測量(GP,BS,QS) 討論區7

1001 回覆
10 Like 18 Dislike
consultant會唔會好啲?
想問下各位ching入左gp4大行做gt可唔可以三年考hkis general practice division, degree係survey related但唔係accredited完全唔知條路點行
Ching衣家先收到interview?
如果有張馬交身份證,好唔好去澳門做QS呢?
翻左新工aqs一陣,發覺啲人全部都免費ot,隔左成個鐘成間公司都無人肯走既

我其實係想準時番準時走,已經專登唔揀做consultant

想問吓巴打qs依行係咪無依支歌仔唱?我認真考慮下轉唔轉行
IVE岩岩QS畢業..SEND左封信勁多都冇回音 係咪可以加入失業大軍
IVE岩岩QS畢業..SEND左封信勁多都冇回音 係咪可以加入失業大軍

我都係呀
想問下Ucem讀唔讀得過
fg表示希望2個月後能勇敢地準時走

我都係呀
早你一兩屆,我同我啲同學仔一係做顧問一係做捨仔,有啲去左讀電腦

已經係consultant contractor sub仔都腥曬cv 但一d回音都無
intern 無請番咩 讀緊好撚驚
當你senior坐你後面未走 你會唔會敢走?
同senior鬥遲走?
有一年,成班走去食tea
on9到爆
廁所食煙
聽過呀sir講都有d勁hea比人投訴
其實intern hea都好正常
比得咩你做姐
邊間?b仔?
如果PolyU唔收你,UCEM係你唯一的出路。
不過佢有幾科係幾難。呢Assignment係好空範。
有個舊同事hd出身讀左一個sem即閃 聽怕佢都無諗住charter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞