20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
留名
LM
愈多支持,就會愈有動力
今晚出即刻call齊班fd黎支持你
先出第三部第一章比各位巴打過住癮先

第三部-第一章:行屍走肉的日子

離開酒店後,帶住惆悵既心情搭上返屋企既地鐵。

係搭返屋企既地鐵地途中,我個心情都係非常之複雜,同唔知自已想點。而腦海入面就一直諗住今日條女-婉婷。我內心真係覺得有一刻我自己係鍾意左條女,但又唔知呢個係咪只係一時衝動同新解感,唉,無拍過拖既我,點會諗得明呢個問題...

我內心一方面係好想...好想再見條女,但一方面理智同我講:「條女係雞黎,佢氹你架炸,唔好諗太多,當玩下好啦,千奇唔好沉船呀,!」。

情感與理智之間既爭執一直困擾住我,所以跟住落黎既一星期,我都完全無咩心情。每日我都係行屍走肉過日子,雖然返到學校,可以望到形形色色既靚女,但我都不為所動,就算d女係著住超短裙熱褲,露晒長腿出黎,我都唔似以前咁對佢地咁有興趣。

而放學返到屋企,就連平時最鍾意打機既心情都無,d fd約食雞都比我拒絕晒。除左吃飯之外,其餘時間我就攤左係床上,然後打開手機photo,一直睇條女d相,睇到忘晒形...

而去唔去再搵條女,成為左我呢幾日最大既困擾,我內心真係好掙扎(情感vs理智)。

而經過呢一個星期行屍走肉既日子,最後我都決定去再搵多次條女。因為我需要解決我內心既疑問,我需要尋求一個答案,去解答我究竟係咪真係沉左船?係咪真係鍾意左條女?而條女係咪都係鍾意我呢?呢d問題都要等我再見到條女先解答到...
支持
快la,屌
LM
唔覺真人真事,依家d雞唔憂做hea來,你話以前可能係
agger
痴線仲要有圖
成個feel好劉金發
周圍都見到你
叫雞奶閪
巴打你勇 我無嘢好講
lm
留名
支持
lm
大家都係連登仔,有幾出奇
諗起第一次去叫雞含左幾下就5舊好撚蝕
我有個朋友歐遊去Amsterdam紅燈區
佢話諗住入到去屌鬼妹
點知帶套打飛機 含都無含 咁就50歐羅

利申未去過任何地方叫雞 都未有興趣叫 所以我的朋友不會是我
第三部-第二章:懊悔

決定左再去搵多次條女後,我拎起電話再次撥通蛇頭個電話:「我想聽日下就約vivi」,電話另一邊:「唔好意思呀老細,vivi目前休息緊,不如你睇過其他女啦,或者到時直接上黎酒店房都,比老細你慢慢簡」...

聽完蛇頭講完,我成個人瞬間down晒,個心好似比人用緊針吉住咁,係咁吉...係咁吉...然後我講:「其他我無咩興趣,vivi有無話幾時再落返黎?」,蛇頭:「老細,vivi返左鄉下搞證件,可能無咁快落返黎,不如你再睇下其他女啦,你想要咩類型,我幫你簡或者你自己慢慢簡都得」

我輕輕應左兩句「唔洗啦,88」。而攤左係床上既我,迅速身開電貓,然後打開141個網search 條女。搜尋結果:「抱歉! 此囡囡(#XXXXXX)已下線。」

望到呢一句,我個心好似穿左個大窿,而呢一刻既心情完全就有一種生無可戀既感覺,覺得人生突然變得好灰...好灰...同時好憎自己同好後悔...「點解...點解自己唔一早再去搵條女...好憎自己」

我呢一刻真係好想發洩,我拍打左幾下張床,可能拍打聲太大,所以老媽子走過黎我房門拍左幾下:「阿明,咩事咁大聲呀?」,呢個時候我先回過神黎:「阿媽,無呀,有蚊,我同佢決鬥緊」,老媽子「哦」左一聲就出返廳睇佢個avtvb 。而呢一刻,我個心同時都靜左落黎...
隻雞話:「d錢真好賺」
帶套打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞