20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
加速
第四部-第五章:驚喜

唔知點解,宜家已經無左前三次果種緊張感,取而代之既係期待感。行到房門口,已經急不及待敲門,「確確...確確」。

無幾耐,條女就開門口,見到我就笑住我:「嘻嘻,阿明果然準時~」。然後條女360度轉左一下,然後用嗲同埋有小小怕羞既語氣講:「我這套特意為阿明你準備的,你喜歡嗎~」。

太犯規啦,咁著法,邊個男人頂得爽呀!原黎呢個就係驚喜!真..真太正啦!條女著住套水手服學生裝呀,dllm!而婉婷條腿...腿...竟然著埋黑絲呀!黑絲果一種若隱若現既質地,透左小小膚色出黎,真係令人有一種神秘感、興奮感同期待感呀!

我絕對相信,咁近距離望住條女咁著,係男人既都會扯!所以我都二弟唔自覺地扯左扯,然後啖左口水...好期待等陣會發生既事呀!

條女望我睇到發晒呆,所以問我:「是不是不喜歡我這一套衣服,人家可是特意為阿明你準備的...」

嘩,咁大誤會呀...

我即刻解釋:「不是的,是婉婷你太好看...太吸引了...所以我才看到發呆了...」。

婉婷笑住應返我:「嘻嘻,阿明你現在也學會哄女生了喔」

我口窒窒咁講:「不是...沒有...我說的都是真心話...是真好看...」

婉婷:「哈哈,逗你的,快進來吧~」

之後婉婷就拉住我隻手入房了...

水手服黑絲示意圖:

嘩屌 live
樓主去左搵題材
又手殘,第六章先岩

更正:第四部-第六章:驚喜
琴晚出完第五章就訓左啦
Live緊
加速
快呀....LIVE左....
第四部-第七章:順滑的黑絲觸感

入到房後,我就好慣性咁坐左係床到。跟住,例牌動作,條女一樣係要先打比蛇頭。從後咁望條女真係好L正,我相信我宜家睇緊既呢個畫面,都係在位各位咁多巴打夢寐以求既畫面,真係好誘人...

條女今次一樣係好快就收左線,跟住條女就坐埋黎,然後雙手橋住我右手,條女個頭仲要挨落黎我膊頭。「我個心跳得好快呀...我係咪拍緊拖啦...個feel好正呀...」

享受呢個feeling既同時,我對眼同時望住著住黑絲既大腿,望都眼都唔斬...然後我終於忍唔住..伸隻右手去摸一摸大腿位置,心諗:「黑絲腿...I’m coming」

Wo...摸落去個觸感真係好L正,又滑又舒服,摸左幾摸後,我急不及待咁想伸隻右手入去大腿內側繼續尋索。但係呢個moment條女禁左住我隻手,然後好挑逗咁講:「阿明,別那麼心急嘛。我知道你要來,所以我已經洗好澡等你了~你現在先去洗個澡唄,我在..在床上等你...」

大佬呀,叫人點忍呀!抑壓心內果股衝動後,我應左句「那我趕緊的去洗澡」,然後9秒9極速除杉除褲,然後直奔廁所。心急還心急,但應洗乾淨既地方都要洗乾淨,尊重對方嘛。
我是毒撚
點解成日都要放呢條女張相
咪就係,又唔係令女呀
第四部-第八章:黑絲的誘惑

淨係望到條女著到咁,再加頭先又用手摸左幾下黑絲大脾,其實我二弟已經硬晒,然後「心諗等我快點沖完涼,就可以...嘿嘿」。我上搓搓,下搓搓,用左5分鐘極速沖完。沖完拎條毛巾抹一抹就行出去。

出返到房,一望...屌...想引死人咩,條女M字跪坐左係張床到,然後含情脈脈咁望住我。望住咁既情景,我又再次呆左係到,而且我二弟變得愈黎愈硬。

條女望住我開口講:「阿明怎麼了嘿?快過來~」。我回過神黎,「喔」左一聲就行去坐左條女面前。坐左落去,望住黑絲跪坐M字腿,都不禁吞一吞啖口水...

呢一刻,我實在忍唔住啦。我望左條女一下,然後咀左落去,就咁我地兩個先後黎個熱情的濕吻先,脷疊脷,雪雪聲。跟住,我雙手出動,係咁摸條女既黑絲腿,黑絲腿摸落去真係好L爽...

我愈摸,二弟愈硬,硬度已經去到究極體啦。條女都知道我二弟硬晒,跟住伸隻右手幫我二弟打飛機,上下上下咁慢慢chok。

Chok左陣,條女停晒所有動作,然後同我講:「阿明,你先躺下來,我來幫阿明更舒服~」。我點左點頭,轉個靚身,換個靚位,一野躺左落床到。跟住條女雙手將我雙腿擘開,見少識少既我,緊係以為條女要幫我含。

點知,條女坐左係我雙腿中間,然後條女抬高左小小兩雙腳,雙手向後支撐。跟住...跟住...伸左對腳去我二弟到,然後腳掌夾住我二弟...

M字跪坐示意圖:
做乜發展到腳交
條女咁主動腳交,無理由拒絕架啦
腳交
第四部-第九章:腳交

黑絲腳交...av既情節竟然...竟然係我身上發生,婉婷比我呢個驚喜實在...實在好正啦。黑絲觸摸我二弟果下真係打左個冷陣,黑絲果種順滑感不斷係我二弟上下上下咁磨擦,認真好L爽...

條女一路腳住交咁問我:「阿明,舒服嗎~」,係呢個moment,我根本爽到唔想講野,只想繼續享受呢種「皇帝」級既待遇...所以我輕輕應左聲「嗯」就算。

條女除左夾住我隻腳上下上下chok之外,仲時不時用腳尖去搓我二弟頭部,呢一種刺激感真係用語言係表達唔到出黎,總之就係爽啦!

條女跟住停左落黎,換左個M字坐既坐姿對住我,用左個好淫既樣望住我,然後除杉...呢個動作真係好L挑逗呀...除完隻杉,對雪白粉lin既奶就咁露左出黎,原黎條女真空...一直都係著bra,嘩...望到咁既畫面,腎上腺素係咁飆升...

條女除完後,用好淫既聲:「阿明,想~要~我~嗎」。淨聽到呢一句,仲要用勁淫勁嗲既語氣,我相信無一個男人係受得住...所以我即刻應:「我...我要想婉婷...」

腳交示意圖:

拎v7 call客
頂,live左
條啫仲細過條女腳指公
十點出重點戲
10點啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞