20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
Lm
第三部-第十六章:談情說愛

射完之後,我係條女個淫穴到,慢慢拔返二弟出黎。然後,條女擰轉身幫我除左個套,再拎紙巾幫我抹一抹,跟手再黎個事後蕭...

條女吹左幾下後,就無再吹啦。可能因為射完後太攰了,所以之後我就咁攤左落張床到。而條女見我攤左落張床,佢都訓低左係我隔離。

條女訓低後伸手捉住我左手,然後將我左手穿佢個頸,條女明顯係想我攬佢,所以我順住佢既意思攬住左佢。條女之後側左側身對左我,然後用食指係我胸部摸黎摸去,雖然有d痕,但好舒服...

就咁,我地兩個攤左係床上,而呢一刻既感覺就好似男女朋友相依攤係床上咁,好幸福。

跟住條女開口問我:「阿明,你年紀應該不大吧?是在讀大學嗎~」,大學...我係asso仔炸...,但係條女面前,我唔想佢覺得我好無用咁,所以呃佢咁講:「我98年的,是在讀大學...」,唔知點解,講大話時講野都無咁理直氣壯...

條女之後應返我:「真棒棒,男生呢就應該多讀點書,以後賺多點錢,不然以後連老婆都養不起呢~」,聽完佢呢番說話,我口快咁講:「我當然會的!以後會賺很多..很多錢,然後給老婆歡」,講呢番說話既我,其實心知都係口快之癮,係香港地,賺大錢wo...唔敢諗。

條女聽完我講笑左笑,然後講:「嘻嘻,我相信阿明你以後一定會有成就的!!來吧,我們去沖個澡唄~」我唔知條女係認真呀定講笑氹我,但心入面都有一種莫名既開心感覺。然後,我地就拖住人去沖涼。
第三部-第十七章:輕吻擁抱

「點解時間過得咁快...」

我知道沖完身後,我就要走啦...。所以沖涼既時候都無咩心情,而條女就一如既往好溫柔咁幫我用沐浴露搽身、沖身。條女真係好細心、好溫柔...我真係好想擁有佢,想佢做我女朋友...。

條女都注意到我成個人好似down晒咁,所以開口問我:「阿明~你怎麼悶悶不樂了?是不是我今天表現不好~?」,我:「沒有...想事情而已,不關你事的...」

條女嘟一嘟嘴,然後講:「是嗎?你是不是捨不得我呀~?,我好順口咁講左:「對呀,我捨不得你」,條女笑左笑對住我講:「傻小子,你可以再來找我呀,何況..何況你不是有了人家的微信了嘛...想我可以微信找我呀~」

係wo...唔記得左呢回事添,我咪有左條女微信囉。跟住我又再笑返,然後同條女講:「我可以再親你一下嗎」。條女笑左下,跟住合埋眼,嘟起個嘴。然後我輕輕錫左佢個嘴一下,然後再雙手攬住左佢...
樓主日頭都覆
第三部-第十八章:戀愛的感覺

我雙手攬到條女實一實,個內心有一種感覺...好似我一放開手,條女就會離開我咁,所以都無意識咁愈攬愈緊...

由於攬得太緊,條女開口講:「阿明...你抱太緊了,抱得我有點痛...」。我回過神黎,即刻鬆開手,然後尷尬咁講:「婉婷...不好意思呀,我不是故意的...只是...」。條女無嬲到我,然後講:「沒事,阿明我知道你不是故意的,鬆開手就好了~那我們出去唄」

出返房,兩個人著返晒杉,因為想見多條女一陣,唔好太快走...所以見仲有小小時間,我坐底係床邊。條女見我坐低左,可能知道我諗緊咩,佢行到我面前,跟住坐左落我大脾。

條女坐落黎,然後背部向住我,而由於頭髮就係我面前,所以我都索左一索,唔~~頭髮好香呀。跟住條女伸手捉住我雙手放係佢腹部,所以我就咁環抱住佢啦,而佢雙手就疊住我雙手。果一刻,我真係有一種戀愛既感覺,環抱住女朋友咁,我想永遠都停留係呢一瞬間呀...
環抱示意圖:

唔會係BBQ ending
想屌
vivi
vivi tam?
live咗 幾時出文
幾時出埋名/contact
第三部-尾章:不存在的勇氣

攬左一陣,條女開口問我:「阿明~你覺得我怎樣?」。然後我諗左諗,跟住講:「婉婷你很好、很溫柔、很美很漂亮、還有很吸引人...」。

條女聽完好開心咁講:「嘻嘻,原來我在阿明心裡是有這麼多優點的喔」,然後繼續問我:「要是像我這麼一個人當你女朋友,你感覺怎樣...?」。我諗都不諗就即講:「當然很不錯,很樂意...有這麼漂亮的女生當女友是多好的事呀...」條女聽完笑左笑,然後應左句「傻小子~」

之後我講:「我是說真的喔...」,條女:「好啦,當然我是知道,嘻嘻~」。一聽條女咁應法,我就知條女一定又以為我係到講笑...

條女繼續講:「阿明其實你很不錯呀...高大...也滿帥的...怎麼不認真找個女朋友呢~」我尷尬咁應條女:「我從小到大就比較害羞,就算遇到喜歡的女生,連跟她們聊天也沒膽子,何況是要去追她們...」

條女:「你害羞這事,我也知道,嘻嘻。阿明你應該要多給自己一點自信嘛,下次遇到喜歡的女生,要勇敢一點去追求...」。我喜歡既女仔呢一刻咪坐左係我眼前,但勇敢同勇氣呢兩樣野,係唔存在係我身上。此刻,我依然係無膽...無勇氣直接問條女係咪鍾意我、可唔可以做我女友...唉...

幸福既時間過得特別快,傾傾下都夠晒鐘。條女係我大腿起返身,然後同我講:「阿明,時間差不多了~」跟住送我到門口,而係關門前問左我一句:「阿明,你還會再來嗎~」,我諗都無諗就即講:「會的,我會再來的...」。條女笑左笑講左聲「88」後就關上門...而我都行去搭𨋢離開酒店。

第三部完
樓主仲有幾多零用錢剩
借財仔去幽會

借雞水咁多,財仔唔會肯借
喺沖涼嘅時候,我用眼尾睄咗一睄花灑隔嚟個鐵架,見到上面有支斯巴沐浴露,原來婉婷係用斯巴幫我搽身嘅,唔怪得又香又滑啦,等我返屋企嗰陣拿拿林去買返支先。

咁樣
忍唔住比左正評
會唔會有第四部呀?
人地都叫你俾勇氣,點解仲咁濕鳩
會有
毒L最缺就係勇氣

何況毒L最忌太有自信...唔太敢亂黎
Lm
屌你快d出第四章
正啊老味
條女會留香港幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞