20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
係咪開錯台 你呢d擺明係包膠嚟
冇啦?
第二部-第二十章:疑問

條女幫我抹乾淨後,佢揸左我碌二弟,然後再chok多幾下,再烏低身含落我二弟到...所以岩岩先射完,二弟頭部變得比平時更感敏。條女含左幾下後就無再含啦,抬返頭望住我講「嘻嘻,我們來去洗澡吧~」。

由於岩岩先射完無耐,仲處於聖人mode,就算比條女含左幾下,二弟依然不為所動,所以我地兩個起返身,然後拖左手入返去廁所。

經過兩日既大戰,我覺得我勇氣彷佛多左好多咁,所係佢幫我沖身既之際,我決定將我心入面既疑惑問一問佢(因為有上141既賽後報告睇過都知啦,正常一次錢得一Q,但我琴日沖涼期間,被條女chok一chok就射左出黎...但之後條女又繼續幫我wo...大家可睇返:第一部既情節)。

我吸左啖氧氣,然後開口問:「那個...昨日我在洗澡的時候...我不是一早就射了嗎,你為什麼還願意繼續幫我...」,其實呢個問題我諗左好耐,都諗唔透...你都知毒撚最鐘意ff,所以我都有諗過:「條女係咪覺得我靚條而鐘意我,所以琴日先繼續幫我?」
嘩,有埋事後簫
真人真事
f5
第二部-第二十一章:答案

條女聽完我個問題後,然後嘻嘻笑左起黎,跟著笑住講:「昨天從你進入房間到洗澡的期間,你給我的那種感覺,就是小處男一個,害羞得要命,嘻嘻...所以...所以姐姐我就幫作做善事唄,幫你完成「成人之禮」~」

我聽完之後覺得好尷尬,面都紅晒,之後我咳咳左兩聲講:「我...我...沒交過女朋友,所以才到現還是一個...」,我尷尬到一個極點,都唔知講咩好...

但條女真係好識睇人眉頭眼額,佢知道我呢一刻真尷尬到就快想死,為左避免我繼續尷尬就笑左開口講:「這也沒什麼嘛,何況姐姐我不是幫你「成人」了嗎」,講完之後就錫左我嘴唇一啖,錫既果一瞬間已經將成個尷尬既氣氛化解左。

條女錫左我一啖,我當然要回禮,但係我錫落去之際,條女用隻右手食指同中指指尖擋住我個嘴,然後笑左講:「快要到時間囉,等你下次要找我,我們再繼續~」,聽完呢句,我個心唔知點解瞬間down 左落黎...但都無多講d咩,所以我地沖左沖,抹乾淨個身體就出返房著返杉。
其他都正正常常
叫雞奶西真係多佐
初生之犢不畏虎,學av咁,真係奶左
我想問依個post係咪真人真事嚟
如果係,我即刻正評你
pish
呢個直頭係酒店雞教學
lm
叫雞奶西
出文未
第二部-尾章:沉船

出返房後,條女再次著返起條褸屌裙,講真...黑色褸屌裙真係好誘人,有一種「come on,黎屌我啦」既意思,雖然只係射完後10分鐘,但係望到條女再著返褸屌裙,我二弟又開始扯扯地。然後後,我同上次一樣,係抬上放底左1k,著埋鞋就準備要走啦。

條女見我著好晒,之後行埋過黎攬住我,雙手放係我腰部,然後望住我講「對了,你還沒告訴我你名子喔,能告訴我嗎」,宜家先醒起,我琴日同今日都無同條女講我叫咩名,所以應佢講:「那個...你可以叫我梁家明...」,條女聽完之後笑左笑講:「那我以後講你阿明囉,阿明~~~」。

認真不得了...被條女用把咁嗲既聲音叫自己個名,係果一刻,個心完全溶化晒,好似比女朋友叫緊自己咁...跟住應返佢講:「當然可以,那我是直接叫你vivi嗎?」,條女講:「那不是我真名子啦,公司要求取的...你以後可以叫我婉婷~」

婉婷個名好好聽呀,好gfable既名...有種戀愛既感覺...

條女放開左我,然後繼續講:「時間差不多了,你要走了~」,而我都知夠晒鐘啦,所以都無多講d咩,跟住行去門口開門,互相講左句88之後,就行出門口關上門。

關門果瞬間,我心情變得好複雜,我好唔想走,我想條女繼續陪我,但我知道呢個想法係天真、係幼稚、係無可能發生既,而我唔知我呢一刻究竟係真沉左船定只係短暫既激情...

然後嘆一嘆氣,平復左小小心情後,就行去搭𨋢離開酒店

第二部完結(請期待第三部)
冇交換we7?
第三部會交代
個故我同時都放左上紙言,需要重溫又懶得爬文既巴打可以上去睇

紙言:https://www.shikoto.com/articles/154256.html
幾時出
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞