嚴選UNIQLO 十宗罪

1001 回覆
4480 Like 87 Dislike
仲要crossover嘅t-shirts 永遠都係男裝同童裝靚過女裝
邊撚個設計架真係
第10好正常
番過5,6份pt 都係食飯1hr
無一份會你提早番去做野就計糧比你
講起walkie
啲walkie又係永遠唔夠用
試過無哂walkie
之後比啲pic話有人call我做乜唔應機
真係幾好笑

啲high-class pic睇住個post應該覺得我地好唔捱得
好廢 自己揾左份閪工以為自己做大粒野好威 做足十年人工都唔知過唔過20k
慢慢追條數啦 你地日日望住版白版都係紅色既數字都咪話唔過引
做左兩年狗
臨尾比個新副店話我 冇笑容
大佬 我對住個er搵緊件貨擺邊
點解要笑呀
仲有呀
啲人好鍾意用iPod叫人check貨
之後啲iPod廢到仆街
成日lag機 佢老未
未有ipod嗰陣check件貨要9秒9衝入房用電腦睇機數再9秒9搵番個客出黎架
點解唔用walkie叫房入面嗰個check?
因為冇人應機囉屌佢老母
講起walkie
啲walkie又係永遠唔夠用
試過無哂walkie
之後比啲pic話有人call我做乜唔應機
真係幾好笑

啲high-class pic睇住個post應該覺得我地好唔捱得
好廢 自己揾左份閪工以為自己做大粒野好威 做足十年人工都唔知過唔過20k
慢慢追條數啦 你地日日望住版白版都係紅色既數字都咪話唔過引

乜都跟基準...
我收工嗰陣叫人幫我check bag又唔見班撚樣三步一小跑咁死出黎
緊張感呢屌你
其實做耐左冇乜pic理你
成日都唔做服務六大用語,入staff rm敲下門就算
唔greeting,唔派籃。總之我做到野,摺得快就得
真係見到店長先做下樣
返咗咁耐都主張準時返工準時收工 我pt咋 唔會幫你班ft追數
總有幾個老屎忽就係鍾意捉你依種人出黎照肺
煩到你死
開名啦條八婆叫fanny丫嘛 清潔用品個箱亂左日日影相上gp到屌鬼
屌喇星 又唔係show比個客睇 個個用完都係咁放咖啦邊撚個會同你執好佢
某FB page 出post講呢個post
啲留言同呢度真係好唔同。。
話人小朋友果位大朋友可以試下做下
嗰個好似係阿叔嚟 睇佢icon
依啲就係做過狗同未做過嘅分別
入面嘅辛酸佢地知條閪咩
重有, 要讀就專科啦
做左一星期 即走 resign letter 名都冇番去簽
其實做耐左冇乜pic理你
成日都唔做服務六大用語,入staff rm敲下門就算
唔greeting,唔派籃。總之我做到野,摺得快就得
真係見到店長先做下樣
總有幾個老屎忽就係鍾意捉你依種人出黎照肺
煩到你死

可能我做細鋪加上同pic關係唔差,好少比人捉
訓練eq同識朋友先係重點
細個唔讀書,大個做U記
練好假咁笑真係
返u記嗰時有段時間我係CS team
嗰排笑容好到仆街
真係對住個ER都會笑

啲同事成日問點解可以咁好笑容
我成日都答 當你試吓企機line晒up
但同時有4,5個著住西裝嘅大粒日本人「橋」住對手企你面前望實你點收錢
我就係經歷完嗰次之後 就算冇客 望住個ER都識笑

有時啲同事仲問我做咩咁開心
我心入面其實真係已經屌晒鬼 但嗰時做CS team係有啲on9使命感
女裝真係好撚柒 crossover果d都係亂咁黎 無design可言 仲好意思話冇銷售
仲有好多愛將添
就係有呢d人 助紂為虐
試過被佢whatapp r更 答遲啲覆 被佢屌番我 「咁唔洗了 我唔係全日24小時坐係電腦到」
你奴性太重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞