[第二季][冒險][戰略]係異世界打輸仗做逃兵,點知比個靚女係城牆截停左。

1001 回覆
117 Like 5 Dislike
留名
等我又鳩鳩地整個人物俾樓豬先

姓名:461259
姓別:男
技能:有別於神神子必須擁有情報的精密計算,相反是預算對手所有行動並先發制人,永遠能夠在對手思想對策計算時已經做好萬全之備[size=2]引誘所有人行動到自己理想的位置/size=2],並準備好所有各項變數出現時的應變包括犧牲別人。即使環境陷入惡劣,卻從未出現另他絕望無力的境地在開始已經計算必要時利用隊友
性格:容易觀察出人的心理變化,所思所想,意外地理解別人使他能加以利用,無情,就算自己對某個人情感有多深,計劃之中,亦能置之不顧,犧牲該人。
格言:一切盡在掌握之中。我從來不會沒有後路。
弱點:太無情,一係唔做,一做就凡事算得太盡太準確太完美使人避而遠之,令他變得孤寡無人,以及幸運奇差。
雖然我覺得1999咁,希望樓豬明同會見下呢個角色啦
姓名:無名
技能:叫得無名,梗係最強劍法劍技啦
更利用其他遊戲的技巧變化創出自己獨有的近戰風格,近戰對打堪稱最強
性格:我輕輕的走,正如我輕輕的來,不問世事,有恩報恩,有仇報仇。
弱點:近戰最怕俾人拉打消耗戰,自身全部劍技
報到
等我留個名先
名: 爆肝奇妙之旅
理想職業: 工程師
技能:附魔機械, 可以量產出範圍buff同魔法嘅工具. 能力係三轉職業嘅8成,打爆咗唔會俾玩家吸收經驗. 但係缺點就係整乜都要一大筆錢,同埋製成素材全部都係幽語之森到拎番黎.
性格:鍾意創新, 諗嘢天馬行空, 唔鍾意刻舊死板嘅知識. 個性比較多愁善感, 寧願屈就自己都唔願意同人衝突. 對美感有一定要求, 設計機械花得最多時間就係係外觀身上.
身世: 本身係三轉嘅魔法師, 係城戰死過一次重生之後深感自己上唔到戰場,所以決定成為工程師. 希望將自己嘅魔法知識應用係機械上面

希望可以做到好人
全部已mark,好長
留名
新讀兩日追哂
太長啦

Btw我等你加埋我入去
名:潮北浪子
性格:好多野講 任何野都可以吹水
技:樓豬你諗啦
留名加留低隻角色
姓名:狩人
技能:弓術和煮食,三轉狙擊手但還是用長弓作為武器,曾因為不停用弓獵殺大量魚類令到其他玩家練不到釣魚技能而群起作出投訴,使GM將釣點的魚類改為只能以釣魚方法獲得,獵殺生物類怪物然後作為材料煮食,同一種材料可做成擁有不同buff效果的食物,但buff效果越高味道越難吃,常常陷入要buff還是要味道的二難局面,亦因為和漁業界的關係問題,極難得到魚作為煮食材料。
性格:服從性強,以執行命令為優先
留名加留低隻角色
姓名:狩人
技能:弓術和煮食,三轉狙擊手但還是用長弓作為武器,曾因為不停用弓獵殺大量魚類令到其他玩家練不到釣魚技能而群起作出投訴,使GM將釣點的魚類改為只能以釣魚方法獲得,獵殺生物類怪物然後作為材料煮食,同一種材料可做成擁有不同buff效果的食物,但buff效果越高味道越難吃,常常陷入要buff還是要味道的二難局面,亦因為和漁業界的關係問題,極難得到魚作為煮食材料。
性格:服從性強,以執行命令為優先,就算是無理要求也不太會拒絕別人。
留名
唔好寫太死,我冇乜發揮空間

好似咁:

名:廢青狼
技:一拳打撚死哂啲人

名:樹
技:操控植物
性格:唔講野

角色係咁嚟

好似咁:

性格:唔講野+嘔血

角色係咁嚟
等我留個名先
名: 爆肝奇妙之旅
理想職業: 工程師
技能:附魔機械, 可以量產出範圍buff同魔法嘅工具. 但係好全部都好撚貴
性格:鍾意創新, 諗嘢天馬行空. 對美感好有要求.

希望可以做到好人

即刻改短

好似咁:

性格:唔講野+嘔血

角色係咁嚟

樹皇要出手了 嘔血設定係怕佢太屈,要佢扣血出招咁解

名:懶然 男
技:用長槍好勁、近戰用翻槍面D刀刃
性格:平日好懶、乜春都唔理,有興趣就出手。但個人重情重義,有恩必報,有仇必殺。所有野收收埋埋咁。
想入主角隊
順便一推
改左個故名即刻幾多人回
偷偷留下正皮
大家記得睇第一季先
4半左右更新
4半左右更新

溫完書睇
終於出
留名 終於有第二季睇
名:塵翼信

能力:一劍斬撚死人
單春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞