[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
甲由

live
Live咗
呢個出文量好正
咁先係樓主

六口咁就食左個死貓

寫寫下發覺。。。柑柑都幾慘

可恨之人必有可憐之處

佢算唔算被人呃感情
我覺得佢好可憐 由一個純情少女為左夥伴而變成一個艷女 其實心底依然係keep住咁純真 但就要被人呃

同問

咪話魔王用神台匙石可以召‘異世界既軍隊’....果支就係本尊角色

你地係唔係一直都睇唔明我寫乜

每隻字我都諗過先出(唔計打錯)好多時係伏筆嚟

唔係睇唔明,只係唔記得左

我太蠢 sorry,依家就係要用另一種族搶左條匙就可以叫返本尊過黎?
課金小強

咪話魔王用神台匙石可以召‘異世界既軍隊’....果支就係本尊角色

我太蠢 sorry,依家就係要用另一種族搶左條匙就可以叫返本尊過黎?

A server入侵B server
A server得到B server匙石(利用npc種族)
A server傳送 本尊進入 B server

其實點解主角要揀蟲族開始
唔揀人都明,揀其他稀有種 好似龍族咁唔會好好多咩

一開始得四族選擇,其他族要自己努力

寫寫下發覺。。。柑柑都幾慘

可恨之人必有可憐之處

佢算唔算被人呃感情
我覺得佢好可憐 由一個純情少女為左夥伴而變成一個艷女 其實心底依然係keep住咁純真 但就要被人呃

一開始得四族選擇,其他族要自己努力

即係用蟲族身份搵到龍族就可以脱離蟲魂附去龍?
今季變得好有遊戲性
雖然少咗上一套嘅代入感但係好有趣

可恨之人必有可憐之處

佢算唔算被人呃感情

比返隻兵仔我
一路跟住你啲情節幻想變蟻仔
我頂 一出到蟑螂 即刻幻滅哂
打機打到咁嘔心 我都好似真子咁縮埋
一路跟住你啲情節幻想變蟻仔
我頂 一出到蟑螂 即刻幻滅哂
打機打到咁嘔心 我都好似真子咁縮埋

姑娘且慢,下回分解
笑到痴左線

A server入侵B server
A server得到B server匙石(利用npc種族)
A server傳送 本尊進入 B server

俄伏果邊打打下又停左既

no worry

今季血腥過上季

安德魯式劇情
已聽,好迷幻

其實我對上仲有一篇故,不過係黑暗獵奇向。

都係同一段音樂做靈感,不過拎左佢抽離現實既悲壯感嚟寫

依篇係拎佢後篇有人聲入既'重生'感覺去寫,所以正面好多

你聽唔聽英文歌
https://www.youtube.com/watch?v=LSvOTw8UH6s

聽~不過最好有多小小幻想空間

延後,落街食飯先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞