嚴選UNIQLO 十宗罪

1001 回覆
4480 Like 87 Dislike
Moko好撚多西人 仲要集中係am pic 果到

但兩個店長同d ft都真係好好
享受係咪你覺得人事好 無人罵? 其實d pic都深明下下一做錯就罵 好快罵走哂就無人做 到時無人返工佢地炒場真係唔得掂 所以其實好少會罵人 除非真係係咁做錯態度又唔好先開你拖
我個時個經理用佢自己qouta幫我買
之後同其他staff熟左就一齊揀一齊買埋有折
個經理同staff收工會一齊食宵夜
可能fd底啲staff都會自動自覺做好少少
個經理又唔會捉得太嚴
winwin
啱呀屌你 真係要自己記住無論點都唔可以做前線staff做一世
睇完呢個post 即刻出uniqo廣告
全撚部中
飲食炒散呢
我真心唔想啲小朋友入去咁快見識到職場嘅醜陋
畢竟我做完之後好大陰影

如果你都係要做的話 自求多福啦
有啲pic好好人,但調走左 有幾個女人真係好撚乞人憎 唉我一世都記住你個閪女人
諗起個情景都搞笑
你係未第一日出黎做野?
大公司係咁嫁啦好出奇咩
最撚on9係會check你個工作袋睇下你有無帶少到野
仲話本霉霉爛爛N手公廁員工手冊值幾百蚊唔見左要賠
真係人唔笑 狗都吠
太易撞衫
個兩張卡好似成二百蚊架 驚咩都唔及跌左個兩張卡仔! 其實係乜野黎?
全部男staff tshirr加白色恤衫 以前未返工側揹個袋仔著條深色牛仔褲都俾人當係staff
講真話d同事幾nice 咪就係想拉你繼續留係個地獄入面
返u記都只係為左同班同事一齊玩
大家咁上下年紀真係好好玩
係咪有uniqlo 閪pic 出現
樓主講得冇撚錯

十年前讀書諗住返下part time
做咗幾日已經頂唔順啲on9嘢走撚咗
朋友
樓主返過邊間
我都係辭職幾多月
原因都係因為呢啲
好撚濕鳩架
啲員工真係可以收鋪個陣係其他位置摺衫講人地壞話,小圈子,我屌你老味
番nike都要著nike產品啦
做開奴隸?
有次見個日本仔帶住幾隻狗企係路中間鬧個妹妹仔staff
個日本仔面口衰到,眼角高到呢
佢鬧一句,隻狗譯一句,個女仔頭dup dup
我推住架bb車,一野車落個日本仔到
屌多句阻撚住哂,唔係買就死埋一邊啦
丫,隻狗又照譯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞