[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
ON撚鳩我今朝有個衝動棄故唔打......

尋晚太攰...去完廁所急急腳番房瞓....

發現隻飛機杯洗完放左係廁所冇拎番房

棄左故 應該就用唔着個飛機杯

承你貴言~即棄。

如果冇著落係唔係入你數先
下一篇係甜~~~~~

有冇人反對,有既就最後當外傳出
下一篇係甜~~~~~

加比邊個?
下一篇係甜~~~~~

加比邊個?

松美神神子
下一篇係甜~~~~~

加比邊個?

松美神神子

交配
松美好廢 自己條女發脾氣
竟然等六口尼菲同真子幫佢氹掂
明明第一季係個唔要命都救多多嘅男人
又係沙漠單挑獸族巫台

點解今季咁撚廢

跪求男角發揮機會
(除雙大劍同樹巴)

其實廢青狼好勁

佢隻揪實力係安多莉亞之上,平均智力算係男角中最高果幾個。係性格怪小小

直到佢上次講神台匙石之前我一直都覺得廢青狼低低地

我好醒的
低低地就唔可以血洗成座城

其實廢青狼好勁

佢隻揪實力係安多莉亞之上,平均智力算係男角中最高果幾個。係性格怪小小

要比下男角發揮下 男角打得 又有少少性格 有男人味既得廢青狼一個 其他男角全部小男人咁比六口,安安騎住

雙大劍 同 工程師 算係獨當一面
不過第二季深潛中

做得an展既都係無存在感
歡迎加入路人團

承你貴言~即棄。

洗左都好過未洗唯有咁諗啦

承你貴言~即棄。

兄弟們上去切撚左佢
今日果篇呢
番外篇—她們的儀式
咇咇。

咇咇。

「。。。。。。。。。。。。。。」
「。。。。。。。。。。。。。。」

「你明白你‘想做的事’是甚麼嗎?」
「我想做很多事,你指哪一項?」

「吃飯。。。看電影之類。。。到主題公園玩樂阿。。。交。。。
交。。。」
「雖然我未完全掌握人類的‘道德倫理’,有時更發現它會妨礙我‘表達
感受’。但我。。。我想擁有松太,同時想‘被松太擁有’。我想成為屬
於你的。。。人。人類的性行為正好。。。矣?」

「。。。。。。。。。。。」
「松。。。」

「殊~~~~這一刻靜下來抱緊我、感受我,確認我就是你‘想擁有的人’。」
「。。。。。。。。。。。。。」

「你的確定了嗎?神神子。這。。。這是一個。。。二人結合的‘儀式’,我不想你衝動。想清楚阿,要是。。。。嗚*」
「松太的身體很溫暖、松太的氣味很香、松太的笑容很甜、松美的音樂很動聽、松太對我很溫柔。。。嗦~嗦~(用力聞)。。我。。。想要更多松太。」

「神神子。。。。。。」
「。。。。。。(深呼吸)」

「。。。。。。。。。。」
「。。。。。。。。松太。。。要。。。要關門嗎?」

砰。
布料磨擦的聲音。

「。。。。。。。。」
「。。。。。。。。」

「要。。。開始了。。。你確定嗎?」
「。。。。。。。。。。。」

「。。。。。。。。」
「嗚~~~~」

「對不起!痛嗎?」
「別‘離開’我,留在我身體裡!」

「。。。。。。神神子」
「你現在離開的話。。。我會很寂寞。。。」

「神神子!」
「哼嗯~~~~!!!」

「神神子。。。。。。」
「哼嗯~~~嗯~~~~嗯~~~」

「神神子。。。神神子。。。神神子。。。神神子。。。。」
「嗚嗯。嗯。嗯。嗯。嗯。嗯。嗯。」

「神。。。神神子。。。。。阿~~~!!!!!!」
「嗯~~~~~~~~~~~~~~」

「。。。。。。。。呼。。。呼。。」
「。。。。。。。。。。。。」

「神神子。。。我們。。。」
「松太。。。你完成了?」

「。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。」

「你進入我身體後我感到前受未有的幸福及刺激。我注意到你在最後幾秒的體溫及表情達到前所未見的‘高峰’。我想體會一下。」
「那個。。。需要一點‘技巧’。。。我剛才是第一次。。。」

「我也是第一次,但為甚麼你達到‘高峰’但我沒有?」
「。。。。。。。。。。對不起。」

「為甚麼道歉?是你的責任嗎?松太可以繼續嗎?我想要更多。。。。。」
「可。。。可以!當然可以,不過我要休息幾分鐘。」

「不行,松太,我馬上需要。」
「。。。。。。。。。。。。。。。」

「不行嗎?」
「躺下來。。。。」

「為甚麼你退到我腰間?你不是應該壓上來然後。。。。。。哼~~~阿。」
「。。。。。。。。。。。。」

「哼嗯~~~~~」
「。。。。。。。。。。嗄~嗄~嗄~神神子。。。你別抓緊我的頭髮,你把我壓過去的話便喘不到氣阿。。。」

「松太。。。。。的嘴巴。。。很溫柔。。哇阿~~~~~」

一座摩天大廈的辦公室內—————

工程師正對著六十多個顯示著不同算式的螢幕埋頭苦幹。

突然他的手機不斷震動,畫面變成粉紅色。

「哈~臭小子,終於跟‘彷生體’發展到‘這一步’了。讓我期待一下你們
的未來吧~~~~~」工程師放下面前的工作,躺在長椅上呷一口咖
啡,微笑看著手機的粉紅色提示螢幕。
拿~甜呀!今次夠露骨未
考慮左好耐,擔心影響篇故既感覺。

不過覺得二人好溫馨,我寫果時覺得幸福
第六章—海蛇族
扑野比人望住
松太可以無限中出冇手尾
扑野比人望住

唔係啦,有訊號到姐
第六章—海蛇族

扑野比人望住

唔係啦,有訊號到姐

日本 vr 扑野既視感
第六章—海蛇族

文呢
第六章—海蛇族

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞