聲摔到地面,斷了數條肋骨口
吐鮮血。

「松美大人!!!!!」四周的玩家立即把她扶起來。

「可惡的帕修斯!要我獨自一人走到魔都,嘿咻~~~~!」松美獨自
在‘極北凍原’冒著寒風前進,斷骨處依然隱隱作痛。

她全程低著頭,魚貫推開魔都城門,赫見一片藍光。

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

百多個‘魂狀態’的玩家盯著隻影形單的松美。

「這是。。。。。?!」血壓飆升,濃烈的腎上腺素流竄松美全身。

「Looks like they have went through ‘the gate’ as well, no
wonder they know us exists and burn our village.」一鬼魂說。

「President Smith, this is a diplomacy situation.(外交埸合)Pick
your word carefully.」另一名鬼魂提點。

「We will not negotiate with terrorists but cannot affect each
other within one month. 3 weeks later, we shall meet in
battle.」Smith走向松美面前說出一大串英語。

「Hello, I…i go school by bug.」松美嚇得魂不附體,急翻腦海字典
回答。

「。。。。。。。。。。。。。。。」鬼魂靜靜看著松美。

星期六,晚上7時多,‘新魔王’正式登埸。
廢物柑柑
乞衣仔
我想問 怪獸 係新角色黎?

好多人 亂晒

名: 黑忌廉
姓別:男
技能:想做靈媒
性格:成日講大話 求求其其 慢條斯理 但有緊要野就會好認真做
目標:加奈

名: 怪獸
姓別:男
技能:戰鬥好廢但好運, 成日死唔去
性格:咩都驚, Gay

名:潮北浪子
性格:好多野講 任何野都可以吹水
技:樓豬你諗啦

名:懶然 男
技:用長槍好勁、近戰用翻槍面D刀刃
性格:平日好懶、乜春都唔理,有興趣就出手。但個人重情重義,有恩必報,有仇必殺。所有野收收埋埋咁。
想入主角隊

名字:西城勇
SEX: 男
性格:冷酷無情 對敵人部下心狠手辣 但對愛人從一而中 羅剎教主 終極武痴
職業:羅剎 全部技能都是體術 防禦力和血量愈低時攻擊力愈高

見到唔識既名當路人先,之後會仔細講。

目標:加奈<——我唔記得左咩意思,巴打講多次

CD rom舊毒求角色

名:美羅
職業:近戰向毒師4轉,由於打法獨特單體輸出奇高但因為非常脆皮不適合群戰(秒唔到人就畀秒)。
技能:請參考聖鬥士星矢中天蠍座美羅
性格:休閒向玩家,腹黑,喜歡逆向思考所以用脆皮職打近戰(對癈青狼的反社會人格感到惺惺相惜)。戰略策劃能力高,內政能力不錯,必要時有能力救全家。相比執行公會事務,對flirts女玩家更感興趣。
必殺技:壁咚?

「對阿,然後呢?」柑柑眨著精靈活潑的大眼睛問。

「叫蕾看到‘銀色龍紋’及‘Kanatheon’公會以外的人便殺掉就可以了~多省氣
力。只要其他玩家想跟精靈族互動便立即斬殺,這輩子也休想找出新的
匙石。」廢青狼眼睛瞇成一線,浮出冷血的表情。

「這樣是‘惡意設計’吧?GM會否決呢。」柑柑扁嘴說。

「嘖~退一萬步,買個一千幾百隻精靈兵把精靈領土封鎖就解決了。處
理問題有很多方法阿愛人。」廢青狼挑弄柑柑的下巴。

咁關鍵既字都打少左

爭好遠 我以為狼巴想作反

「對阿,然後呢?」柑柑眨著精靈活潑的大眼睛問。

「叫蕾看到‘銀色龍紋’及‘Kanatheon’公會以外的人便殺掉就可以了~多省氣
力。只要其他玩家想跟精靈族互動便立即斬殺,這輩子也休想找出新的
匙石。」廢青狼眼睛瞇成一線,浮出冷血的表情。

「這樣是‘惡意設計’吧?GM會否決呢。」柑柑扁嘴說。

「嘖~退一萬步,買個一千幾百隻精靈兵把精靈領土封鎖就解決了。處
理問題有很多方法阿愛人。」廢青狼挑弄柑柑的下巴。

咁關鍵既字都打少左

爭好遠 我以為狼巴想作反

係,仲要乎合佢性格

原話蕾同兩公會好感高啲,唔會叛亂,所以只可能係打錯字
睇完第一季,十分喜歡,特登開個account,留言支持一下。樓豬加油! 整個世界的設定好大好闊
睇完第一季,十分喜歡,特登開個account,留言支持一下。樓豬加油! 整個世界的設定好大好闊

Yo man
2300前出一篇,唔夠字再出
2300前出一篇,唔夠字再出

廢狼幾時俾我射斷五肢
等等,今篇正嘢.
等等,今篇正嘢.

狼巴要被圍剿了
屌沖涼先~我遲小小先出,你班渣渣一定滿意。我有既係自信。寫到好興奮,但係未沖涼好唔舒服  今日你地夜一夜都等我依篇!
提自己洗完杯杯要拎返房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞