20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
第二部-第七章:撫摸

我隻手由條女既肩部一路慢慢撫摸落去,肩部...背部...小蠻腰...而繼續再摸落去屁股位啦...我輕輕掃左落去,再貼雙手十字咁貼住佢屁股,然後輕輕揸左一揸,心諗:「好有彈性呀!好軟綿綿呀!!」

因為柔軟彈性既觸感實在太正,所以都摸多幾下先再繼續向下掃。雙手離開左條女臀部後,跟住落黎就係大腿...大腿係無被條裙覆蓋既,所以雙手摸落係佢雪滑既美腿,細膩柔滑觸感真係好鬼爽。

而已經摸到大腿呢個位置,下一步當然要伸入裙,向神秘既三角州出發啦...所以我先右手慢慢向上摸,伸入佢裙底,當就快要達陣既時候,條女停止再繼續咀我,然後用手捉住我隻右手拉返出裙底,之後笑住用把嗲聲講:「我們還是先洗澡好不好~」.

我心入面吶喊:「天呀,我就快摸到啦,點解要停左我...」,小毒毒既我,幾唔願意都好,都係只好點左點頭,應左句「可以」。佢可能feel到我有d在意,所以都補返左句:「等一下有的是時間喔,別急嘛,好不好~」,聽到佢咁嗲既聲音,我個心都軟晒,所以向佢笑返左下,同時應返佢:「當然好,你說什麼說什麼...」

條女見我笑返,跟住就講:「那我來幫你脫衣服吧~」,講完無耐,條女就伸手將我件T-shirt向上拉,當然我都好配合將手順勢慢慢抬高,但180既我,而佢165,當然係唔夠高將我件杉扯出黎,所以我都痞一痞低,配合佢個動作。

除左件T後,我再企返直,而佢就半跪式咁跪左落黎,然後準備幫我除褲,而佢跪間果時,條褸屌裙向上移左移,露左小小佢條白色lace底褲出黎,望到都扯左扯...

而今日我著既係牛條褲加左條皮帶。條女解鬆左我條皮帶後,之後鬆開我褲扣,再拉開我褲鍊,而呢一連串動作簡直係流水行雲,我由上望落下觀賞佢做呢一連串動作,真係覺得好誘惑...佢拉開左我褲鏈後,可能佢都知我望住佢,所以佢都抬頭對我笑左一笑,跟著就除左我條褲啦。

除褲動作:半跪式示意圖

第二部-第七章:誘惑

除左條褲後,我著住孖煙通,而經過岩先撫摸同kiss,我二弟一早已經扯左起黎,呈一柱擎天既狀態,所以條孖煙通係鼓左起黎,然黎條女慢慢chok 左幾chok 我二弟,雖然係隔住左條孖煙通,但都feel到佢柔軟既玉手...

條女之後企返返身啦,跟著落黎呢個情節真係十分誘惑,因為佢要除佢條褸屌裙了...佢起身果時,條裙已經向上移左好多,佢條lace誘白誘底褲都露左一半出黎。

條女望左望我,然後用好淫既笑容對我笑左笑,然後雙手交叉將條裙向上拉,唔知佢係咪挑逗緊我...佢成個除裙既動作突別慢,由將成條底褲露出黎,再慢慢拉上去肚臍位...胸部...頸部...每揭開一個位,我都不自覺咁吞左啖口水,個除裙畫面實在太正啦...所以就咁除左條裙落黎。

跟住落黎,佢對手向後伸向背部解開佢個胸圍,解完果一刻,佢唔係立即除,而係望左望我講左句:「想看嗎~」,嘩...係呢個moment緊係想睇啦,所以我使勁咁點頭...之後佢就慢慢將胸圍移開,然後一掉,掉去床上面。嘩...雪白既雙峰...粉lin...好想立刻揸下佢...當然啦,我無咁有吉士...都係繼續坐左係張床到眼鯨鯨咁望住佢

佢見我咁既反應,都笑左一笑。然之後,佢雙手放係條底褲兩邊,然後慢慢將條底褲向下拉...而拉到腳底時,佢左右腳輕輕抬左一抬,就咁底褲都除埋,而淨底既就係一副白白淨淨既少女裸體啦...
第二部-第八章先岩
ho 正
有得睇未啊🌚🌚
第二部-第九章:少月芬香

之後條女行到我面前,之後再跪底,原來佢係想幫我除埋條孖煙通...條女雙手放左係我條孖煙通兩邊,然後慢慢用力向下拉,因為我係坐住係床邊,所以我都要抬一抬個股屁配合佢幫我除褲既動作。

由於我二弟一早就硬晒,所以佢一除就見到我硬蹦蹦既二弟,然後佢用食指同手指公輕輕掂左掂我二弟頭部,掂落黎果一下我真係陣左陣,好似觸電咁,跟住佢仲要將佢手指公放入口含左一含,再望住我笑左聲(仲係含住手指公),呢個動作太犯規,實在太誘人,我都忍唔住吞左啖口水...

除左我條底褲後,我地兩個就真正既「坦誠相見」啦。由於佢跪得離我好近,所以果陣少女芬香會迎面撲埋黎,真係索一索精神活躍呀(雖然唔知係咪香水味,但真係好香)。

兩個都除晒杉啦,下一part當然係玩水啦,嘿嘿...條女左手拖住我右手,然後拉左我入廁所,同琴日一樣,我地都係企係浴缸上淋浴,兩個面對面一齊笑左一笑,然後條女就擰開水,跟住落黎,就準備開始浴室大戰啦....

含手指公示意圖:

手快快打錯,
更正:第二部-第九章:少女芬香
lm
第二部-第十章:Body Body Massage

條女一樣係先擠左擠沐浴露係佢對手上,然後猜左一猜,我心諗:「come one, I’m ready,盡情摸我吧!」,點知條女係搽係佢身上,佢自己好溫柔咁搽自己,肩部...雙奶...肚臍,由於佢都擠左幾多沐浴露下,所以佢搽幾搽都幾多泡泡出左黎。

係我好無奈之際,下一個動作真係我出乎我意料之外,條女將個身靠埋我身,然後開始用佢對奶幫我揉身體,對奶因為有沐浴露既關係,所以變得好滑同好柔軟,而且仲feel到有兩粒lin頭係我身上磨擦,呢一刻,真係人生一大享受。

你以為就咁完?當然無咁簡單,條女再次痞低,然後用佢雙奶去揉我二弟,仲要...仲要夾我二弟,然後不斷上下上下咁搓,嘩...真係少d忍耐力都頂唔住咁猛烈既進攻呀...果一刻,二弟與奶磨擦既觸感真係十分之爽,好似比兩個非常軟綿綿既大包包塞左咁,然後仲要不斷上下上下咁磨擦...wo..ya..我咬住下唇,盡盡令自己忍耐力高d,但..但真係真係好L爽呀!!!
push
同賽後報告差唔多
第二部-第十一章:向「西部」出發

當我仲沉醉於奶交既時候,條女停左落黎企返起身,之後再開水幫我沖身。呢個時候我心諗:「唔得,我一定要摸佢全身!!」,所以我的起勇氣,伸手去摸佢對奶,然後雙手搓佢兩粒lin頭。

佢兩粒lin比我搓到硬晒,而且我一路搓,佢一路輕輕發出「嗯...嗯...嗯...」既淫聲,真係愈聽我就愈興奮。然後我雙手轉攬住佢條幼腰,再將佢貼係我身上,貼果一下,我二弟貼住佢肚果個位,然後輕輕「呀」左一下淫聲,之後我對準佢嘴唇咀左落去。由於岩先係房出面已經試過一次kiss,所以都叫做d d經驗,我學佢岩先咁樣,輕咬同吮吸佢嘴唇,跟著將條脷伸入去佢口入面,同佢脷疊脷。

條女見我伸左條脷入去,跟住佢就啜吸我條脷,個個吮吸我條脷既感覺真係好正...好麻...

與此同時,我隻右手已經摸到落佢大腿位,跟著緊係要做我頭先做未完成既事情啦...我隻右手慢慢向上移,然後隻手慢慢摸到佢肚位,之後向下伸,慢慢伸向女人最隱蔽既領域...
第二部-第十二章:指插

我向住鮑魚位置摸落去,最先摸到既係陰毛,原來鮑魚位摸落去係鼓左起黎既感覺,好似一個小山丘咁。條女去到呢個階段已經出晒水,而且有輕輕既喘氣聲...所以穿過森林後,我feel到佢個鮑魚好濕滑呀!

跟著摸落去之後,我就摸到一粒野,而果粒應該就係傳說中既「陰蒂」位,而據聞,用手捽陰蒂,女性會帶黎性高潮。既然係傳說,我緊係要實驗下,所以我開始用中指揉佢粒陰蒂,當我開始捽既時候,條女既喘氣聲變得愈黎愈重,而且不斷發出「呀...嗯...嗯...呀...嗯」既淫叫聲,見到條女咁既反應,我就愈有刺激感同興奮感。

捽到咁上下,我隻手繼續向下摸,而摸到既位係陰唇...而呢個時候,條女成個鮑魚已經濕L晒,所以我摸落去係好滑溜溜既。跟著,我一樣係用中指,而今次係入插入佢個淫濕穴到,摸左幾摸後,我隻手終於搵到個入口,跟著慢慢將中指插入去,係我中指插入去果瞬既,條女陣左一陣,然後雙手攬到我實一實...

由於條女已經濕L晒,所以我中指好輕鬆咁「滑」入去,而滑入去果刻,我feel我隻中指係好濕溜溜,同埋好暖,條女個穴其實都幾緊下,包到我隻中指塞一塞。好彩佢夠濕,所以我中指先輕易入到去。

跟著落黎,緊係要好似av男主角咁,手指不斷抽插佢,所以我有樣學樣,不斷用中指抽插,好有節奏咁樣一出一入,一出一入,而條女既淫叫聲變得更大,「呀...呀...呀...好爽...快點...好爽...呀...呀...」
睇文都知你經驗少
一睇就知你無認真睇文,20歲A0 初體驗,你想有幾多經驗
live
果然重甜 純扑野
係囉,呢度好假
第二部-第十三章:雙指齊發

有種感覺,佢叫得愈爽,我插既速度就愈快。我中指使勁插,佢淫穴d水愈黎愈多...插左咁上下,我嘗試將食指一齊放入落個穴到,食指入埋去之後個穴就變得更緊,入埋入去果下,條女「呀」左一聲,我以為整痛左佢,所以問左句「是痛嗎」,條女應返我:「不是...你輕一點就行了」,就咁樣,我雙指齊發。

插左大約五分鐘,條女用手阻止左我,然後同我講:「我們出去吧,好不~」,我隻手都插到有d攰,所以都應左句「那我們出去吧」,跟著條女就用水沖一沖我地兩個既身體,再用毛巾抹左抹,抹乾淨,兩個裸體就咁行行返出去房到。

佢左手拖左我右手黎到床邊,然後佢爬上床,平躺係張床到,之後伸左隻右手對住我擺出「come on」既手勢,我當然明白係咩意思,所以我都攝手攝腳咁爬上床。

我爬到佢下半身就停左係到,然之後仔細咁欣賞佢個靚鮑,毛唔多...而且粉鮑...好濕潤...,之後我抬頭望住佢問左句「我可以舔嗎...」條女好爽快咁點左下頭,同時應左句「嗯」...鮑魚...我要黎食你啦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞