嚴選UNIQLO 十宗罪

1001 回覆
4480 Like 87 Dislike
睇到嘅dse 雞真係好發奮讀書
入到u 搵到份補習閒閒地一個鐘都係u 記嘅兩倍人工
搵又搵多啲 氣又受少啲
係....culture 唔同

h&m 向你後面傾計爆粗,問佢有咩size...擺晒向度,但又留size比同事

uniqlo 帶你搵, 即使減價貨叫我向個tray度試下搵,我都覺得佢幫過我

日資公司D員工真係高質好多...大家都係50$ 者......
屌你老母
就係你班PK 做爛市
50個鐘都做
先搞到班商人咁 fat fat
我屌
呢間野好處就係後生同事多同人工高少少
其實入去做下係幾好,係個咁閪地方入面可以訓練自己嘅eq意志,同埋知道唔讀書嘅下場就會係咁
人工高少少?
做gap都高過佢啦
狗已不屌
出現了
繼續做落去 我都覺得唔正常
啲垃圾規矩 比啲奴性重嘅去做
lm
做緊個陣都唔覺
resign完先知同做狗無分別
好人好姐點會做u 記先😹😹😹
話多女係咩事
行u記咁耐都未見過靚女
反而行奧海城見過有阿嬸做
我要女同事,去做aeo Hollister anf唔好

利申做過其中一間
爆粗好小事啦,又唔係屌客。日資逼出黎的服務態度,其實仲恐怖,50蚊人工做到隻狗咁。
我嘅意思係話u記多ot,所以人工比較多d
你知唔知新年個排,班ft日日chur13-15粒鐘
人工有成2皮幾啊?gap有撚咁高咩
其實返其它賣衫既工,有冇返工制服衫俾?要貼錢買衫打工真係好智障
做過 西野點止呢10樣
最on9早一個月交更,又無事假請
越睇越有同感
利申做過相似品牌
有27個U記奴隸負皮左
屌佢老母啱啱resign完,u記真係狗也不屌
根本成班老屎忽圍威喂,規矩多多睇你唔順睇就做9你乜都捉一餐,老屎忽傾計幾大聲都得,新人就咬耳仔都唔得屌你老母
in完 請左之後 有3日係Training,我返左第1日training已經即刻quit左,真係狗也不屌
無得請事假,直接當你曠工俾warning letter,儲多過三封warning letter就炒
睇完真係覺得自己番緊果到已經好好
利申 番緊N字頭pt
即刻諗返起以前係u記辛酸事
其實間間零售果D舖都係咁上下
仲要啲員工無時無刻保持笑容 屌你老母返工返到成隻狗咁點笑得出
但係之前做過大鋪有個日本人店長又真係見親佢都笑到四萬咁口 笑到成個陳奐仁咁好恐怖
我覺得u記某D文化應該保留...但係人工一定要高過h&m班仆街...

例如買衫只可以向自己鋪 on9
我地唔向果度做真係唔知咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞