嚴選UNIQLO 十宗罪

1001 回覆
4480 Like 87 Dislike
九龍x 你呢
班pic點西都好 都係聽上頭order 所以罪魁禍首係個19店長 之前日本人喺度成間舖幾歡樂 有時攰啲都冇咩所謂 仆佢個街 轉左店長之後 成間舖變哂做狗場 搵個似番個人嘅staff都冇
日日喺度話唔greeting 唔派藍 唔做好cs所以就唔到數 心諗你唔到數關我撚事 賺多啲我又唔會多啲錢 仲有啲款年年都一撚樣 個brand啲product唔夠好 唔通我日日企店頭嗌就有用?我有咁叻就唔做你份狗工啦 心諗不如將香港經濟差都賴落我度啦on9
之前個矮仔仲喺度嗰陣 話就話兩個都係店長 咪又係俾你食撚住 睇啲pt唔順眼就叫個矮仔去屌人 然後再出現講幾句廢話 扮哂蟹 扮好人扮到咁低汁
你請唔夠full time要R part time更 仲要西口西面 大大聲話有糧出俾你地㗎 依家係咪唔撚洗做paper 考試 番學 淨係打你份狗工過世呀
最後希望你個仔可以健康成長 唔好俾個老豆做嘅西野搞到冇左個pat pat
利申TMT small potato
曾經做過沙田 啲大陸客多到
基本上日資零售業真係極度on9
仲做緊果d好心就跳出去其他brand行個圈
真係冇乜邊個brand閪得過uniqlo
痴撚線
點放都要理
日資公司文化係On9 但Topteam跟唔跟足係另一回事
TMT好重怨氣
有6x隻U狗偷偷留負皮
叫咩名?
上面咪有人講咗同職位人工同福利都差好撚遠啦
收9皮啦
原來lihkg咁多人做u記
Locker唔係要黎擺自己野咁要黎把撚?
最主要係之前issac既問題 成間鋪氣氛差撚到 當pt狗咁撚 依家轉咗老細好好多啦
報告用一號二號果下
同ZARA一撚樣
cls
現任元朗廣場鋪同事表示:雖然份工本質係衰,但YLP同

事個個都好好 #myup# 大部份PIC都算係咁,係某

一兩個特別煩膠,其實做嘢70-80%都係睇同事,淨低先

睇係份工本身
講起就嬲,試過成個貨場得我一個pt仔,嗰陣重要返左無幾耐,俾人問到口啞啞,d客重話成個場想搵個人問下都無
話就話唔識可以問其他pic,有d仆街第一次問就閪晒面
睇得出,每日做十幾粒鐘,我興幸個陣佢無請我,呢d工真係狗都唔屌,但仍然好多人爭住做 ,人地輕輕鬆鬆又係呢個價,點解要辛苦自己
唔撚記得啦 都幾年前
不過d衰野記撚到宜家
個矮仔好似都有d職位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞