20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
屌愈睇愈sad嘅喂!
女神被凌辱
寫得開心啲唔得咩,仲追唔追好
唔好迫樓主寫喇 樓主愈寫愈sad
只要係樓主寫就會繼續追
恕我暫時未得閑睇
認真問
有冇沈船
結局如何
(我都有類似經歷)
搞到我想改左樓主個結局添
抵啦邊個傻鳩逼樓主寫落去
再寫慘啲
想點撚樣
補返個章節,有甜

結局篇-第十二章:最後一晚

同婉婷傾計期間,視線已經逐漸比果件好性感既黑色透明蕾絲睡衣吸引住。由於我仲著住條褲,二弟抬頭比條褲頂住顯得好唔舒服,所以屁股位係咁郁...

婉婷見我郁身郁勢,已經估到咩事,跟住同我講:「要不...阿明你先去洗個澡...然後..讓婉婷我慢慢服侍你...」。可能岩岩先表白完無耐,婉婷宜家係女朋友身份,所以講呢番說話時係怕怕醜醜咁講。

叫得我去沖涼先,我緊係知道跟住落黎既事啦,所以我同婉婷講:「那婉婷你等我一下下,我很快就洗好出來」。講完後,我已經急不及待咁落床除杉除褲,除晒後直奔廁所。而婉婷見到呢幕又開心又傷心。

呢個時候婉婷已經決定過完今晚後,就會自己一個人離開,原因其實好簡單...因為婉婷此刻真係愛上阿明,佢唔想成為阿明既負累,婉婷亦知道自己咁污糟...根本就配唔起阿明。

我沖完涼出黎時,婉婷收返副傷心既面容,笑住咁同阿明講:「洗好啦...」。

呢個時候既我,當然無察覺到呢一切,所以
好開心咁講:「婉婷...我要來囉」。此刻既我好猴禽,先撲上去婉婷到,兩人深情對望,然後我講:「婉婷,我喜歡你」,婉婷笑左一下後我就錫左落去。

呢一吻唔同前幾次,係帶有感情既熱吻,我同婉婷兩人深深擁吻住,完住陶醉係呢一個moment。由於我沖完涼係直接咩都無著就咁行出黎,所以兩人互吻期間,我二弟都逐漸有反應。而婉婷見我二弟開始硬,就向下向左隻右手揸住二弟,好溫柔咁前後chok。

婉婷果隻好溫柔既手chok住我二弟,愈chok我二弟就愈硬,真係好正。婉婷chok我二弟之際,我都開始撫摸我心愛既婉婷。由於婉婷仲著住件蕾絲睡衣,我隔住蕾絲摸落去婉婷身體個feel真係好正。而當我換到婉婷對奶時,果然...果然係無戴bra,隔住個蕾絲揸對奶既感覺真無零舍唔同,柔軟帶有一點磨沙感。

愈摸愈忍唔住,我將手由婉婷大腿伸入去件睡衣到,滑滑大腿...正!繼續向上摸就摸到婉婷條底褲,我摸左幾摸條底褲,然後摸到穴位,我用中指隔住條底褲慢慢搓婉婷個鮑魚,而婉婷亦不斷輕聲發出「嗯...嗯...唔...嗯」。我見搓到差唔多,就捉住婉婷條底褲慢慢向下拉除左佢。

除左條底褲後,我右手重新向淫穴出發,婉婷個淫穴此刻已經非常濕。我先用手指公捽左幾捽婉婷個陰蒂,可能陰蒂位係女性最敏感位,婉婷既喘氣聲同淫叫聲已經愈黎愈大...

乘勝追擊,我中指對準濕穴,慢慢插入去,然後不斷...不斷狂加速,此時既婉婷已經出左好多淫水,而且叫得愈黎愈起勁...

我忍唔住啦,我伸返隻手指出黎,然後同婉婷講:「婉婷,我想要了...」。婉婷當然知道我想點,然後起身跪坐係我二弟面前,用右手揸左我二弟,一路上下chok之餘,婉婷仲一路用條脷尖不斷奶我二弟頭部,呢種雙重刺激真係好正。咁既刺激底下,我真係忍唔到住啦...

我同婉婷講:「我要進...」,今次婉婷並無去拎套,而係直接平躺係床。然後婉婷稍微抬起雙腳,而且慢慢張開。張開雙腳後,婉婷用雙瓣開兩片陰唇,呢個動作明顯就係叫我直接入!

而我都無理咁多,跪坐係婉婷下面,二弟對準...然後直接插入...。因為婉婷鮑魚已經非常濕,所以我二弟進入淫穴完全無受阻。而且二弟表面直接被緊緊又濕滑、暖笠笠既淫穴包住,呢一種無套入既快感真係此世難忘。而且一路插一路望住著住lace睡衣既婉婷,個feeling更爽!

因為呢種既快感,我愈插愈起勁,我地人仲換左幾個招式..最後我企左起身,婉婷跪左係我二弟前,不斷快速chok我二弟,同時用把口去含...頂唔住啦...最終射晒落婉婷個口到,而且婉婷亦露出好滿足既表情。

完事後,我同婉婷二人相依係床上,呢一刻真係好幸福。第二日,我7點已經起身左,而婉婷仲熟睡緊,我著上杉就離開酒店返屋企執行李。

婉婷一見阿明離開後就起床,婉婷先沖左個涼,快手化左個妝後就開始執行李。執完行李後,婉婷坐係書枱前寫左封信,婉婷一邊寫,而眼淚就不斷慢慢滴下,婉婷此刻既心情好難受,亦知道呢一個係對阿明最好既方法。執晒野,寫完封信,就離開酒店房。婉婷並無即刻離開,而去左另一間房,「確確..確確」,房入面傳出一把性感聲:「誰啊,一大早的...」。

Vicky一打開門,就見到婉婷:「婉婷啊,你真有心,不用特意來跟我道別嘛~」

婉婷:「Vicky姐幫我個忙好嗎...」

事情之後發展就如結局一樣...

果一晚示意圖:

可能有d巴打路鐘意個結局,但人生總有遺憾既地方,凡事都無可能盡善盡美,有幾何可以好似TBB d劇咁,成日BBQ結局,呢一個就係點解我會寫呢個sad ending既原因
樓主寫得好

Happy ending 毒害青頭巴打

歡場無真愛,條女唔做,跟你從良,佢無生存技巧,你養得起嗎?

你俾得起兩三萬一個月零用佢才好諗

被千人斬的囡囡,你敢無套做愛,好易high性病

仲有堆契家佬纏佢,佢得閒自然flirt下人,有排你搞

雞.就.是.雞.不要幻想未來

事實是殘酷sad ending,別存一絲希望
其實幫到阿明既就係vicky

叫多幾隻就唔會咁易動情
咁我諗大家都識分故還故 現實還現實既
但就係唔知點解呢個故好想見到happy ending
樓主d圖你邊到搵
想知結局真人真事定點
見你話跑埋去車站搵佢
唔似真人真事,連婉婷喊住寫信都知
佢自己影
如果有巴打肯續寫就好喇
自問無呢個文筆
其實仲可以寫落去
主角繼續去唔同地方叫雞
之後北上 玩玩下又預番對方做雞

係深圳同技師食海底撈 情人節買禮物
滿足下各位巴打既意願

結局篇-尾章:結局(三)

我一抬頭望住婉婷...婉婷...真係婉婷呀。呢一刻我既心情非常激動,而婉婷都發晒呆咁望住我...然後叫左聲「阿明...」。我一見到係婉婷,已經唔理身邊周邊既目光,即刻9秒9衝去婉婷到,然後大大力咁攬住婉婷,我好驚...好驚一放手,婉婷又會再突然消失...。

此刻,婉婷亦感動到喊起黎,然後喊住講:「阿明...你...怎麼..怎麼這麼傻...我...我不是叫你別找我了嗎」。

我此刻好激動,而且眼淚都已經忍唔住係咁流..我講:「婉婷你怎麼可以這麼狠心,說走就走...你知道我...我有多傷心嗎...我從來沒有..也不會去介意你的身份,我只要...只要你能在我身邊...」

婉婷:「可是...可是我...」。我用嘴阻止左婉婷繼續講金我一啖咀落去婉婷到,然後抱住婉婷個頭,深深望住佢講:「答應我,別再從我身邊離開好嗎?」。

婉婷已深深比我感動左,此刻心入面都決定拋棄一切世人眼光,決意同阿明一齊,唔會再逃避呢段感情,所以喊住咁樣點左點頭,同時都應左聲「嗯」。此刻,我兩人互相緊抱住,而周邊則圍觀左一堆花生友,但我地兩人仿佛呢個世界就淨返我地兩個咁,周邊特別寧靜,兩人眼中只有對方。

兩人冷靜左小小落黎之後,我對住婉婷講:「給我三年的時間,畢業後我保證會給婉婷你幸福的...」。

婉婷:「我相信你..我相信你阿明...」。

就咁樣,婉婷終於返到黎我身邊,而我同婉婷則繼續坐上前往長沙既高鐵。

「20歲既我也許未夠成熟、也許未有足夠能力,也許將會有好多人反對呢段愛情,也許...也許...但呢一切既一切已經唔重要,此刻我已經唔會理咁多,重要既係我對婉婷呢一顆真心就絕對不假。正如我寫果首歌既歌詞咁:「不管有多困難,我也要和你一起」,就算以後我同婉婷條路有幾難行都好,只要身邊有婉婷,我都唔會怕,會繼續勇敢帶著婉婷行以後要行既路!」

五年後:夢不再是夢,終成真

步入教堂前一刻,我係到諗:「dllm,今次唔會再係夢掛?」,我大力一摵自己大腿,我痛到唔小心「呀」左一聲。

著住純白婚紗既婉婷批一批我踭,輕聲講:「梁家明!你是不是不想結婚了!」。

我有小小喊冤咁講:「冤枉呀,老婆大人...」

婉婷:「那還不站好,準備要進去了!」

我同婉婷進入禮堂,婚禮配樂也同時響起「登登登登...登登登登」

此刻,我同婉婷係牧師面前。

牧師:「梁家明,你願意娶林婉婷為妻?愛她、忠誠於她,無論她貧困、患病或者殘疾,直至死亡。你願意嗎?」

阿明:「我願意」

牧師:「林婉婷,你願意嫁給梁家明為妻?愛他、忠誠於他,無論她貧困、患病或者殘疾,直至死亡。你願意嗎?」

婉婷:「我願意」

之後我同婉婷兩人宣誓,之後就交換戒指:

牧師:「願天主降福這對戒指,請你們互相交換,做為親愛忠貞的信物。 」

然後我拎起婉婷隻手,幫佢戴上迪士尼款式既鑽石戒指。我戴完後,就換返婉婷幫我戴戒指。跟住落黎,我揭開婉婷個面紗...此刻既婉婷真係好靚...好靚...我輕吻左婉婷一下,就咁...我同婉婷終於正式成為夫妻。

五年啦...呢條路真係唔易行...充滿崎嶇,但我最終都同婉婷捱左過去。我差乎用左一大半既積蓄(6位數,無理老豆老母反對)幫晒婉婷清晒債。而早係五年前,我同婉婷返長沙其實係辦理婉婷母親身後事(敵唔過病魔),母親既去世雖然對婉婷係一種打擊,但同時將婉婷既重擔消除。

而婉婷方面,我將我淨下既積蓄比晒婉婷,婉婷係深圳搞左服裝網店,自己做埋間舖既model,所以幾賣得...總之婉婷直至我畢業前都可以靠到自己賺到生活費。

而我就一直半工讀到大學畢業,每個星期都會返去深圳到陪婉婷一至兩日。畢業後既我入左政府做EO。而老母老豆呢幾年都見證我同婉婷之間既感情係真,所以都由反對轉變為支持,有父母既支持已經足夠...

唔講咁多住,阿明我趕住今晚既喜酒,然後今晚既洞房花燭夜,等閒再同大家吹過,Bye!
Bbq結局係開心既,但見到人埋單始終有d sad
阿明:原本諗住sad end警惕下世人,唔好沉船。但咁多巴打支持下,咁我阿明唯有將最終結局比大家睇
童話式嘅結局,但我地都知道現實嘅結局唔會係咁
現實派淨睇第一個結局

想像派睇埋結局(二)

歡樂派睇埋結局(三)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞