[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
有無得玩埋寄生蟲 寄生係人魚,龍,神族 再控制佢地

未有食個構思但幾有趣,好似屈得濟,研究下
未睇晒忍唔住留言

安多莉亞慘遭形神合一

好慘

能夠同最強生物形神合一係一種榮耀
有無得玩埋寄生蟲 寄生係人魚,龍,神族 再控制佢地

未有食個構思但幾有趣,好似屈得濟,研究下

水蛭蜈蚣嗰啲計唔計
未睇晒忍唔住留言

安多莉亞慘遭形神合一

好慘

幾好打呀隻甲由
邊到追第一季

去第一頁禁上一個post
禁樓豬個名起佢底
未睇晒忍唔住留言

安多莉亞慘遭形神合一

好慘

幾好打呀隻甲由

係多多勁姐

堂堂會長以後會被唾棄
終於有我份

任務完成

可以死了

我都覺得係炮灰
未睇晒忍唔住留言

安多莉亞慘遭形神合一

好慘

佢隊友睇住隻曱甴大屠殺,仲要飛起埋,仲慘

任務完成

可以死了

我都覺得係炮灰

認真屍巴你係第一個刷我文,係我個post就沉就沉既時候第一個幫我推文,一定會寫好(死)你 多謝屍巴

有你好戲,不過仔細未諗
冇野恐怖得過識飛既甲由

可以死了

我都覺得係炮灰

認真屍巴你係第一個刷我文,係我個post就沉就沉既時候第一個幫我推文,一定會寫好(死)你 多謝屍巴

有你好戲,不過仔細未諗

死得唔好睇即刻擺睇
Wtf
識飛既甲由 同翼騎兵安多莉亞
兩者擺埋一齊...
令我覺得翼騎兵呢隻職又嘔心又核突
本來好高貴咖嘛
Wtf
識飛既甲由 同翼騎兵安多莉亞
兩者擺埋一齊...
令我覺得翼騎兵呢隻職又嘔心又核突
本來好高貴咖嘛

強姦隻蟻后
好撚不安呀 屌
甲由一石激起千重浪 果然係自古以嚟既神兵

不愧係蟲族既中堅兵種
但一堆蟲真係解到故事既隱藏任務

我點都唔會課金玩曱甴

不愧係蟲族既中堅兵種
但一堆蟲真係解到故事既隱藏任務

如果用一個宏觀角度解析依家既蟻篇係比大家感受‘建立’階段,未入主線劇情,係幫後段故既內容打好個基礎。

當大家知道大約魔王既起初感覺係點樣就會直去下一階段。好似第一季打完一個階段就飛左一大截等級。劇情向既寫法。不過今季我想多小小細節描寫,因為由中段開始係由角色行動去推進劇情而唔係本身遊戲有。

第一季固定有城戰推劇情,今次就要查案咁逐一分析線索。

(拖稿就拖稿啦你)
今晚唔深夜追加一篇喇,要早啲瞓。連續三日瞓得四個鐘
其實我講左一日一千字,誰人曾照顧過我的感受,待我溫柔吻過我傷口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞