嚴選UNIQLO 十宗罪

1001 回覆
4480 Like 87 Dislike
TMT啲女PIC不嬲當女同事地底泥,唔夠人咪r你翻工囉,係貨場講多句野都chur住你叫你唔好傾計,自己就同啲男同事傾到笑哂口
做過無印一個禮拜
嗰陣啲locker用哂,要放喺主管間房
日資多禮貌程序是常識
去過日本旅行都知啲服務人員係幾撚多台詞
係度屌有撚用 唔認同人地文化就去其他boutique 賣衫
返part time 都咁聽話
丼丼屋, 食飯時間冇人工但係畀40蚊食飯錢你.
所以我翻左半日就偷走左
Cls
食肆好難相題並論

1x. Locker既水樽一定要放左,工作袋要放右,唔係咁樣擺會俾人屌

利申:試過個水樽唔咁擺俾佢check 到,之後掉左
之前比個friend叫一齊番U記 我諗都無諗就話不了 聽到番日資就好抗拒
以前做F21 除左ot到仆街
基本冇乜太on9規矩 啲女又ABC又淫
咁撚閪既日資都做 香港人奴性重
乜你真係覺得無其他公司包飯鐘
利申 前u記+前u記副線品牌
又試舉例說明下有邊間都犯哂呢十宗罪?
我係你就屌番個主管番轉頭 咪講撚咗唔緊要囉 一日咁撚多客拆漏咗我個一個防盜姐 利申試過
日本仔公司就係咁
識到但唔代表溝到
呢個真 我地每季都要買新衫
所以舊底個堆每日都白t黑牛就算
爆咩分店啦
黑店
巴打應該笑埋佢死矮仔先走
做part time真係屌番d閪上司老母都得啦
返part time 請假要比 醫生紙
重成日有人偷野
仲等我成日覺得uniqlo啲staff幾好幾有禮
唔似h&m Zara 等等嘅sales態度咁差
但原來香港人根本唔應該做服務業

快啲好似麥記咁轉哂自助機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞