嚴選UNIQLO 十宗罪

1001 回覆
4480 Like 87 Dislike
i.t都未有咁濕鳩
返個b更1400-0100都11個鐘 仲要實收得9.5個鐘人工 仲要做到成隻狗咁 而家行過都想恥笑下佢地
真係唔撚講以為個場有廿個sales
屌返早成層樓得我一個咋,想我點撚樣撈呀,我自己啲野唔撚做幫撚晒你班仆街check貨好唔好呀,啲人refund又多喎,唔洗時間幫呀?成鳩日都問,咦無其他staff既? 係呀屌你老母成層得我一個咋,想我點幫你?唔做自己野幫晒你地好唔撚好?
i.t都唔撚好得去邊,有d舖人事好閪玩小圈子
人工低,pt得45,但係日日係倉到點貨,勁辛苦
ft又跑數跑到死,唔係好得過u記好多
做過差唔多2年pt 已經離職年幾
發覺仲有我之前返緊既pt 同事做緊
痴線 一份pt 返咁耐 同埋真係狗g
全部都係真,但做過細u 記鋪,會好好多
好多野唔會執到,循例講幾句,hea 完就算
唔識背手冊,佢理撚得你,總知 個場有足夠人手就得,係有時有d 大粒既巡鋪先會扮下野

聽講旗艦店唔同層唔同店長,所以個d 大鋪勁西
你應該要過來行個圈 要有既都冇
知好耐 人工又低
為左食女 真係可去到好盡
你係咪傻左
全堆屌緊佢刻薄 你仲要做
雖然有啲係人生體驗 但有啲係無謂既經歷/ 不必要既歷練
咁唔好做羅
做過倉+出面計
做倉其實可以hea做
企出面就真係仆街啦
跟著d賤種跑夠數都要屌
唔夠人個陣仲要1300-0100 (當唔異退)
12個鐘工時 當你好彩算近 返工放工一個鐘搞掂 8個鐘訓教都無乜私人時間剩 訓醒第2朝又要即刻返工 放工返到黎咁夜又要沖埋涼即刻訓
係, 一層一個店長
刻薄到咁得50蚊

我公司搵helper畀80蚊個鐘,唔怪得啲pt仔成日主動wsp我問有無工開
原因係費事有顧客問起但件衫唔係U記既佢會失望。

呢樣都弱智
季季巿新貨 全部員工啲衫都要買過一次?
如果你話送就另計
做hollister囉
少$5但一樣你講嘅野都冇
的確係要買新,今年唔可以著返上年既衫,例如:UT,迫你定期貢獻返俾佢,除非你日日返工著外套包住自己
apple 咪又係咁
強制尖叫,拍手,好似氣氛好好咁
仲有啲咩三步一小跑又係有病 唔派籃俾客又死 收夜完全唔夠人 但要你喺極短時間內收完個區比佢 仲要要求快靚正果隻 收完一區又去另一區幫手 SV入店又要無間斷式Greeting 等啲店長pic果啲攞吓彩 呢到除咗返工時間彈性之外 其他嘢都痴撚線
68咪一樣咁仆街,得45蚊一個鐘
一日返9個鐘食飯一個鐘無錢,個要連break都無
飲水都要同人講聲

一個月前俾更,俾得少都俾人問點解,喂大佬,我係pt你想我返就返到咩?

仲要sale客,得45一個鐘仲要我幫你班full time追數

做左一個月已經走左
佢要求係員工要著當季既衫
不過其實呢樣好少捉 總之係u記既衫就得
但係都好on9 強逼人著你d衫 要人做你流動model公仔 但又唔係送 要人出錢買 比個限額 例如new staff 第一次買制服返工有$500比你買咁都話好d
h&m唔洗人著u記制服返 聽人講佢十幾年前返esprit 呢間負資產十幾年前都已經會送套舊款既衫比你做制服 u記真係垃撚圾 垃圾到無得再垃圾
真係勁on9 之前叫返過下pt 一齊training嘅6個女仔入面2個返咗一日就quit咗 有個兩日就quit咗 而我返咗3日都頂唔撚順quit埋
Apple 人工高好多下嘛
哦,即係其實人工問題。。。sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞