20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
其實佢老豆系蛇頭
睇到阿明沉隻雞船但係又越黎越自大
覺得自己唔再係毒撚
有時真係忍唔到笑
仲好仆街咁話果三個毒撚fd
阿明:
個夢
個夢係咩事
祝阿明同婉婷百年好合,永結同心
屌你老母又一個叫雞叫到破產既故
lm
日日hg真係好撚有錢
結局篇-第四章:禮物

出門既途中,順便打左個電話比蛇頭約實今晚既7點。之後我就黎到尖沙咀既海港城,然後漫無目的咁行左好耐,見到好多野都好似好岩做禮物咁,但真係完全唔知簡買咩邊樣做禮物好。

買唔到咁唯有繼續行,最後係一個首飾舖停左落黎,我望實個櫥窗入面條頸鍊,好靚呀...條頸鍊係白色黃金鑽,而且有個米奇老鼠個頭型吊墜。我記得婉婷講過最想去迪士尼,我相信呢一份禮物,佢一定會鍾意。呢一份真係我人生第一次送比女性既禮物,連我老母生日母親節都無送過野比佢。

比完錢後,個心好似放左舊大頭落地咁,呼~~~輕鬆晒。跟住望一望手錶,嘩,原黎已經5點,行下行下原黎d時間可以過得咁快。我約左既時間係7點鐘,姐係仲有2個鐘。而我由一起身到比錢買禮物前都,係諗住買咩禮物,所以到宜家一d落肚野都無,就咁是但搵左間茶廳坐底食野順便當hea下時間。

終於捱到6點半鐘,見都差唔多時間,所以我慢慢行過去酒店果到。黎酒店樓下照舊打左個電話比蛇頭後就搭𨋢上去。

上到去,行到房門,岩岩好7點鐘。而我正想敲門既時候,門就打開啦,然後婉婷:「嘻嘻,我就知道阿明肯定會準時的,所以就在門後等你,然後聽到腳步聲就猜到你來了」。

呢種比人迎接既感覺真係好爽,就真係好似個女朋友企係門口等你返屋企咁,好sweet好幸福...

阿明:「婉婷你真好真貼心...」

婉婷:「傻小子~快進來唄」,婉婷橋住我手臂拉住我入房。

我坐低左之後,就一直望住婉婷。婉婷打完個電話後,見我望到佢實一實就問我:「阿明,是不是我這樣穿不好看?」。

我口窒窒咁講:「沒有...不是...是很好看...」。婉婷今日著既係露肩連身短裙,仲要著住對露趾高跟鞋,雪白巴長腿完全展露晒出黎,而且上身露左兩邊膊頭出黎,真係好鬼性感,同時又帶小小高貴既氣質。我相信換著你你,眼前就企住個咁性感既靚女,你都會同我一樣望到眼甘甘...

婉婷衣著示意圖:

Live!
真實圖
好真實啊,諗起以前叫雞D女都係咁同自己講野
諗返起真係覺得大陸妹好識取悅男人,毒撚更加easy
Live了終於
樓主加速
第四部-第五連:波推

婉婷聽到我咁講,好開心咁笑左笑,然後行過黎坐係我隔離。婉婷坐低左後,捉住我隻右手放係佢大脾上,然後仲繼續捉住我隻手係佢大脾上游走,好滑...摸落去真係好滑。望住咁雪白既大腿,仲要一路摸緊,邊個忍得到呀,所以二弟都逐漸蘇醒...

條女應該知道我會受唔到,然後用好淫賤既語氣講:「阿明,想~要~我~嗎~」。我:「要...要...當然想要」。

婉婷:「嘻嘻,看阿明係心急成什麼樣子了」

我塊面當堂紅晒...只好傻笑,以笑遮醜嘛。

婉婷:「嘻嘻,不逗你了,我們先走沖身唄」。講完之後,條女企起身,然後雙手捉住我慢手想拉我起身。我知道婉婷想拉我起身,所以都好配合起左身,起身果下故意貼埋d婉婷,然後攬住左佢。

婉婷見我攬住佢,之後抬高頭情深深咁望住我,水汪汪既眼睛,真係好靚...所以我就咁咀落左去。我一路錫,隻右手就一直不安分咁係婉婷身上游走,而我想摸既地方當然係大腿..然後大腿深處。但我岩岩先摸落去大脾位置,婉婷就輕輕推開我,然後講:「我們先洗澡好不好~」。

講完後,婉婷先幫我除晒d杉,然後再除左佢條連身裙。婉婷一樣係咁性感,著住黑色lace既bra同底褲,除晒杉後我地兩個就入廁所沖身。

其實我都幾鍾意波推...所以婉婷雙手擠完沐浴露,我就開口講:「婉婷,可以用奶弄我小雞雞嗎...」。婉婷笑左笑,然後將沐浴露搽係自己身上。

婉婷將對奶都搽滿沐浴露後就痞左落黎,然後成個身向我二弟靠近。對奶此刻就係我二弟左右兩邊,跟住婉婷用手放係自己對奶到,然後向內一推。一推時,對奶夾住左我二分,軟綿綿既觸感然後夾住二弟真係好正。夾住左後,婉婷就開始上下上下咁郁,不斷夾住磨擦我二弟...真係好爽呀...。
因為知阿明一定準時到 所以提早打
真係好服務
阿明你要走了 時間真快
上面想自殺都post d 高質d呀

咁撚核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞