測量(GP,BS,QS) 討論區7

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
5日工少就係

不過雙糧+bouns唔係呢行多數都有?
早轉consultant好過
遲轉怕你接受唔到個人工
如果main con轉去consultant係咪好傻 諗左幾日都係想留係呢行 仲想考個牌添
早轉consultant好過
遲轉怕你接受唔到個人工

定係stay係contractor好 contractor係咪無牌都生存到
唔係,九成公司無13個月糧
joh hunter 話傳奇近幾年好左好多

講真,呢行無乜邊間5日工加13個月糧,bonus

而且傳奇係fo都算頭幾間大野又出名

做過對省靚cv有幫助
5日工少就係

不過雙糧+bouns唔係呢行多數都有?
唔係,九成公司無13個月糧

所以做bs 有咩好,又返六日又冇13個月糧,除番開可能同普通文員一9樣,又冇大公司,冇冗員,下下都要落手落腳做?
上次去in 件垃圾hr 串過馬撚
係咪kixxy?
有無估過fitout?你有料大番佢唔怕佢串你
件垃圾都冇問過technical 野, 之後揾左個manager 黎問都識答,manager 態度好好多,不過憑個hr 既態度已經知做唔過啦,我第一次interview in 到想拍枱走,個陣如果個manager 遲多5分鐘入黎我諗我已經走左
in aqs?
Ching有幾多人入到u
咁邊間top up會係後路
rmit/poly speed?
我今年簡左bs易高grade過qs?本身想keep但好似無咩用了
thei唔係未有? 無得讀local應該一路番工一路讀了
ucem 不了 得speed 同thei?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞