20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
WuQi
唔出奇既,姐姐 好人啫
呢個位,我會係第二部交代點解會有比我繼續黎多Q,不過可能要去到第二部尾位先交代
類似
當然
會唔會沉船到上大陸搵佢
30讚 加速
真心唔出奇
第二部-第十四章:初嘗粉鮑

我頭部慢慢向鮑魚向下移,去到陰唇位我停左落黎,然後索左一啖,可能係岩岩沖完涼,所以佢下面都好香,咁大個仔,第一次咁近距離親身望鮑魚,真係覺得個鮑魚好吸引,神秘既地帶,我要黎啦....

跟住,我伸左條脷出黎,一野奶落去陰唇位,奶果一下,條女下面陣左陣。唔...味道係咸咸地...不過我鐘意呢個味道...然後我就不斷係陰唇位係咁奶,而條女不斷都發出呻吟聲同喘氣聲。

跟著落黎,我覺得應該要整到條女更爽,所以我轉左個位置奶...而個位當然係女性既敏感既位置-「陰蒂」,我用條脷尖不斷上下咁奶粒野,條女既淫叫聲同喘氣聲不斷愈黎愈大。除左奶之外,我又間唔中啜一啜佢粒陰蒂,所以佢下半身都不停陣一陣。

而聽到呢種呻吟聲,我既興奮程度就愈演愈烈,我二弟已經就晒血...所以我停左落黎,抬頭望住條女,然後我指左指我二弟,條女當然明白我係咩意思,所以條女起左身,係佢床邊位拍左拍,示意我訓低,我以非常快既速度平躺係床上...佢見我咁猴擒都笑左一笑。就咁我地兩個對調左位置...然後我就期待緊條女幫我二弟舒服舒服...
晏少少先再更新,各位追緊睇文既巴打忍耐下
叫雞都奶,咁不如環屌埋啦
on9香港係咪都咁撚多人叫雞啦少見多怪
初生之犢不畏虎
香港叫雞、北上已經存在左好耐架wo
萬人閪你都奶 有冇上一手既味道
樓豬得閒去下隔離性病post
lm
痴撚線,邊有人叫雞夠膽奶西
瞬間出戲
好正
Lm
諗起第一次係射唔出
第二部-第十五章:天堂級享受

我雙腿張開開,然後條女跪坐係我兩腿之間,之後將身慢慢烏低少少。條女當然無咁快就咁樣含落黎,佢先用手好溫柔咁上下上下地慢慢chok我二弟,果然女人既手打飛機同用自己隻手打飛機,完全係差天共地。條女隻右手一路chok我二弟,而佢個嘴亦一路慢慢向我二弟靠近...

跟著條女伸左條脷出黎,先用脷尖奶我二弟頭部,然後再用脷尖頭不斷係我二弟頭部打圈。由於二弟被濕潤柔軟既吞頭不斷挑逗,果種刺激感令到下半身不斷陣動...但呢種感覺真係十分之爽

條女條脷之後由二弟頭部慢慢...慢慢咁奶落去春袋,去到春袋位,佢一樣用條脷先奶我春袋,然後再將我成個春袋含左落去佢把口到...,春袋被含到嘴裡果種感覺真令人難忘,被暖暖嘴巴同口水包塞住...wow...果瞬間我真覺得我係天堂,天堂級享受...

條女吮吸我春袋幾下後,之後再抬返頭去返我二弟位,跟住條女就直接含左落黎,將我二弟含係佢把口到,果一刻,我完全覺得我二弟塞到佢把口滿滿...之後條女不斷上下上下不咁含我二弟,好爽...好爽呀...由於有過琴日經驗,所以條女明顯無將含既速度加速,慢慢咁含,可能佢都驚我會忍唔住太早射出黎...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞