20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
第三部-第十三章:我喜歡你...

由廁所行出房呢條路,我係到諗:「我今次一定要施展狗仔式,我要後入插爆條女!而且仲要係一路插一路拍佢屁股果隻!」

出返房,我地兩個就爬左上床,然後兩個裸體坐坐面對面。我捉起佢雙手望住佢講:「婉婷...你真的好美...我..我喜歡你」,其實係果瞬間,我都唔知我邊到黎既勇氣,就直接咁講左出口...

條女笑住口咁講:「是喔,我也是喜歡你的喔,嘻嘻,傻小子~」。但我從條女講呢番說話既語氣聽得出,條女係講笑咁樣講,唔係認真咁應我。條女可能以為我只係講笑氹下佢,或者真係當左我係小朋友...

避免等陣又尷尬,我都stop左呢個話題,無繼續講落去,然後對佢笑左一笑,跟住就靠埋去佢果到,再攬住佢咀左落去。

我咀住條女期間,條女就伸左隻手揸住左我二弟,然後上下上下咁chok我二弟幫我打飛機。而條女一路chok,又要時不時用佢手指公係我二弟頭部打圈,真係好舒服...

佢chok我二弟之際,我都伸隻右手去摷佢下面個森林,摸到個鮑魚後,就直接指插佢。我中指不斷係條女個濕穴出出入入...出出入入,我間唔中又去搓佢粒陰蒂...就咁樣,我地兩個人互相咁幫對方舒服...
繼續唔好停
快快快
樓主識唔識整生炒骨
識整椒鹽排骨
Ok
第三部-第十四章:狗仔式

我手指係條女個淫穴內愈插愈快,條女個穴就愈出愈多水,因為太多淫水既關係,插既時候都不斷發出「噗滋」水聲,而且個叫床聲亦愈黎愈大。而間房內充斥住各種既美妙既聲音,完全就好似聽緊交響樂,好美妙聲音...而再加上比條女chok我二弟都chok左咁耐,我忍唔住啦,我想入呀!

所以我停止左指插,將隻手指係個濕穴到伸返出黎,因為條女太多出得太多淫水,所以我成隻手掌都沾晒條女d淫水, 黐立立既感覺...

跟住我就同條女講:「婉婷,我想...我想進去了...」。條女於是停左chok我二弟,跟住同我講:「等我一下~」,之後係床邊櫃拎左個套出黎,然後跪坐係我腳邊好溫柔咁幫我二弟戴上。

戴完condom後,我對住條女做左個翻轉既身勢,條女果然明白我想點...條女轉一轉身,然後係張床上擺左個「狗仔」既姿勢出黎...望到咁既姿勢,我即刻移去條女個屁股位。我右手捉住二弟,然後係條女鮑魚不斷磨擦嘗些搵個穴位。而我磨擦左成分鐘,都搵唔到個穴位,原黎「後入」係咁難搵位架,而呢一刻,我心入面都覺得幾柒幾尷尬下...

條女見我對唔到個穴位,伸左隻右手捉住我二弟,然後幫我對準個位,然後將我二弟...

狗仔式示意圖:

J圖放送 , 補多張狗仔式示意圖:

真人真事 加速
係咪真人真事姐大佬
係就係 唔係就唔係
一句都好呀 屌你老母
咁我答你唔係
我希望係囉
失落到
非真事有點失望
第三部-第十五章:後入

係條女幫助下,我二弟終於後入成功,順利塞入佢個淫穴...入左去後,我雙手搭住條女腰兩邊,然後屁股慢慢開始用力,前後...前後抽插條女個淫穴。

唔知點解,狗仔式比我有一種「獸性」既感覺...我不斷前後推動自己個屁股,每當我每抽插一下,條女都發出「嗯」一聲既淫叫聲,真係好有「征服」感,好爽快!

為左比條女都更爽,我雙手轉為撫摸佢背部,跟住慢慢向下摸。當摸到條女屁股位,我揸左幾下佢屁股,然後抬高右手,輕輕拍打佢右邊屁股一下。而當我拍落去果時,條女「呀」左一聲,然後講:「阿明~好爽...拍我吧...我要...我要...嗯...嗯...來...快點...阿明...」,所以我再抬起右手再拍打落去。

每伴隨我二弟一次既抽插,我右手就拍條女屁股一下,呢種感覺實在太爽了...由於個感覺太爽,我都不知覺地咁加快左抽插既速度。我愈加速,條女淫叫得激烈。「呀~~~」,我下身陣左幾陣,呼...終於射左出黎...可能因為太激烈既關係,我射完之後成個人好似無晒力咁...
不如你講個no. 比大家聽,大家親身體過會更加代入到文中既feelings
救下你樓主
求*
lm
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞