20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
more more
樓主條野既size
阿明高大又靚仔
第四部-第十二章:答應的事情

年少氣盛既我,回復能力極快。由於條女係全裸攬住我,身體既香氣再加上兩團極度綿綿綿既奶貼住我身體,二弟已經開始又再有d反應。而且條女大腿係弓字型放係我大腿上,又時不時用條腿磨擦我下半身...而且我都無著杉架嘛,條腿都會摸到我二弟,所以二弟就再次抬起啦...

婉婷feel我二弟又硬就講:「阿明,你下身又精神起來了喔,嘻嘻」

我尷尬笑左笑,然後講:「沒有...那只是...只是..婉婷的胸跟腿...一直..摸到我...」

婉婷:「那是怪我囉?」

阿明:「不是...沒有..是我自己又忍不住了...」

婉婷:「那要我再幫你舒服一下嗎,嘻嘻」

阿明:「這樣可以嗎...」

婉婷猶豫左一陣講:「但是..但是阿明你要答應我一件事,還有...還有我只用手喔」

呢個moment就好似比人揸住春袋咁,邊有得講數,所以我猛點頭,然後講:「可以...都可以...我答應你。但是是什麼事情?」

婉婷:「現在還想不到,以後再說~」。之後條女將左手伸去我二弟位,然後揸住我二弟上下chok。而條女個頭本身就挨係我膊頭,所以佢身體再向下移一移,將個頭放係我心口位置,然後含同奶我lin頭。由於時間唔多,所以條女都手速愈黎愈快,好爽...好舒服...。最終係雙重快感下...射左出黎,條女隻手就充斥住滿滿既白色液體。

條女拎左幾張紙巾,抹乾淨隻手同我身體,然後同我講:「可以了吧」。我即應:「可以...婉婷對我真好...」。條女「嘻嘻」笑左兩聲,望左一望手機,然後講:「時間真的差不多了,阿明你要走了...」。

條女都額外幫我打多次飛機,我已經好滿足,而且我都知趣既。所以涼都無沖,著返杉,放低左錢就準備走。
做咩負評我
晨早流流睇到扯哂旗
作大d 作埋環屌埋
阿明突然拔套,直接插入婉婷淫穴。婉婷本想阻止阿明,但奈何太爽和掙脫不開,因此只好讓阿明繼續。抽插約左一分鐘,阿明「呀」的一聲,終於完事了...。然後,阿明看著婉婷的淫穴慢慢流出白色液體,心內覺得很高興,因為能內射喜歡的人,是多麼的爽!

作左比你啦
幫佢打多次飛機有咩意思?用gapgap唔得咩
有閉路電視?
樓主好sweet
我要睇婉婷忽然拎個假鳩出黎插呀明
好有創意啊巴打
阿明正享受婉婷幫佢含之際,婉婷突然停左幫阿明含,然後落床行去床邊櫃拎左條長長地既「物件」出黎。阿明仔細一望,嘩diu,原黎係「假鳩」呀,婉婷究竟想點...此刻阿明有一絲的恐懼感..

婉婷行到我耳邊,輕聲講:「阿明你趴在床上」,我照做左婉婷既意思咁做,好似隻「狗仔」咁趴係床上。忽然,空氣傳播著一撕慘烈既聲音,原黎...原黎婉婷用支假鳩插落阿明屎忽,插落去咁一種痛感...真係劇痛萬分...痛到阿明不得不大叫。

假鳩

樓主真好
對唔住各位巴打影響正文進度
樓主正文都要加油呀!
第四部-第十三章:悲傷?

條女拎左件浴袍著上身,跟著送我去房門口。係我打開門準備走時,婉婷突然拉左一下我隻右手,然後我黎個華麗轉身面對住婉婷。

然後婉婷望住我講:「阿明,你還要來嗎?你還在上學,你這樣子天天來的話,我怕你負擔會很大...」

阿明流露出堅定既眼神望住條女,然後講:「沒太大關係,我能負擔的起」。為左見鍾意既人,錢算得是什麼?

婉婷:「那好吧...還有一件事要跟你說的。」
「我這次只留在香港一個星期,今天是周三,所以我周日就要回去老家了...」

我心入面突然唔知點解有小小好悲傷既感覺,但同時心諗:「仲有三日時間可以見婉婷,姐係代表我仲有時間去同佢表達我既心意。更何況,就算婉婷返到去,之後應該會再返黎香港既,我宜家仲要有埋佢wechat,隨時都搵到婉婷,所有唔洗驚既。」

我笑左一笑,跟住講:「那我...我之後三天都會來的...」

婉婷笑左一笑講左句「好的」,雖然條女係笑住咁講,但同時都比人有一種傷心既感覺,但當下既我無留意到呢一樣野。而我無留意既呢樣野,最終...最終成為我人生一大遺憾,後悔至極。

跟住我同婉婷講左再見後,我就離開酒店歸家啦。
當你跪完機咋毒撚
毒撚錢真好賺
阿明比錢比得心甘情願
幾時去到借錢叫雞嘅劇情
帶你回老家 之後就
愈睇愈假 樓主講真有冇親身試過hg, 唔好上141睇埋d打手包膠就出文啦
講埋條女邊度人啦
第四部-第十四章:發洩

落到酒店門口,電話響左一下wechat既通知聲,聽到呢隻聲,我就知道係婉婷發訊息比我。我拎起手機打開微信,婉婷:「阿明,到家了告訴我一聲喔」。睇到呢一句,我個心內仿佛有一絲暖意,好窩心呀...然後我應返條女:「好的,我到家跟你說」。

甜到入心既感覺,此時此刻我真係明白係咩呢一種係咩既感覺。而返屋企既途中,我都帶著呢種愉快既心情,而且仲不斷重複又重複睇返我同條女d對話,一路睇一路傻笑。可能我係外人睇落去我係好傻,事實上我真係好傻,但好唔介意。

返到屋企第一時間,拎部手機出後:「婉婷,我到家了」。我相信多數毒L巴打同我一樣,同女神發完訊息後,就會好期待同好希望條女可以快d覆自己,因為會覺得覆既時間愈快,就等於對方愈種視你。

可惜現實係殘酷的,事與願違,條女並無立即覆我,而且一個鐘過去,兩個鐘過去,三個鐘過去...都係無覆。至於點解條女無覆,其實就算點蠢既人都好,都會知點解。我內心真係好無奈,但係...但係我又做得d咩黎?阿媽,我個心好亂呀,好複雜呀!

呢個時候,毒L A whatsapp我問:「dllm,得唔得閒玩返幾場食雞呀」。呢個時候既我,需要搵d野發洩下情緒,所以就同三個毒L fd 玩四排,大殺特殺,盡情宣洩我情緒!
無人逼你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞