嚴選UNIQLO 十宗罪

1001 回覆
4480 Like 87 Dislike
真心好彩自己當年in唔成u記
雖然而家呢份pt都少少辛苦但我諗點都好過呢份on9工
第1,4,7點
係日本文化複制過黎
日本人係咁 不過黎到香港好難適應
不過總有奴性重既人會做
我最撚記得唔記得拆alarm要罰抄書
仲要抄成半個鐘
要係非工作時間內抄
屌你老母
收左之後仲要on9坐係到罰抄
埋堆依樣野真係好on9 之前返有個pt為左R更 連放假都買野食返去俾啲pic 心諗你想賣身俾U記咩屌你老母
超記得細個翻u記,聖誕節翻工,連翻12個鐘企收銀一個鐘食飯,之後唔知係咪咁第二日喉嚨痛之後發燒,之後第二日SL,第三日番工比人問醫生紙,我話唔記得帶,聽日補番,佢話:你係無定唔記得呀? 一句關心都無,仲要話9你! 一世記住你!女pic 佢仲做緊!
佢真係痴撚線
岩啊
成班Part time 仔
個個都大學生黎
屌佢老味 Global Work都係咁閪,又係要抄依樣嗰樣,又要記勁撚多嘢。
沙田個垃圾TB Manager 閪到仆街,死日都係死咗老母咁樣閪口閪面,我係客見到你都唔開胃啦。
唔好話pt要交假紙
Fulltime call sick果日都要扣一日人工
班高層cls
唔舒服call sick睇醫生已經個醫療保險claim得140蚊
dllm
仲要扣一日人工再扣勤工仲要俾錢睇醫生
等於call sick一日扣左成千蚊走
番到去仲要俾人話冇責任感
話我明知拉左daily話要搵同事頂我個位係冇責任嘅表現on99

仲有PT要計418真係好智障
為左賺到盡唔俾benefit班part time
唔夠人番 班熟手又418
上面又屌個場做乜搞成咁
人都唔夠Leader SV仲要周cleaning冇做好on99
班leader SV同FRMIC完全係19
成日落黎周啲19野
數錢唔識笑
地下size ship值5毫

仲有打電話tran貨先on9
咁發達嘅年代仲要打電話tran貨
間間舖都得1部電話
A舖打緊去B舖,C舖同街客就打唔通去AB舖
仲未計一日有幾多單tran貨要打
打得通一係要呆企起碼5分鐘等對舖覆
一係等佢覆等到打唔番去果間舖
企door企FR又唔打得
結果tran貨tran唔島
啲客又係咁屌電話打唔通
班high high 高層仲調番連頭屌冇做好tran貨搞到有客人投訴
要零投訴又話一單投訴都嫌多
都要個tran貨system做得好先得架

相信依家班高層睇住依個post都仲打緊飛機
覺得佢地所謂嘅基准係冇錯
有錯都係因為我地心態唔好
冇U記DNA
屌好正,佢個樣真係勁閪。
Tmt啲女pic好撚假,得男仔pic nice

利申:tmt pt 已走
可能都係your face your fate 啦
果d咩6大用語,有幾有職員真係有做
有d不知幾撚西口西面
見到有4000正皮都知
唔通4000條友夾埋屈佢呀?
利舞臺Xavier 我屌你老母 男人老狗咁撚小氣
我返嗰間反而冇捉得咁嚴
可能真係走好多又請唔到人既關係
點解可以仲有人做
Tran貨嗰度真係
開名
好似好多人都唔鐘意佢
開名咪開名 驚閪佢
條撚樣真係好撚小氣
絲?
快啲搵人開(2)啦
入去做唔係問題,但啲規矩咁戇鳩點解要跟足?
佢要出warnong咪由佢出囉,唔係諗住做過世呀

不過後生仔唔識反抗係真
怪不得日本自殺率咁高
多謝呢班仆街老細
係咪真係食到好多靚女
點解冇人提佢有染髮色版
On撚9到
中學咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞