[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
‘教皇城’外─────

「呼~~~嚇死我了。」小偷猶有餘悸,急步離開‘教皇城’。

碰!迎面撞上一幅隱形牆,黑煙冒出。

「等等,廢青狼大人說放過我阿!!!」小偷馬上下跪求饒。

嗖!人形二話不說,匕首直刺小偷肚子。

小偷的皮膚馬上變黑,倒在地上痙攣死去,似乎中了劇毒之物。

「廢青狼放過沾污‘夢幻唇彩’聲譽的人,但我春得濟絕不會放過
他。。。迪貝爾隊長的仇一定要報。」春得濟收起自己的毒匕首,怨毒
說。

「春得濟,你不怕傷到柑柑大人嗎?」另一名狙擊從路旁樹後步出。

「賢曦你別為那個蠢女人辯護了,見異思遷的賤人。」春得濟握緊匕首
說。
閂門呀姐趕我走,話阻住佢收工
好彩老闆今日唔多係office
我見到死亡flag
我見到死亡flag

我見到死亡flag

春同賢曦
between就算唔係春都好想睇毒劑四轉
六口同柑柑的對話……,等睇狼巴表演

對話做咩?有bug?我check左兩次

番睇左黑珍珠一次,自己攪左錯

錯咩 分享下

錯咩 分享下

刪名單的時間同得知的途徑,一路記錯係狼巴亂入前發生
春得滯個出場幾好
名: 鬼鬼鬼鬼
姓別:男
技能:修羅 ,好似ro咁識出阿修羅霸凰拳,狂蓄氣>爆氣>狂蓄氣>阿修羅霸凰拳。一拳轟到敵人稀巴爛。金剛不壞,一定時間提高大量防禦但移速相對下降。
性格:毒撚型玩家,熱愛與玩家對戰及討伐boss。
ok?
技能:修羅 ,好似ro咁識出阿修羅霸凰拳,狂蓄氣>爆氣>狂蓄氣>阿修羅霸凰拳。一拳轟到敵人稀巴爛。金剛不壞,一定時間提高大量防禦但移速相對下降。
ok?

我認得你。圖呢
ok?

我認得你。圖呢

咁你都認得
我剩係留過一次言
圖番屋企影比你
ok?

我認得你。圖呢

咁你都認得
我剩係留過一次言
圖番屋企影比你

點先可以用本尊去第個server?
我見到死亡flag

柑柑
黑角洗完白 唔死都冇用
留名睇廢青狼謀朝篡位

「最大的反叛勢力已經平熄,這樣可以安心到俄服發展了吧?」
呢句都好 flag,點會和平
仲寫緊,屌停唔到

唔好停 繼續寫

同問
我見到死亡flag

柑柑
黑角洗完白 唔死都冇用
留名睇廢青狼謀朝篡位

「最大的反叛勢力已經平熄,這樣可以安心到俄服發展了吧?」
呢句都好 flag,點會和平

加埋柑柑同神神子撞職 點都要死
始終得神神子可以五轉
今日已經出左4500
終於得閒追晒,發現守魂使無個好

好似又係啵 帕修斯算唔算

個個都拎傷害轉移嚟自爆

帕修斯係主角群入面最衰果個
反而你話舊讀唔中意嘅真子,我覺得幾好
寫佢同六口因爲廢狼而鬧交果2段,果種掙扎有晒畫面

同問

咪話魔王用神台匙石可以召‘異世界既軍隊’....果支就係本尊角色

你地係唔係一直都睇唔明我寫乜

每隻字我都諗過先出(唔計打錯)好多時係伏筆嚟
魔鬼在細節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞