20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
婉婷
睇完真係好撚sad 啊屌
睇左果句 比番d 雞錢你 果份感覺
番外篇-婉婷篇 第三章:下海(一)

面對住巨額既醫療開支,婉婷完全束手無策,唯有問以前同父親相熟既叔父朋友借。所謂「虎落平陽被犬欺」,此時不同彼時,邊個會願意係呢時候沾呢一攤污水,個個都拒絕晒婉婷既請求。

而去到A叔父屋企拜訪時,呢個叔父眼見亭亭玉立既婉婷,心起邪念。A叔父:「婉婷,不是叔我不幫你母女倆,但...這金額也太難了。」

婉婷:「A叔,就幫我們這一次,錢...錢我以後會還你的..」

A叔父:「這不是小數目呀...婉婷你能還得起嗎?」

婉婷心諗呢個叔父都係無機會:「謝謝A叔,我知道了,打擾了」

A叔父:「先別急,我這有辦法,就看婉婷自己願不願意囉」,然後用淫賤既眼神掃一掃婉婷全身,而此刻婉婷身穿T-shirt 短裙。

見到A叔咁既語氣同眼神,婉婷當然明白係咩回事,但係唔會答應呢種事,所以開口講:「謝謝A叔了,我先走了」。

係婉婷走前,A叔補多句:「婉婷,不急,慢慢想,想好了可以再來找我,哈哈哈」

婉婷聽完後,頭也不回就走左。
咁似啲大陸呃mycard點wechat雞故事
我唔想知婉婷下海原因啊 我要甜故
夜媽媽睇啲傷心故點瞓啊
婉婷好慘
婉婷爸爸識玩中共遊戲,一早轉左幾百萬俾佢細佬,又轉左幾百萬俾佢老婆和阿哥,分散貪污風險

不過,中紀委不是傻的,爸爸兩兄弟同時雙規

中紀委的組長要求婉婷爸交出一千萬來減刑

舅父緊係攬住舊錢唔放,婉婷母嘔曬出黎仲欠三百萬

婉婷只好代母親去追舅父錢,卻反過來被大舅污辱,奪左個處

七百萬俾左組長後,仍然判11年,監獄食宿一個月要一萬人仔

婉婷只好接受黑幫大舅引路,下海搵銀,出賣身體
番外篇-婉婷篇 第三章:下海(二)

婉婷一個人行到公園,心知機會渺望既婉婷此刻跪低,然後痛哭起黎...。果一種無助感真係...真係好痛心。婉婷知道無錢,醫院同醫生係絕對唔會幫母親進行任何治療。咁落去,母親只會愈黎愈嚴重,最終...

婉婷心諗:「絕對不能這樣下去,我不能讓媽就這樣...就這樣...」。此時既婉婷心內已經做左一個決定...。

婉婷回頭返到去A叔父屋低,「叮噹」一聲無耐,A叔父開門一見係婉婷:「小寶貝想明白了?」。婉婷無講咩直接入左屋,入屋後A叔父直接抱起婉婷,抱到張床到放低婉婷。放低婉婷後,A叔用淫賤既眼神將婉婷由頭掃到腳,然後嘿嘿。

平躺係床上既婉婷著白色緊身T-shirt,將豐滿既胸部突顯出黎。而下身則著住迷你短裙,長長雪白既雙腿...真係睇到A叔流晒口水,A叔:「這麼好的身材...好好的讓老子爽一把」。

A叔當然係無咁溫柔,一野扯開婉婷上身同Bra,再直接將婉婷條底牌扯開。跟住A叔解開皮帶,除左自己褲。然後一野扯住婉婷個頭髮將佢拉起身,逼婉婷先含佢二弟。婉婷仲係處女,點會識呢d野,被強行塞入二弟既感覺真唔好受...差d仲想嘔...。

A叔見含得無咁癮,直接張開婉婷雙腳,將二弟直接插入,屁股前後前後咁郁動,A叔心諗:「原來還是個處女,喔...好爽,真爽!」

未經世事既婉婷,咬緊牙關,雙手捉緊床單,眼淚亦不自覺流下...A叔體力不佳,所以好快完事。婉婷望住血紅色既床單,同自己陰穴流出白色液體,痛哭起黎。

A叔:「傻妹子,遲早會沒的,小事來的,哈哈哈」,之後放低1疊錢,轉身就走,走前:「穿上衣服就走吧」。
屌你老母睇你就睇啦咁撚多野講
好心痛 唔好再寫啦
呀明啊~~~點解會變到咁嫁
條撚樣玩完GTA 就會殺人
原諒佢啦
其實佢有病,未食藥
所以先亂講野
其實樓主第一個sad結局先最合理...
已經算好 其實應該係唔會動真感情 佢對個個客都咁關心咁有女朋友feel先真
所以佢應該唔會應承做死一個既女朋友(除非好有錢)
如果真係對呀明動左真感情都係第一個結局最合理
btw 海底撈果個好好 為左呀明從良 呢個時候就真係有機會一齊
屌你老母唔寫good ending 咪算點解而家要寫d仲撚慘 屌你老母
其實咁既結局先好
陣間真係有傻西以為歡場有真愛
夠喇 唔好再寫落去
可唔可以比返BBQ我?
一見到話突然消失都知出事
再咁落去會喊 唔好再寫
真人真事定100% 9up
屌,婉婷篇立左立唔敢睇落去,我唔想知女神點俾人姦呀
我覺得我自己就係呀明,好撚心痛
睇到婉婷卑人姦真係好撚bad
Live
樓主傻L左了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞