20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
由於第一次出文,寫得唔太好,各位巴打插細力d。另外篇文用手機打,可能會有錯字
睇反應而決定會唔會繼續寫

是咁的,20歲既我,asso yr 1,用左141叫雞。

(1)

Asso 返學日日都見到形形色色既靚女,黑絲、短裙、短褲呢d不在話下。 自己雖然樣子唔差,算叫靚仔,但性格係小毒毒,所以d靚女都係遠觀。隨著身體既需要,打飛機已經滿足唔到我啦,所以就嘗試左人生第一次叫雞。

141 呢個網我都係上網睇返黎,身體既需要,加上滿懷對啪啪啪既好奇心,就click 左入個網到。一入個網,嘩diu,真係咩女都有,睇左大約一個鐘,終於選左個係尖沙咀既囡囡。

雖然選左,但始終係第一次叫雞,掙扎左好耐,係儲夠足夠勇氣下,終於打左電話過去約,約左係當日係下午三點鐘。

懷著興奮又緊張既心情,我搭上往尖沙咀方向既地鐵,轉眼間下就到左酒店既樓下。由於個蛇頭話到左樓下打比佢confirm,所以我打左過去,跟住個蛇頭直接比左個房number 我,叫我直接上去敲門。

(2)

就咁樣,我人生第一次叫雞經歷就要開始啦。

一入到酒店大堂,我就急急腳行去搭𨋢,而果種興奮緊張既心情,隨著愈黎愈快到目的地就愈強烈。1樓2樓3樓...呼...終於到果層。步出𨋢門,深呼吸,慢慢咁行到房門。我吞左啖口水,舉起隻右手,「確確」,敲左兩下門,之後好快就有人開門啦。

而開門果一刻...一把甜聲隨之而出,「你好~」。望到條女果一瞬間,我覺得我心臟就爆啦,心跳得好快。條女真係好L靚呀,個樣望落去係gfable,仲有好靚既笑容,望落去應該20歲左右,我望到呆左係到,口水都差d流出黎。佢見我無反應,拍左下我膊頭,我即時回返神,好尷尬咁用左唔咸唔淡既普通話應返左句:「你好」,仲問左句:「你是xxx嗎」,佢笑左笑:「是啊,快進來吧~」,同時拉左我隻手入去佢間房。

(3)

入左間房後,條女叫我先坐係張床等一等,佢話要先打電話比公司報時間,所以我就坐左張床到啦。因為係門口果時比條女個樣吸引住,所以都無咩留意條女身材。入到去坐左係張床到,先開始觀賞條女個身材。條女身高應該165左右,著住條黑色小開半叉短裙,露出白滑既靚腿,而上身就著白色既襯衫,雖然蓋住條女左上圍,但就咁睇都幾大波下,應該有c cup。

佢講左幾句收左線啦,跟住同我講有45分鐘既時間。佢講完呢句,就當住我面除杉。試問一個A0,咩都未試過,突然間望住個靚女除杉,個種心情真係難以形容,果一刻,個心跳就係跳得非常快。

(4)

條女一野就除左件上衣,白色lace 胸圍就咁呈現左係我眼前,仲露左白滑既半球出黎,我淨望到咁既情景,二弟已經扯到行一行。跟著落黎,佢彎底身慢慢咁除左條小半開叉短裙,靚腿由短裙伸出黎果下動作真係引死人,除左條裙後,神秘既領域被黑色lace 邊三角底褲包住。第一次真人睇住個靚女除杉既經歷真係到宜家都忘記唔到,果一刻,二弟已經扯到好似快要整穿條褲咁樣。

條女除淨底bra同底褲,笑左咁問我:「你要我幫你脫,還是你自己來?」。初出茅廬既我,仲有d怕羞,所以好on9咁應左「我自己來吧...」(真係好後悔無叫佢幫我除 )。應完佢之後,即刻企起身開始除杉,可能被個靚女望住,搞到我好緊張,平時好熟手除杉既動作,係呢一刻,除杉除到我手忙腳亂咁款,佢見我咁,用靚聲同我講「不用急,我們有時間~」,宜家諗返起,都覺得自己當時好柒。

(5)

我除淨左條孖煙通就無再除啦,之後條女見我都除完就行入去廁所,同時講左句:「我們先流澡吧~,快進來」,聽完呢句我都未反應過黎,廁所就傳出開花灑聲。係果刻,淨聽到花灑水聲,已經引起我有無限個遐想。

我吞左啖口水,之後開始行去廁所果到。行到廁所門口,望左入去,條女已經除晒bra同底褲淋緊水,雪白既雙峰...粉lin...神秘既三角...毛唔算多。條女見到我就講:「快進來吧,我幫你洗澡~」,係呢個moment,我覺得周圍好似唔夠氧氣咁,我呼吸好急促,心跳得好快呀,心臟要爆啦!!!
(6)

我戰戰兢兢咁行入去,順手除埋我條孖煙通,動L,望住我已經充晒血硬繃繃既二弟,我自己都有d唔好意思。佢見我除晒杉,就拉我入浴缸到,因為個花灑係浴缸上面,所以我地係企係浴缸上淋浴既。

我企左入去後,我同條女係面對面,而且都企得好近下,我二弟都差d掂到佢身體。由於成個真人靚女、又年輕白滑既身體就係我面前,果刻真係好緊張,加上又無經驗,所以都唔知做咩好。條女笑左笑,問「你是不是不常出來玩呀?」
我好尷尬咁應:「是啊,我第一次出來玩...」
條女:「我來幫你唄~」

之後條女擠左擠沐浴露,沾一沾水,雙手猜左猜d 沐浴露後,用搽滿沐浴露既手開始係我身上游走。

當條女對手掂到我身體果一刻,我身體好似觸電咁,滑滑柔軟既雙手由我既胸開始幫我撫摸,果種感覺真係難以形容,比人撫養既感覺真爽。佢對手由上而下,慢慢撫摸到下面。突然,我二弟比隻玉手揸住,二弟第一次比自己以外既手接觸,果種feel 呢...畢生難忘,佢用兩隻手,上下搓我二弟,柔軟既手...oh..ya..no....好鬼爽呀,由於太緊張,加上第一次,所以佢搓左幾下,我已經忍唔到,射左出黎。係果刻,我完全覺得係我出世以後,最爽既快感,無與倫比。

(7)

射出黎果下雖然好爽,但同時都覺得好尷尬。條女見我射左,但都繼續幫我沖涼,仲幫我搵埋個理由化解個尷尬:「第一次出來玩是比較緊張刺激點,所以比較容易射,我們繼續吧~」。講完之後佢繼續幫我洗,可能逐漸對得耐,我勇氣都逐漸多左,所以都伸左隻手去摸佢身體,要摸當然最先就摸奶先...當我隻手放落條女對奶到,果種軟綿綿既觸感真係好舒服,係果刻,我已經沉醉於摸奶既感覺中。

但比摸奶既更爽既事情即將發生,條女用花灑沖左沖我二弟,然後跪左落去,用佢既櫻桃小嘴含我二弟...wow,當佢個嘴含落我二弟果瞬間,我二弟又開始起機了,含L果種感覺好爽,二弟feel到比樣好柔軟既野包住,然後股好溫暖既感覺,好爽...好爽...之後佢用條脷係我二弟頭部打圈,跟著佢奶我春袋,唔單止係奶咁簡單,佢仲要含我個春袋,然之後仲要由春袋奶上去二弟頭部,係呢一刻,我覺得係人生最舒服既時刻,特別係低頭望住個靚女幫你含...

待續

條女衣著示意圖
(8)

比條女含既感覺極之爽,但由於岩先射完一發,所以我仲忍到唔咁快射住。但條女愈含個速度愈快,我真係覺得就快唔唔住要射。

但可能條女都知再含落去,我又會再射出黎,所以佢起返身同我講:「沖好了,我們出去再繼續~」。之後條女拎左條毛巾幫我抹乾淨個身,抹完身後,佢拎左條大毛巾包住自己。

唔知有無人同我一樣咁覺得,女仔用大毛巾包住自己,呈現若隱若現果種feel真係好吸引,係有一股想扯開佢條毛巾既衝動。

拎完大毛巾包住自己之後,條女都遞左條大毛巾比我,我就係咁咦包一包下半身就算。之後我地兩個出返去房。

去到呢個階段,條女應該都知道我係A0。所以成個過程佢都好主房。出返到房後,條女笑左同我講:「你躺在床上跪,我來幫你~」,雖然睇過a片無數套,都知道好多戲碼,但作為新手既我,係呢一刻,a片既野完全用唔上既(主要係無膽,唔敢亂黎 ),所以我只好乖乖躺係床上。

毛巾包身示意圖

(9)

去到呢個階段,條女應該都知道我係A0。所以成個過程佢都好主動。出返到房後,條女笑左同我講:「你躺在床上跪,我來幫你~」,雖然睇過a片無數套,都知道好多戲碼,但作為新手既我,係呢一刻,a片既野完全用唔上既(無膽...),所以我只好乖乖躺係床上。

我剝左件毛巾,之後就平躺係床上,而佢仲企係床邊。佢見我躺好左啦,之後佢用好挑逗既動作除左包係佢身上件大毛巾。條女先用左手攤開一邊,右手再攤開埋另一邊,再將條毛巾掉下地下,就咁樣,年輕白滑既胴體再一次呈現係我眼前。

之後佢爬上床,慢慢向我爬過黎(四腳爬過黎,好似狗仔咁),同時條女露出極淫既笑容,個笑容就好同我表達緊一個意思咁:「食硬你,你走唔甩」,但呢種笑容令我更加興奮,更期待跟住要發生既事情。

佢爬到我面前,佢上我下,然之後面對面,佢仲對我笑左笑,跟住講左句:「我要開始囉」。佢稍微向後移一移,跟住低頭,伸出佢條粉紅色既脷,然後奶落我lin頭,佢脷掂到我link頭果一刻,我真係打左個冷陣,心入面想:「好L爽呀」。佢條脷係我lin頭打圈、含我lin頭、同埋輕咬...佢咁搞法,我lin頭都硬晒,二弟已經重新起晒機...

佢都feel到我二弟起左機,所以係奶我lin頭同時,伸左隻右手去揸我二弟,仲要好溫柔、輕輕咁上下搓我二弟,wow...真係快活過神仙。

而我享受緊佢幫我爽既時候,我同時都雙龍出海,兩隻手一齊摸條女對奶,而是仲用食指同大姆指去搓佢lin頭,所以佢都不時發出「嗯」、「呀」既淫叫聲。
派報紙仲有Q
咁撚似我嘅
女人既lin頭真係比男人大粒好多,特別係我摸完條女lin頭,變得更硬更大粒。果一刻真係有一絲衝動想將佢翻個身,變我上佢下,然後奶佢lin頭,但缺乏經驗同膽量既我,都係得個諗字,只好比條女lead住我黎做...

條女奶完我lin頭,逐漸用條脷向我下面方向奶,肋骨位置...肚臍...肚...然之後停左係我二弟上方,條女抬頭望左我笑左一笑,之後大大口咁含落我二弟到,佢一路用口上下含之外,同時都用埋隻右手,呢種平時只有係a片出現既情況,宜家就發生係我身上...果種快感,係果一刻,心諗如果要我短十年命都願意呀...被含既二弟,非常濕潤,非常溫暖,講唔出既爽感。

條女含左我二弟大約5分鐘,我二弟已經硬到一個極點,一柱擎天...係呢到時候,條女停止左含,佢個嘴慢慢離開我二弟,係離開果一下,佢啜左我二弟頭部一下,而且發出「bob」一聲,真係好L爽。

去到呢個時候,我就知真正既戲肉要黎啦...條女係床邊櫃櫃桶拎左個正正方方既野出黎,無錯,就係condom啦...

Condom 示意圖

lm
(11)

條女拎左個condom出黎,輕輕一摵,摵開左個condom,跟著笑住問我:「你想我在上面還是下面呢~」。對於我呢講,呢個係big question,我心入面係非常之想我上佢下,然後強烈抽插佢個神秘領域,但同時驚出醜,都無經驗入過洞,搵唔到個位咪好柒...

所以我應返佢話:「你上面吧,我比較喜歡女的在上面。點知條女笑左一笑,我心諗佢實知咩事了...

跟住,條女跪左係我大腿邊,係個condom袋拎出個condom,然後好熟手咁套左係我二弟上面,套完之後仲用隻手搖左搖我二弟,呢個畫面就係好挑逗呀...

條女轉左位置,白滑既雙腿擘開,跟著跪左係我二弟上方,而我二弟上面正正對住佢個神秘靚鮑,然後佢成個身體慢慢向下移,姐係個靚鮑愈後愈接近我二弟...係呢刻,我感受到人生最大既緊張感,而且帶有強烈既刺激興奮感,特別係條女個靚鮑第一次掂到我二弟頭部果下,呢種觸感前所未有,雖然戴住condom,係接觸到鮑魚果下,feel到條女個鮑好濕滑,而且仲好暖...

條女身經百戰,佢當然無咁快就直接將我二弟放入去佢個神秘領域到,條女用隻右手揸住我二弟底部,然後係咁搖,所以我二弟頭部不斷係佢個鮑魚表面磨擦...磨擦既同時,條女又不斷發就呻吟聲,「呀....呀...喔...呀...」,仲用好喘氣既語氣問我:「舒服嗎~」

女上男下示意圖

巴打第一次體驗係咩歲數呀
Same,但我係7head 同埋玩1樓1 only
(12)

我輕輕應左條女一聲:「嗯...」。條女揸住我二弟不斷磨擦,講真舒服係舒服,但係真係有d頂唔順,係果刻我淨係想快d插入條女個淫穴到...

條女好似知道我諗咩咁,佢停止左擺動,之後將佢個淫穴對準我二弟個頭頂。跟住落黎係咩事情,大家應該都清楚啦,果一刻我心諗:咁大個仔,終於要破處啦,感謝上天比條咁L靚既女幫我破處...

條女揸住我二弟,然後慢慢將我二弟塞入佢個淫穴到。當我二弟進入個淫穴果時,二弟有一股好熱既感覺,而當我成碌二弟入晒條女個穴時,二弟就好似比一樣好柔軟、好溫暖同好滑溜既物體包住咁,果種感覺好滿足...

係我二弟入晒佢個淫穴後,條女成個身趴落我身上,然之後開始郁動佢個屁股,上下擺動開始磨擦我二弟,一上一下,一上一下,有好規律咁上下擺動,二弟被濕滑既淫穴如此咁樣磨擦,果種爽度真係令我覺我此生無悔...但無實戰經驗既我,女上男下咁插左大約一分鐘都唔夠,我就已經忍唔到射出黎,而咁樣既射精感覺,真係出世到宜家最爽既一次,完全不枉此行...

條女見我下面陣左陣,就知道我射左出黎,於是將佢個屁股慢慢向上移,將我二弟拎返出黎。然後佢仲好細心咁幫我除左個完全套,再拎左幾張紙巾幫我抹一抹,同埋笑住講:「很爽吧?嘻嘻~」,望住佢個笑容,我個心都溶左咁濟...

條女幫我抹乾淨後,就拉住我隻手想拉我起身,所以我都好配合咁起左身,之後佢就拉左我入廁所再沖一沖身。

沖完身,出返房我就著返d杉準備走,因為天生怕羞所以成個過程我都無咩講野,而係我著晒杉同鞋準備走果時,佢就同我講:「我會待兩個星期喔,你可以再來找我,下次來有獎勵...」,聽到呢句,我覺得我就快要沉船了,但我依舊輕輕咁應左聲「好的」就算,之後講左聲「我走了,88」,就離開左間房,頭也不回咁去搭𨋢。

完結(仲會有第二部續集)
加速
那年我20歲,asso yr1,用左141叫雞(第二部)

第一章:沉船學生哥

搭𨋢落返大堂走出左酒店後,黎返到人來人往既大街,呢一刻,成個人覺得好滿足,仲有d意猶未盡,同時都有少少失落感,可能係因為成個過程我都無主動,我都好想好似a片咁樣去奶條女既淫穴、啜佢lin頭,同時猛烈咁插抽佢。加上覺得咁靚咁後生既女仔要做雞,真可惜...但整體黎講,係一個深刻破處既經歷。

第一次就遇到咁靚既雞,我真係覺得好好運,一定係上天可憐緊我呢個小毒毒。加上條女比我既感覺好gfable,對住無經驗既我,表現都咁鬼溫柔,呢一刻既我已經急不及待要黎多次...

屋企雖然唔係大富大貴,但都叫小康之家,而屋企人每個月都比3k 零用我,所以都積落唔少錢。加上作為小毒毒既我,平時無咩洗費,所以1k 叫一次141,對我黎講又唔係太大支出,而且經過第一次後,直頭覺得物超所值。

於是我就開始選定下一個日子,而呢次我一定要施展我係a片所學既絕世武功黎對付條女...
得咁少既
第二部-第二章:復卓(一)

返到屋企之後,我先去左沖個涼。一邊沖涼,一邊回想返岩先所發生既破處過程、條女完美既身材同gfable既樣。就咁諗諗下我二弟又扯扯地啦,心諗如果條女係我女朋友你話幾好呢,可以日日執返幾劑。

Fuck, 真係愈諗愈興奮,愈想再發洩,所以決定打左次飛機緩和下個衝動。沖完個靚涼,打完個飛機,覺得今日既精力好似用晒咁,所以直接攤落張床訓左。訓左陣,起身食左個晚飯,就開機用電腦啦。唔知點解,隻手好順手咁禁開141條link(之前save低左)。

打開左個網站後,直接就search左今日條女個編號,而再睇返條女d相,真心覺得條女真係好靚,做雞真可惜...我睇相睇到又流晒口水,真好想再同佢執多幾劑呀...

我望左望個上堂時間表,聽日都係得上就既堂。已經試過一次既我,勇氣已經比之前多左,所以拎起左個電話,我決定要叫多次雞,我要復卓!!而且仲要係要同一條女!!

電話另一邊一樣係蛇頭接,時間係約左聽日下就既3點,同今日係一樣既時間。個蛇頭一樣係叫我,聽日到酒店樓下再打比佢confrim,講完就收左線啦。

我淨係打完電話約完個時間,心入面都有股不知名既興奮期待感,我心入面吶喊:「老子要復卓!我要插爆條女!」
lm

btw睇故睇到搭巴士過站
假撚到
第二部-第三章:復卓(二)

打完個電話,平復左陣心情之後,就打開左pubg玩返下,我要吃雞!!! 望一望fd list,見無咩人上線,所以玩單排就算。但係玩幾玩之後,覺得非常之無癮,無真正「吃雞」咁刺激,所以關game熄機玩手機算。

關完機攤左係張床上,打開手機photo,繼續欣賞141條女d相(比我save低晒d相落手機),可能今日大戰又打飛機,精力都無咩,所以望望下手機就好眼訓,就咁,我好快就訓著左啦。

電話鬧鐘聲響起,我伸手去摸部手機,然後拎起擘大眼望一望,原黎已經係第二日既早上7點半鐘,所以起身刷牙洗面換杉就出門返學,因為今日既堂係早上8點半(真悲哀,點解學校會有咁早既堂架)。

今日早上兩堂都係兩個鐘頭既lecture,而且第二堂係接住上,所以12點半我就上晒今日既堂。返到學校後行入lecture room ,搵左個係後排既位坐底,小毒毒既我平時都係坐後排...我返到黎既時間大約係8點15分,因為太早既關係,所以個可以容納200幾300人既lecture room都係得小貓三、四隻。

試問8點半既鐘,有幾多個會願意咁早返呢,所以到8點半lecturer到左要開始講課既時候,學生既數量完全十隻手指數得晒...

時間愈晏,就開始愈黎愈多人返學啦,到第二堂lecture既時候,人數已經有100幾個啦。常言道「靚女係唔會咁早返學既」,所以d靚女同學都係好晏先黎,而上lecture既樂趣之一,就係昅靚女,超短裙、熱褲、黑絲,應有盡有...愈睇我就愈想快d落堂到3點鐘,但當你係到等待一樣野既時候,時間就好似過得愈慢咁...好唔容易終於捱到12點半,仲有兩個半鐘我就見到條女同享受魚水之歡啦。
第二部-第四章:復卓(三)

落左堂之後,同三個一樣係毒L既fd食左個lunch。唔知點解,對住佢地三個,我內心突覺覺得自己高level過佢地咁:「老子破左處啦,三個死A0」,當然呢d說話只可以放係心入面,更加唔會同佢地講我用左141叫雞。

食完飯後各散東西,時間係1點半,因為學校離尖沙咀間酒店唔遠,都係大約半個鍾左右就可以到。愈接近間酒店同時間愈近,我興奮既心情就愈強烈。

我到酒店樓下樓下既時間大約係兩點20分左右,仲有40分鐘先到3點。而係呢一刻,我覺得呢40分鐘鐘好L耐,連過一分鐘既時間我都覺得特別長。而當時我突然靈機一觸,心諗:「既然仲有40分鐘,我決定做一樣野等自己等陣唔洗咁無威水。」我搵左間麥當勞,入左去廁所其中一個廁格,我要做咩黎? 當然係打個飛機先,等自己等陣既大戰持久d,我繼續望住條女d相,再回想返琴日既種種細節,唔洗5分鐘我就射左出黎。洗左個手,然後慢慢向酒店既方向行過去。

返到酒店樓下,已經差唔多三點,所以拎起電話打左過去confirm,蛇頭一樣比左個房number 我,叫我直接上去。

就咁樣,我復卓既時候要到來啦...
LM
第二部-第五章:再一次相見

由於琴日已經試左一次,所以今日都無琴日咁緊張,但刺激同興奮就愈強烈。同琴日一樣,入到酒店大堂,我就快速行去搭𨋢,入到𨋢迅速禁樓層,然之後狂禁關門制。唔洗一陣,就到果一層啦,因為已經黎過一次,所以我好快就行到間房門口。係敲門之前,我都係諗唔知條女又見到我係咩反應呢?會唔會期待再見到我?

雖然有過一次既經驗,但難免都仲有d緊張,深呼吸左一下,就舉起隻手,「確確」再次敲響房門。

同琴日一樣,好快就有人開門,條女見到我第一句就講:「我就知道你會再來,但沒想到是這麼快,嘻嘻,快進來吧」,我尷尬咁應左句:「是嗎...」,條女再擺出甜美既笑容,跟著橋住我手臂帶我入房。

條女依然鬼死咁靚,佢橋我手臂個瞬間,一陣好香既少女味道撲過黎,我大大力索左啖,好香呀...

而條女今日既衣著真係好L性感,係一件黑色全身褸屌裙,下半身短到呢...相信只要條女痞低少少,條底褲應該都會露左出黎,而上半身仲要露左白滑半球出黎,望到咁既衣著,我都吞左啖口水。淨係望到咁樣,唔單止係我,相信係所有男人望都咁樣都頂唔住呀,所以我二弟都扯左扯。

而今日都同琴日一樣,佢都係叫我先坐係張床等一等,條女要打電話比蛇頭報一報時。

褸屌裙示意圖

第二部-第六章:初吻

條女係背向我咁樣打電話,望住佢妸娜多姿既背影,由上身掃落去下身,望到圓圓既屁股,條裙包住佢屁股實一實,裙既長度岩岩好,處於一種唔上唔落、若隱若現既長度,令人有一種好想扯高佢條裙既衝動,然後好想好似d av情節d av男咁,大大力拍打佢屁股,淨係咁樣睇住佢背影,我二弟已經充晒血...

條女終於收左線啦,轉個身面向返我,跟著一路扭屁股咁行過黎我果到。佢行到我面前,拉左我起身,再將手搭左係我頸部(箍住我條頸),跟著落黎呢下動作我完全無諗過,佢錫左我一啖,係嘴唇對嘴唇果隻...我完全反應唔黎(我既初吻呀!!!),淨係眼甘甘咁望住佢,然後佢就講左句「喜歡嗎~」,我快速咁點左幾下頭。

佢見我點完頭之後,佢再次伸個嘴過黎,今次我有準備啦,我既嘴唇已經急不及待緊佢嘴唇貼埋黎,嘴唇再次接觸果一刻,我feel到條女好柔軟既雙唇,而且仲有小小甜添(唔知係咪我既錯覺呢...)。對住無kiss經驗既我,我完全唔知係要點做...但條女不斷吮吸我雙唇,而且更伸左條脷入我個嘴,之後後吸啜我條脷,係呢刻我可以好肯定,條女雙唇同條脷係甜架!!

係錫既同時,我對手好不自覺咁攬住佢條腰,之後開始抽佢水,係佢背部上下游走...

褸屌裙屁股位示意圖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞