20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
第三部-第八章:纏綿遊戲

當我仲沉醉於將條女微信既時候,條女捉住我右手,然後將我隻手放係白滑佢大腿上。好滑好嫩既觸感呀,而且仲好有彈性添...

摸左幾摸,我內心有一股莫名既衝動,我雙手抬起捉住條女兩邊膊頭,然後將佢往下推平躺係床上。與此同時,我轉左轉身,將身上壓係條女上面,然後一啖咀落去。條女知道我想錫佢,所以佢都好配合。

雙唇緊貼住雙唇,然後我張條脷伸埋入去條女個嘴內,條女溫暖既脷同我條脷互相交融,而且兩條脷不斷纏綿住,兩人係咁互相吮吸對方口水,條女d口水好甜呀...

kiss既同時,我右手不斷撫摸條女既大腿,而由於大腿內側係敏感位,條女被我摸到時不時發出「嗯...嗯...唔..」既呻吟聲。

激烈既互吻,伴隨著條女既喘氣聲、呻吟聲同兩個人既吮吸聲...係呢一刻,個氣氛變得好微妙,好幸福...兩人完全沉醉係呢一個moment...
可能樓主個樣真係毒到好可憐
姐姐可憐我
唔洗details到咁?
好奇姐😂 想知現實141係咪要望住條女吹乾個頭?
沖涼還沖涼
洗頭還洗頭
兩回事黎
有無咁岩
不如講埋用咩沐浴露?
第三部-第九章:解扣

撫摸同熱吻,將我心入面既慾望變得愈黎愈大大,忍唔住啦,我要開始採取進一步既行動啦!

我同條女一路錫住,我一路我將右手由條女大腿慢慢向上摸,摸到肚臍位再伸入條女既杉到,然後繼續向上摸,終於掂到條女個bra啦!

跟著我左手伸埋入去條女件杉到,然後雙手移到條女背部,嘗試去搵bra個扣。我雙手摸住個扣位,然後嘗試想解開個bra...但係果一刻,我心諗:「dllm,個扣咁難解架!」,無拍過拖既我,鬼L識解咩,而呢一刻,我覺得我真係好柒...

條女見我解唔開個bra,佢將佢自己雙手伸埋入黎,跟住捉住我雙手放左係bra 扣既兩邊,然後雙手拎住左右兩邊,向入一推,咁就解開左個bra 扣啦...我心諗「diu呀,原黎咁簡單架...」

解開左扣既bra繼續懸吊係條女既膊頭上。由於個bra鬆開左,我雙手轉移到條女肋骨位,然後雙手托條女對奶,輕輕用力揸左揸,好軟綿綿呀...我忍唔住,所以要揸多幾下。

揸左幾揸,我雙手cup住佢對奶,然後施展係av所學既技巧,不斷係咁揉同揸佢對奶,再用中指係咁撥動佢lin頭。比我咁玩法,條女既喘氣聲同呻吟聲,變得愈黎愈大聲,「唔...唔...嗯...嗯...唔」。
快啦
第三部-第十章:慾仙慾死

條女咁既淫叫法,真係愈聽愈興奮。我雙手拉住條女杉尾兩邊,然後向上拉,幫佢除左件杉出黎,跟手再將佢個bra除埋。

兩團軟綿綿既大包我黎啦!!我左手繼續揸同搓佢隻右邊奶。左邊奶就比我係咁用條脷不斷咁含、啜吸、同輕咬佢lin頭,而我又用同脷尖不斷去挑逗佢粒lin。(幾個技巧不斷來回重複,食完左邊奶,再食埋右邊奶)

當我做緊呢一連串食奶動作既期間,我feel到條女身體不斷顫抖,不斷呻吟,而佢咁既表現,都令我心入面有種沾沾自喜既感覺,心諗:「老子果然係厲害,可以搞到條女咁L爽」。

奶到差唔多啦,我開始用條脷慢慢...慢慢咁奶落去,奶位...肋骨...肚臍...去到肚臍位,我抬一抬起上半身,然後雙手伸去條女條褲褲扣到,「拿...短褲扣我識解架!」

解開左後,我成個人往後移一移位,跟著雙手拉住褲腳兩邊,然後慢慢向下扯...
加速呀
第三部-第十一章:性感蕾絲透明底褲

將條短褲拉到膝頭位左右,條女條性感lace透明底褲就呈現左係我眼前。條女著住呢條底褲,神秘地帶顯得若隱若現,所以令到個鮑更加有吸引,更加誘人...

咁鬼性感既底褲,我真係睇到眼都突埋,真係好誘惑呀...而去到呢個狀態,其實我二弟已經一早硬晒,係呢刻,我真係好想除左佢條底褲,然後將成碌二弟塞入去條女個淫穴到。所以我拉住條女條性感底褲,然後慢慢向下拉...我一路拉一路眼甘甘咁望住佢個鮑魚。因為條女頭先比我係咁玩弄,所以佢鮑魚已經出晒水,好濕...

剝左條女條底褲後,我往床頭位一掉,然後擺好姿勢,但條女明顯知道我想點,所以佢起左身,然後講「不如,我們先沖個澡再繼續好不好~」,我雖然好心急,但都仲係唔太敢亂黎,所以我應左一聲「好」之後,然後迅速將身上所有衣物除晒。條女見我除好後,佢就拖住我隻手入廁所了...
Ching 隻雞似你性導師多d. 你唔識又幫你 仲比你apply 你係av 學到既技術出來 1000蚊學費真心平
就算係 應該都唔會認
真人真事真女
Lm追故
包膠擺上紙言
第二部-第十二章:水中蕭

入到廁所,照舊企係浴缸上沖身,條女幫完我用沐浴露沖完身後,就痞企,然後幫我黎個水中蕭...

條女望左望我二弟,跟住對住我講講:「阿明的雞雞真大,我好喜歡~」,然後就擘大口大大啖一野含落我二弟到。我低頭望住條女,跟住用雙手禁住條女個頭,而條女個頭不斷前後前後咁郁動。條女含我二弟到雪雪聲,而且會發出「唔...唔...唔...」既呻吟聲,呢d聲真係好美妙,好「動聽」,果然現場live既聲音同電腦睇av發出黎既聲音,完全真係兩回事黎,聽live爽太多...

比濕潤既嘴含住二弟真係世界級享受,而且條女又時不時用條脷奶我二弟... o~~~ya~~~~好爽呀,真係太爽啦!!而條女可能驚我又太快射,所以含既速度唔太快,條女仲時不時搣我lin頭,等我有痛感唔會太快射。

含左大約五分鐘,條女停左落黎,然黎企返起身對住我講:「阿明~是不是很舒服呢?」,我聽完後即猛點頭,條女見我咁既反應,然後好開心咁笑住講:「嘻嘻,能讓阿明你舒服,我就開心了~那我們出去唄,然後...然後我們再繼續~」
你po果個我唔識
lm, 好撚正
睇到我二弟都扯曬 加速⏩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞