20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
50 euro 圍翻都500港紙
我同另一個frd知咗 答到我地癲
500打飛機 仲要帶套 我自己打唔好
咁既價錢,返大陸揼骨仲好
第三部-第三章:「上線了」

唔通連個天都唔鍾意我?我好想...好想再見條女呀!我求神、求老天爺、求耶蘇、總之咩都神好啦,比我快d再見返條女就得,唔該....

跟住落黎果一個星期,我日日都不定時咁mon住141。雖然每次搜尋條女,個結果都係顯示:「抱歉! 此囡囡(#XXXXXX)已下線。」但唔知點解心入面總有一種感覺,覺得條女係會再返黎,到時我就可以再見到佢,所以我係無諗過放棄,日日keep住search。

而係呢段日子,我無論做咩都無心機,而學校d堂更比我走鳩晒,一個人成日淨係喱係屋企。有時我真係不斷後悔,不斷怪自已,點解自己會咁鬼死蠢無問條女拎聯絡方法呢...

直至到第七日既下就,呢日我兩點幾先訓起身,跟住落街買左個下午茶返屋企食。我邊食邊用手機打開141search 條女,然而今次...今次所顯示既終於係條女個page啦...相片上熟悉既面孔...右下角最後更新時間正正係今日!

呢一刻我內心真係十分次激動,感謝神呀、佛呀、總之咩鳩都好啦,而嘴入面既食物都差d比我噴左出黎。然後抹一抹嘴,將嘴入面既食物吞一吞,然後禁電話出返介面,打開通話,輸入號碼...
留名
live
脫青教學 仲包埋心路歷程
紙言ac 被ban,今日可能無咁快會出文
連登上先啦
就著紙言ban ac,我開左post

紙言亂Ban ac,而且無合理解釋?
https://lihkg.com/thread/639379/page/1?ref=ios
lm 加快速度
開post都唔出文?
宜家寫
女人既lin頭真係比男人大粒好多,特別係我摸完條女lin頭,變得更硬更大粒
笑撚咗
第三部-第四章:再一次相見(一)

嘟嘟...嘟嘟...嘟左幾下後,蛇頭終於接聽,佢接聽果下我即講:「唔該,我想約vivi,想問今晚有無時間?」,蛇頭應返我話:「都得呀,睇老細你想幾點黎?」,我:「咁就今晚9點」

結束左通話後,我既心情變得更激動、更興奮...我終於可以再見到條女啦!而今次,我決定無論如何都要同條女拎聯絡方法。呢一刻,我決定唔會再諗太多!於是情感咁就戰勝左理智,我心諗:「唔理咁多啦,火裡火裡去,水裡水去掉,沉船就沉啦!」

等待既時間真係變得好慢長,完全就係度「時」如年,係9點前呢幾個鐘真係好難捱...好難捱...所以我只好繼續望住條女d相去消磨時間。係呢段時間,我連食飯既心情都無,心入面淨諗住條女,好想再見條女呀...

好唔容易咁,終於捱到8點...而由我屋企到酒店大約需要45分鐘左右,所以我8點就出門,因為想早小小到,然後我就搭上往尖沙咀方向既地鐵去...
快啊清
咁耐先出文仲咁短
第三部-第五章:再一次相見(二)

第三次黎到同一間酒店,但今次既心情明顯同前兩次截然不同。前兩次係衝著「性」而黎,而今次好似有一種黎見「女朋友」既感覺咁。

而到呢一刻為止,其實我都未諗過見到條女後我應該要講d咩。而且我同條女都係見過兩次面,又唔知條女同我係咩感覺,如果咁突然之間同條女講「我喜歡你」,會否太唐突? 萬一條女應返我話:「小朋友,你也太認真了吧」,被耿笑我天真點算好,而且我咪好L柒?

搭住𨋢上去,我就一路係到諗我應該要點做好呢,又應該講d咩好呢? 我心諗「唔係啦...都係先拎左聯絡方法再算?其他既野以後先再慢慢諗?」

不知不覺已經到左條女間房門口,企左係門口,緊張感比前兩次更強烈,而且我自己都feel到自己有d手陣...吸氣...呼氣...吸氣...呼氣...大大咁呼吸左幾下我先敢舉起隻右手,然後「確確」兩聲...
live左
IM
等緊樓主出文
第三部-第六章:再一次相見(三)

打開門個瞬間,我望到好熟悉既樣,然後係入心講「係佢啦...係佢啦..係婉婷呀...我終於再見返佢啦...」

條女一見到我都好激動咁講:「阿明~我還以為你別再找我了...」,唔知點解,見到佢咁激動,我內心即時有一股莫名既開心感覺...

我講:「沒有啦...前陣子在忙別的東西,所以...所以就沒再找你...何況我沒有你的聯絡方式,所以就...就...」,可能係因為太緊張既關係,對住條女講呢番說話,我變到非常口窒,好辛苦先講到咁多野(對住女神既毒撚,你明架啦)。

條女笑左笑然後講「那我就放過你吧~,等一下我讓你加我的微信不就行了嗎~」,Yo,唔洗開口拎條女就主動話比個we7我!

條女講完後就拖我入房,我依舊坐底係床邊後,條女話:「我先打電話,然後...然後我們再開始~」開始d咩,唔洗我講啦,大家應該都明...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞