20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
沉船樓豬 請問全文有幾多章?
想知依家進度去到邊
出咁耐想點
希望樓主未定幾多章
lived
good writing skill
行文流暢,錯字甚少,高質包膠鑑定
樓主真係寫到婉婷好好,睇到都有啲沉船,條女做咁多野,一千蚊次真係好抵俾,呀明快啲返佢鄉下起樓,供埋佢細佬讀書,救婉婷出火坑啦
阿明應該做埋條女agent幫佢揾客
第四部-第十五章:拉鈎上吊,一百年不許變

玩到大約一點,手機再響左下微信通知聲,我緊係拿拿林除左個耳機佢拎起部手機即刻睇。

婉婷:「對不起阿明,我剛剛才下班...所以才那麼既點信息😣」

我個心胸係好廣闊既,所以既然條女都講對不起啦,我緊係會原諒佢。收到呢條訊息,我內心即時開心晒,由烏雲密佈轉變為天朗氣清。

但呢一刻,我隱約聽到一堆粗口夾雜我個名,但我懶得理。我即時覆返條女:「工作到現在,是不是很累了?」

婉婷:「是有一點點累」
「阿明你能等我一下嗎?我想去洗個澡」

阿明:「那緊趕去洗吧,我還沒那麼早睡,我等你」

婉婷:「那我先去喔,阿明你等我一下」

呢個涼沖左成半個鐘...

婉婷:「阿明在嗎😖?」

阿明:「在呀,終於洗完了?我差點都還以為你出什麼事了...」

婉婷:「沒有...女生洗澡當然比較花時間的嘛😣」

阿明:「是喔..」

婉婷:「要不我們來聊電話好不好?」

傾電話...人生以黎第一次有女仔話要打比我傾電話...媽呀!好滾動呀!同女仔煲電話粥呀!我即刻應:「當然可以呀!」

應完之後,我就一直望住個mon,等緊婉婷既來電...。隔左一分鐘左右,電話鈴聲響起,我拿拿林,用手一滑就即刻聽到好熟悉好甜美既聲音。

婉婷:「喂,是阿明嗎~」

口窒窒既阿明:「是我..我是阿明...」

婉婷:「嘻嘻,跟阿明聊天,阿明還是一樣那麼可愛~」

阿明:「是嗎...」,唔得要是但搵d野傾下先得,唔係dead air就太尷尬...

阿明:「婉婷,你鄉下是哪裡的呀?」

婉婷:「我老家是湖南呀」

無返過大陸既我,點會知湖南係邊,所以問:「離香港遠嗎?要坐飛機嗎?」

婉婷:「也不算太遠,有飛機、高鐵,火車也有。飛機呢,比較快跟方便,但也比較貴。高鐵也方便也快,同時也便宜。火車就最便宜,但時間也是最長的」

阿明:「有那麼多種交通工具喔,那婉婷你是坐什麼來香港的」

婉婷:「當然是選最便宜的囉!」

阿明:「要坐很久嗎?」

婉婷:「大概...10個小時吧」

阿明:「那麼長的時間喔...」

婉婷:「也不是很長時間呀,在火車上睡一下,玩玩手機就到了呀」

阿明:「好吧,那你到香港有到處去玩玩嗎?」

婉婷:「沒有...每次來都是工作...。我聽說香港有很多好玩的地方...但都沒時間去玩。」

阿明:「對呀,香港很好地方可以去,比如海洋公園、迪士尼、太平山頂、天壇大佛呀...,婉婷最想去的是什麼地方嗎?」

婉婷:「我最想去的是迪士尼...想去很久了,但都沒去成。」

阿明:「那也是,女生多數喜歡去迪士尼」

婉婷:「對呀,夢幻的童話世界是任何一個女生都嚮往的,我想去感受一下童話的氣氛~」

阿明:「那還不簡單嗎?等你不用工作的時候,我帶婉婷你去玩~」

婉婷好激動咁:「真的可以嗎?」。但之後又有小小sad咁講:「我也不一定有時間去...」

阿明堅定咁講:「我答應你,我一定會帶你去的」

婉婷:「那...我們說好囉,等我不用工作時,阿明你要帶我去~」

阿明:「男子漢,說得到做得到,一言為定!」

婉婷:「你舉起尾指」

阿明:「尾指?」

婉婷:「你照做就是了」,於是我舉起左隻尾指。

婉婷:「我也舉起了」
「拉鈎上吊,一百年不許變」

阿明:「好的!」

就咁我地兩個一直傾一直傾,從凌晨1點傾到凌晨3點先訓。從今晚既對話,我逐漸發現婉婷內心世界其實係一個充滿童話同一個好簡單既女生,雖然我對佢既了解有更進一步,但我仲想知道佢更多既事情...
阿明應該放部cam望住自己心愛既女人被每一個雞蟲屌緊既樣
大陸妹都是單純的
阿明:不要
屌好能正 出快d
呀明幾時煮埋飯比隻雞食?
章數無定
成篇大鋼已經諗好晒,琴日靈光一閃,尾言都寫左,宜家係是乎中間點寫,可長可短。
阿明唔識煮飯

公仔麵得唔得
如果真人真事 又真係好難唔沉船。。。
btw 樓主個故事真係ok
不過睇得好頂癮
好快快快快
阿明唔係好掂檔喎 ,下手客一挽就挽三個鐘,阿明就次次得一個鐘
lm
其實阿明每次比錢
都知同條女只係生意上嘅來往
雞嚟架咋!醒下啦
有無人睇睇吓覺得婉婷都有鍾意阿明?
如果係,咁勸大家都係唔好試叫雞了,肯撚定沉硬船,好啲嘅情況學識煮生炒骨,衰啲可以睇天水圍的夜與霧
第四部-第十六章:3000蚊過夜呀!

雖然呢一晚我好夜先訓,但係唔知點解第二日無鬧鐘之下,十點就彈左身。起身第一樣野,緊係睇下手機,睇下婉婷有無搵我。唔...係無既,應該可能未訓醒?等我講返聲早晨先:「早安婉婷,睡醒了嗎~」,但等左十分鐘都未應。

而今日我係有堂要上,11點半去到3點半,所以我心諗:「等左十分鐘都無應,咁應該仲未醒,宜家仲有早餐,拿林林去茶記嘆個早餐然黎返學先」。所以我刷牙洗面換件杉就落樓下茶記嘆返個靚早餐,而要食緊係食早餐之霸-沙嗲牛麵,不服來辯。

食完個早餐返到學校差唔多11點15分左右,我一樣照舊搵左個後排位坐底等上堂,而呢個時候條女終於覆我啦。

婉婷:「阿明早安,我剛剛才睡醒呢...」
「今天怎麼那麼早就起床啦?」

阿明:「今天11點半學校有課,所以早了點起床。然後起床後就跟婉婷你說句早安。」
「但看你沒回,我就猜你應該還在睡」

婉婷:「對呀,我工作十二點開始嘛...所以一般就11點才起床了。」
「阿明,你今天是不是要來呢?」

阿明:「對呀,今天下完課就過去,應該4點半去找婉婷你」

婉婷:「好的,那我們4點半酒店見囉~」
「阿明,先不說了,我還沒化妝呢...」

阿明:「好的,那婉婷你先化妝吧」

關左wechat後,即撥通蛇頭電話,約左4點半。跟住我順便都問左下蛇頭:「我想問下,如果過夜幾錢?」

蛇頭:「老細想過夜呀,見老細你成日搵vivi,比個優惠價錢你,3k」。

阿明:「咁我約埋星期六過夜,時間係幾點開始?」

蛇頭:「時間係夜晚12點到第二日朝早8點」

阿明:「ok,咁幫我約埋佢」
lm
有冇人見到我個一蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞