20歲既我,asso yr1,用左141叫雞。(重甜)

922 回覆
416 Like 54 Dislike
咪喺 小朋友
第二部-第十六章:男上女下

含左大約5分鐘左右,我已經去到一個極爽點,宜呢一刻,我好想...好想將二弟插入佢個淫穴...所以我雙手支撐上半身起身,然後望住佢,佢見我起左半身,同時都望一望我,跟住我就同講佢:「我想...我想...進去那裡...」,條女意會到我想做咩,所以都笑左一笑,點左點頭同時應左聲「嗯~」。

跟住條女就起返身落床,然後走左去床邊櫃,一樣係拎左個condom出黎,之後要跪坐返係我雙腿之間,跟手就幫我戴套...

戴完套,佢雙手拉住我雙手,做出想拉我起身既動作,所以我都好配合起左身。然後我就同佢面對面左,條女望住我講:「還是我上面嗎~」,我搖左搖頭應左句:「我想這次換我來...」,條女跟著笑住應左聲「好的,但你要輕點喔~」,我輕輕應左聲「嗯」。

條女移左移個位置,然後平躺係張床到,再張對白滑既大腿稍微抬高同張開開,咁既動作完全就係向我表達緊一個意思「黎啦,插啦,我準備好啦」。我見佢擺出呢個動作後,我都跪移行到佢雙腿之間...

佢見我跪左係佢鮑魚前,佢將雙腿繼續再抬起d,抬起係咩意思我緊係知啦,av例牌動作...所以我捉住佢小腿,然後將佢雙腳放左係我膀頭,用我膀頭去支撐佢雙腿,然之後我用右手捉住我二弟,做出準備插入既動作...
Live咗
LM
加速
打到一半
俾我射
LM
第二部-第十七章:火車捐山窿(一)

我屁股向前移一移,慢慢將二弟向條女個粉鮑前進...當二弟接觸到陰唇既時候,我二弟頭部已經feel到佢鮑魚好濕滑,同時有陣暖意...

呢個時候,我回想起av情節,av男主通常都會先將二弟係佢鮑魚表面磨擦幾下先入洞,所以我照板煮碗,有樣學樣。我右手捉住二弟,然後用手控制二弟係陰唇位、陰蒂位不斷磨擦。而條女同時都不斷發出喘氣聲同輕輕既呻吟聲,然後用喘住氣既聲音講:「我想要...快點...快點...進來...快點...」

既然條女開口要求到,我當然要配合,何況呢樣係我期待已久既事情。所以我右手捉住二住弟,對住佢粉鮑,然後係兩片陰唇間上下磨擦,嘗試搵個淫穴位,移左幾個位後,終於...終於...搵到個洞口啦...
第二部-第十八章:火車捐山窿(二)

我將二弟輕輕同慢慢咁塞入去條女個淫穴到,而條女去到呢個階段,已經濕無可濕,床單都沾左佢d淫水,所以我二弟入洞都算容易。

條女個淫穴都算幾緊下,所以我屁股都要用d力向前吉,二弟頭部慢慢進入,然後成碌二弟都塞晒入去,入晒去果刻,二弟被緊緊既淫穴包住,而且feel好濕潤同好暖。

跟著落黎,我就開始進行抽插既動作,我屁股前後用力,將二弟一出一入...一出一入,而進出之間,條女不斷呻吟發出床叫聲「呀...呀...呀...好舒服...好舒服...快點..我要...」,呢個真係愈聽愈興奮,所以我都慢慢加快左速度。嘩...抽插既快感好爽呀,滑滑暖暖既淫穴任由我二弟出出入入...出出入入,好L爽呀...

係我加速之際,條女雙手緊緊捉住床單...咬著下唇,望到條女咁,我完全有一種「征服」既爽感,條女比我「征服」緊...佢需要我...佢享受緊...
成日都屌人癲🌚🌚🌚🌚
錯字*「癮」先岩
Live左
lm
留名 4台包膠黎
lm
真的假
搞到我都想叫番獲
真定假
乖乖地搵個處女朋友吧
第二部-第十九章:啪啪啪

每一下既抽插,都隨伴著響亮「啪」既一聲,所以成間房都充斥著「啪啪啪」既聲音同條女既呻吟淫叫聲音,呢個係我夢寐以求既氣氛同情境呀...我要征服條女!!!

你都知啦,人有時,講就兇狠,實際做起黎呢...咳咳...琴日講話施展a片所學既絕世武功,到宜家呢一刻通通用唔上,所以都係一招到底(原本最想用狗仔式,因為可以一路抽,一路拍打條女屁股...)

而隨著猛烈既抽插,我二弟已經逐漸去到一個臨界點,隨住我「呀」既一聲,終於射左出黎,而我射果一下既抽動,條女下半身都陣一陣。

呼...射出黎果瞬間,完全好似將身體內所有精液都射晒出黎咁,成個人完全發洩晒出黎,好爽...好舒服...

條女見我射完就講:「小處男,進步了很多喔,嘻嘻」,我尷尬咁笑左笑,R左幾下頭,然後心諗「果然係知道我係A0...」

之後,我慢慢將逐漸軟落黎既二弟由條女既淫穴拎返出黎。拎完出黎果下,條女都起返身,然後跪坐係我面前望住我講:「我來幫你脫掉它唄~」,跟著就將手伸向我二弟,慢慢將個condom除出黎,再拎左幾張紙巾幫我抹返乾淨...
等睇沉船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞