[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
今日出左7千, 好多錯字,已經改哂. 冇計啦~live既7千 下次我覆一次先出
推9你先啦
今日出左7千, 好多錯字,已經改哂. 冇計啦~live既7千 下次我覆一次先出

推左先講
準備開新post
1001推爆佢
海戰係正既
新毒留名 皮已正 順便留個角色
名:一嘢呀轟落去
姓名:男
技能:可以一下狙死人但要儲氣儲愈耐傷害愈高15秒以上可以秒埋五轉(狙擊手) 最少4轉啦 其他技你諗
性格:口花花成日曲線抽水 鐘意flirt女 但鐘情加奈覺得佢好cute
目標:入主角團

尼菲特1:多多1:加奈2:六口0:真子0:索菲亞1:柑柑2

以上係各女角被稱讚既次數

帕修斯0:松美2:安德魯0:廢青狼2:里奧1:樹0

以上.....

其實我幾鍾意真子
睇佢攻略npc好正 當啲npc係真人咁玩
比人凌辱完都仲係 pure true

六口應該係雷玟咁樣

男角最鍾意安德魯
跟住係雙大劍
之後里奧
可惜三個都潛左水
蟲族好好睇
Btw再留名
留名
留名
新毒留名 皮已正 順便留個角色
名:一嘢呀轟落去
姓名:男
技能:可以一下狙死人但要儲氣儲愈耐傷害愈高15秒以上可以秒埋五轉(狙擊手) 最少4轉啦 其他技你諗
性格:口花花成日曲線抽水 鐘意flirt女 但鐘情加奈覺得佢好cute
目標:入主角團

尼菲特1:多多1:加奈2:六口0:真子0:索菲亞1:柑柑2

帕修斯0:松美2:安德魯0:廢青狼2:里奧1:樹0

以上.....

其實我幾鍾意真子
睇佢攻略npc好正 當啲npc係真人咁玩
比人凌辱完都仲係 pure true

六口應該係雷玟咁樣

男角最鍾意安德魯
跟住係雙大劍
之後里奧
可惜三個都潛左水

尼菲特1:多多1:加奈2:六口0:真子1 :索菲亞1:柑柑2

帕修斯0:松美2:安德魯1 :廢青狼2:里奧1:樹0

竟然安德魯都有一分
推爆等開新post先
1001不是夢
個俄妹寫到好靚
真子+1
由一開波咩都唔識只會買時裝,有事等人救,去到後來揸住把雙手劍近身肉搏,到選王篇時,帕修斯,松美,真子三個開場玩家得真子一個被蕾認可有得打番場,成個第一季係得真子俾到一種成長的感覺我。

另外講下尼菲特,我到現在對佢印象都好模糊,同六口的一剛一柔感覺似是六口為主導而尼菲特補其不足。一開始因為技術差怕麻煩到人而唔敢組隊,但做左公會會長要打城戰死咁多人又睇唔出佢有咩心理變化。希望寫多少少尼菲特,話晒會長加魔王多番少少戲份唔算過份吧。
路人樹
路人樹

負責嘔十九幾兩血
其實幾想帕擔大旗
樓豬開新post未
青!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞